Te duci la o fată care ț se pare drăguță și o săruți
Nu știu, ia și tu inițiativă, poate ești timid, uită-te și tu la niște telelnovele.
Întreabă-l pe colegul tău dacă nu poate să-ți facă lipeala cu vreo fată.
Intră pe Sentimente.ro și caută o fată de vârsta ta, car esă fie și de prin zona ta.
Baftă!
Daca si vorbesti dupa cum scrii, nu ma miră. Toate la timpul lor.Fiecare are jumatatea lui pe Pamant.
Ce sfat, hai sa sarutam toate fetele de pe strada, ce lipeala daca nu atragi seul opus nu exista lipeala
Totul sta in aspectul fizic,esti frumos fetele te plac, nu e vb de noroc nu traim in basme, traim in realitate, daca erai frumos aveai noroc simplu, cauta si tu una ca tine si gata
Acuma nu cred că trebuie să jignești toată lumea cum vrei tu. Ești făt-frumos sau ce? Nu e lumea ca-n basme, e adevărat, dar nici dacă ești frumos și ai un caracter de rahat nu prea merge, nu crezi? Am văzut ca tine cu sutele. Crezi că fetele se îndrăgostesc de îngeri cu suflet de drac? Nicidecum. Așa că vezi-ți de treburile tale și cară-te de aici. Băiatul ne-a cerut un sfat, nu critici de la cei ca tine. Doar pentru că știi să scrii crezi că poți scrie orice? Mai bine gândește-te înainte să jignești pe cineva.
Pe cine am jignit eu? eu am spus adevarul ca aspectul fizic conteaza tu poti nega asta nu-mi pasa, serios de asta va plac badboys hai sa fim seriosi baieti cuminti sunt in freindzone, e plin TPU de baieti cuminti care se plang de freindzone, ceea ce afirmi tu sunt minciuni atat
Nu ai jignit?,, Dacă erai frumos aveai noroc simplu, caută și tu una ca tine și gata"
E ca și cum ai spune,, Du-te la sapoca, ești urât de bubui"
Și să știi că se scrie friendzone, deșteptule. Că oricum vorbești de parcă le știi pe toate.
Iar în legătură cu băieții cuminți și băieții badboy, ți-am mai zis și-o să-ți mai zic: Degeaba ești frumos sau arăți bine, dacă ai o personalitate de tot rahatul.
Gresit i-am spus cauta una pe masura ta,nu l-am facut urat,si e adevarat daca era frumos avea multe iubite,de aia aia populari care au multe iubite sunt frumosi lasa vrajeala,baieti frumosi au iubite multe,acuma cu carcaterul da conteaza sa ai carcater de barbat nu de pampalau, cand am sa vad persoane populare urate am sasi dau dreptate, sunt curios cum sti ce carcater are un om dupa prima intarnire sunt uni care stau o viata si nu stiu ce are in minte dar tu stii dupa cateva minute, daca ati pune pret pe carcater acei tipi populari ar fi urati ceea ce eu nu am vazut eu vreodata asa ceva, aloo eu nu ma inteligent sunt o persoana sincera spun adevarul indiferent de cum e
Știi, am văzut multe fete frumoase și mulți băieți frumoși care nu au iubiți. Și chiar aveau un caracter frumos.
Am o întrebare totuși: Ce înseamnă pentru tine popular/populară? Cineva care are mulți prieteni? Pentru că la mine în liceu nu prea există așa ceva. Popularitate. Adică nu există ceva gen,, populara școlii" sau,, popularul școlii". Știi de ce? Pentru că sunt mulți copii frumoși, sau chiar dacă nu sunt foarte frumoși cum spui tu, sunt apreciați pentru ceea ce sunt. Și există mulți care nu arată extraordinar dar totuși au iubiți și mulți prieteni. Dacă tu te numeri printre cei care judecă un om doar după aparențe și care își alege o iubită doar pentru felul în care e îmbrăcată sau pentru felul în care arată, îmi pare rău pentru tine. Poate o să întâlnești într-o zi o fată care e frumoasă doar pentru că e machiată. O să fie ok pentru tine? Când vă duceți undeva o să fie frumoasă foc, totul ok, dar cu tine în casă e muma pădurii. Da, ce să spun, foarte frumos. Hai să ne pictăm toți ca niște ouă de paști, să arătăm bine, că doar așa o să avem iubiți sau iubite, nu?
Cred că am discutat destul pe tema asta. Ce să spun, chiar mai convins cu mentalitatea ta de doi bani. Dacă ar fi toată lumea ca tine cred că ar fi iadul pe pământ.
Te rog să mă scuzi acum, dar am treabă. Du-te și umple capul altora cu prostiile tale, ok?
Altceva decat sa jignesti mai sti? se vede clar ca adevarul doare ce sa spun