| doareustreet a întrebat:

cine imi da si mie niste sfaturi, cum sa fiu inidiferent sa nu-mi mai pese de nimic sa fiu rece cu totata lumea?

11 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Să fii indiferent. Asta e cea mai simplă stare pe care poţi s-o adopţi.

| KlawSixx a răspuns:

Goleste-ti mintea, să fie fără formă. Fără formă, cum ar fi apa. Dacă ai pus apă într-un pahar, devine cupa. Ai pus apă într-o sticlă și devine sticla. Ai pus-o într-un ceainic, ea devine ceainic. Acum, apa poate curge sau se pot prăbuși. Fii apa, prietenul meu.

| 1Mihai1 a răspuns:

De ce vrei asta?

| Alina570 a răspuns:

Poate uneori doare sa simti. Uneori doare sa iti pese si sa ai sentimente. Uneori insa este si placut. Ceea ce este important este sa stii cum sa ramai tu insuti. Sunt destui cinici pe lumea asta, nu mai este nevoie de inca unul.

| Vvistula a răspuns:

E simplu trebuie sa te gandesti numai si numai la tine si sa te consideri superior celorlalti, oricum nu stiu de ce ai vrea acest lucru.

| doareustreet explică (pentru Vvistula):

Ma referam sa nu imi pese de loc de ei sa ma prefac ca sunt invizibili straight face

| mcris8 a răspuns:

Ideea e mai complicata un pic, iti pasa de cei din jur pentru ca nu iti pasa de tine, si astfel actiunile lor te vor afecta, fa-ti timp sa te cunosti, si mai important sa-ti accepti cine esti si cum esti si ce vrei cu adevarat. Odata astea facute totul in jur devine zgomot de fundal si nu te mai deranjeaza! tot ce te deranjeaza in jur sunt proiectii a ce nu supotri la tine insati!

| ErrorFound a răspuns:

Sfatul meu este sa nu o faci. Nu se merita, chiar daca esti intr-o depresie. :\

Poti face 2 chestii, in 2 moduri.
1. Sa fi cat mai narcisist posibil, sa te intereseze doar propria persoana(pana la urma vrei sa nu-ti mai pese ca sa te protejezi, nu?)
2. Starea in care am fost si eu. Te ajuta daca esti in depresie, sa nu-ti pese de nimic. Fi constient de faptul ca totul te atinge fiindca tu lasi sa se intample. Ce efect au de fapt chestiile neplacute asupra ta daca tu nu le lasi sa aiba?
Acum nu stiu de ce vrei sa faci asta, si sunt mai multe moduri prin care poti sa te detasezi. Daca e vorba de sentimente, pari rece si o sa devii rece cu timpul. Daca e vorba de frica unui refuz, sau mai stiu eu ce, imagineaza-ti ca tu nu ai nevoie de cel/cea care te-a refuzat sau de ce ti-ar oferi.
La alte exemple nu ma pot gandi la ora asta.

Incearca sa ai un sentiment ca asta si fata de tine insuti. Tu nu contezi si nimic nu se va schimba daca se va intampla ceva cu tine. Repeta-ti chestia asta cand te simti afectat de ceva. Repetati-o in minte si fata de altii:"nu-mi pasa de el/ea, nu ii cunosc, nu vad de ce m-ar afecta".

| Vvistula a răspuns (pentru ErrorFound):

Ai gasit eroarea laughing)

| ErrorFound a răspuns (pentru Vvistula):

Problem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Usor de zis dar este aproape imposibil de realizat.