Si eu am ramas blocat in vagin, tot in vis. Intr-un final au venit prietenii cu baroase, cioacane si dalte, si cu un maxim de efort m-au eliberat din ghearele necioplitei. Asta era un cosmar, nu un vis.
Inseamna ca a sosit momentul sa renunti la gandurile idioate. Daca nu faci avort in vis n-ai nici pe draq.
Castiguri in afaceri. Obsesii sexuale, dorinte de casatorie.Acum alege si tu care ti se potriveste.
O sa ai o greutate ceva, sau poate niste lucruri rele poate sa ti se intimple...
Puteai intra pe dictionar de vise. Duci fata in eroare.
Chiar pe dictionar de vise si m-am uitat...
Pe care? Eu am intrat pe portal info.Pe asta il folosesc mereu.La semnificatia cuvantului gravida.
Exact cum spune darrio2007, obsesii sexuale si dorinte de casatorie, cel putin asa scrie in dictionarul de vise. Sau poate fi un vis oarecare care interpreteaza dorinta ta de a avea un copil sau de a avea un iubit capabil sa-ti faca un copil, sau sa ai un sot care sa te faca fericita si sa aiba grija de tine si sa fie un barbat de familie.
Nu vreau sa ma laud dar ma pricep asa cat de cat la vise (si nu sunt vrajitor) se zice ca depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil: teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util ori ai un comportament sexual abuziv si asta poate sa determine creerea unor vise. Stai linistita ca nu este nici o problema
anonim_4396 întreabă: