| iDean a întrebat:

Ce e pentru voi viata? Si ce credeti ca va fi dupa moarte? Dispari sau este continuare?

8 răspunsuri:
| maryangelll a răspuns:

Viata este un ocean de iluzii fiindca toti visam atunci cand suntem tineri(avem atat de multe planuri) si de asemenea viciata de ignoranta fiindca fooooaaaaaaarte rar visele noastre se implinesc.

| maryangelll a răspuns:

Eu ti-am raspuns la prima intrebare, la ultimele doua nu cred ca este cineva in masura sa o faca fiindca nu s-a intors nimeni din lumea de dincolo sa ne spuna cum este "acolo".

| iDean explică (pentru maryangelll):

Dar este acea lume? Eu doar vreau pareri.

| Alyra a răspuns:

Bună!
Viața... e un dar pe care ar trebui să-l știm folosihee hee
Iar după ea...eu una sper că va fi ceva.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Viata este o calatorie spre moarte conteaza ce faci in calatoria aia, nu cred in viata de dupa in toate religiile, mitologiile apare asa ceva, dupa ce mori e ca inainte sa te nasti argumente 1 nimeni nu s-a intors de acolo 2 cum ar putea invia daca e cenusa? 3 totul se afla in constinta noasta in creierul nostru a trai mai departe ar insemna sa isi invi creierul si constinta si memoria 4 dovezi ca exista suflet nu exista in fine crede tu in ce vrei

ps intra si pe blogul meu daca doresti

| iDean explică (pentru Alyra):

Mda ...eu nu pot sa-mi creez asa incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi groaznic daca nu ar exista ''viata dupa moarte'' eu unul cred ca exista (instinctual).

| Aurelian0709 a răspuns:

Cei care au fost în moarte clinica povestesc diverse lucruri.
Unii ca era totul întunecat și se auzeau țipete.
Alții ca era totul alb...
Si dacă, cauți pe internet ai sa găsești multe povesti despre viata de, dincolo, inventate sau nu.

Întrebări similare