| Anonima55512347 a întrebat:

Bună, doresc să încep să scriu o carte. Am câteva idei, stiu despre ce o sa fie, doar că nu prea am idei de cum să scriu prima parte, prologul. Ce ar trebui să scriu în această parte? Poate să îmi spună cineva ce ar trebui să scriu în această parte? Ce detalii, etc...

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Prologul face cateva referiri la actiunea cartii lamurind actiunile premergatoare partii principale. El poate sa arate ceva de genul: "George este student la facultate si a avut o copilarie nefericita... El are o iubita, Janina, o fata frumoasa si inteligenta... Parintii ei au murit intr-un accident, etc". Descrii actiuni premergatoare subiectului cartii. Deci trebuie sa faci introducerea in actiune cartii in asa fel incat sa captezi atentia cititorului dar sa nu dezvalui din actiune.

| Anonima55512347 explică (pentru Salontanul):

Mersii

Ar trebui spre exemplu, sa scriu despre unul din personaje in ce oras locuia, in ce perioada a anului se petrece actiunea si dupa sa incep cu unele intamplari, dar sa nu zic exact ce se intampla mai departe...

Asta e singura problema, am incercat sa scriu unele intamplari pe care le am scris mai sus, si dupa am intrebat pe cineva, care la fel scrie o carte dar a zis ca nu e ok... si a zis sa scriu exact cum ai zis si tu. ( asta a fost zilele trecute )...

E ok daca zic, despre unul din personaje ca studiaza la liceul... din orasul in care locuia. Aici, intalneste o fata de care se indragosteste... si de aici sa continui.

| Salontanul a răspuns (pentru Anonima55512347):

Da, da.

Ok. Mersi

| Salontanul a răspuns (pentru Anonima55512347):

Multumesc si eu pentru apreciere!

7 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Fa-o scurta.
Unul care este nefericit, se sinucide rapid si incepe sa faca pe fantoma.