anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la un timp incoace visez ca sunt gravida ce inseamna? Dar niciodata in vis nu am nascut. Va rog spuneti-mi ce inseamna. Dau fundita.

8 răspunsuri:
| Lorenada a răspuns:

O sa ai o greutate ceva, sau poate niste lucruri rele poate sa ti se intimple...

| darrio2007 a răspuns:

Castiguri in afaceri. Obsesii sexuale, dorinte de casatorie.Acum alege si tu care ti se potriveste.

| darrio2007 a răspuns (pentru Lorenada):

Puteai intra pe dictionar de vise. Duci fata in eroare.

| consilierultau001 a răspuns:

Nu vreau sa ma laud dar ma pricep asa cat de cat la vise (si nu sunt vrajitor) se zice ca depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil: teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util ori ai un comportament sexual abuziv si asta poate sa determine creerea unor vise. Stai linistita ca nu este nici o problema

| Lorenada a răspuns (pentru darrio2007):

Chiar pe dictionar de vise si m-am uitat...

| darrio2007 a răspuns (pentru Lorenada):

Pe care? Eu am intrat pe portal info.Pe asta il folosesc mereu.La semnificatia cuvantului gravida.

| Komododragosh a răspuns:

Exact cum spune darrio2007, obsesii sexuale si dorinte de casatorie, cel putin asa scrie in dictionarul de vise. Sau poate fi un vis oarecare care interpreteaza dorinta ta de a avea un copil sau de a avea un iubit capabil sa-ti faca un copil, sau sa ai un sot care sa te faca fericita si sa aiba grija de tine si sa fie un barbat de familie.

| Vizitiul a răspuns:

Si eu am ramas blocat in vagin, tot in vis. Intr-un final au venit prietenii cu baroase, cioacane si dalte, si cu un maxim de efort m-au eliberat din ghearele necioplitei. Asta era un cosmar, nu un vis.
Inseamna ca a sosit momentul sa renunti la gandurile idioate. Daca nu faci avort in vis n-ai nici pe draq.