Bună.
Te-a lăsat în viață și acesta este cel mai solid argument că te iubește.
Pa, pa.
Hei amice dragă, ce tot te jelesti
Ca milogu-n gară şi cu traista goală
Dumnezeu iţi dă, dar nu şi in gură
Fii curat amice, nu fi mătrăgună.
Dumnezeu te ajuta in fiecare zi.El iti da sanatate si intelepciune. Daca ai un acoperis deasupra capului,daca ai ce sa mananci si ce sa imbraci, daca ai parinti care te iubesc, milioane de copii nu au ce ai tu.Fii recunoscator pentru sanatate si pentru toate lucrurile.
Another God has never helped me, i am my own god question?
Unde este un crestin sa vina sa-ti spuna ca ai primit acea boala te-a ajutat si te-a facut mai puternic sau daca nu era dumnezeu tu mai existai acum, el te-a ajutat sa te faci bine prin creerea omului, care a creat medicamente.
Intrebarea asta este un remix de la asta http://www.tpu.ro/......ca-este-o/ tot acelasi ritm de "is un zeu, is un zeu, n-am nevoie de dumnezeu, am tupeu, am tupeu, nu ma tem de dumnezeu, nu m-ajuta dumnezeu".
Unde ii un crestin sa-ti spuna ca trebuie sa crezi neconditionat, nu doar cand primesti ceva si te ajuta.
O sa-ti zica ca sa nu te lepezi de El, si sigur o sa-ti spuna sa nu fii ca si Iov si ca atunci cand dumnezeu te pedepseste sau nu te mai ajuta sa nu mai crezi in el si sa-l blestemi.
eu as spune ca NU,în nici un caz
dacă ai nevoie "sa aibă rost" ca sa crezi în El; atunci mai bine recunoști ca ești ateu-și cu asta basta
iubești pentru ca nu te poți împiedica, ca nu poți face altfel; dacă poți, fii cinstit și asuma!
Am văzut cui ai dat funda și sincer îți spun:lasă,frate,religia deoparte,ca deja sunteți prea mulți fățarnici! nu ne-ați prostituat destul credința,va trebuie sa o distrugeți cu totul! poți sa crezi în sufletul tău,ascuns,numai în fata Domnului, dar de ce sa Îl minți și insulta cu minciuni de astea? Te asigur ca Dumnezeu nu a făcut nimic niciodată ca sa îți dovedească ȚIE sau altcuiva ceva! ce ești tu, Caiafa?
Desigur ca nu te-a ajutat, nu ai asteptat miracole divine, ai pus mana pe medicamente si ai asteptat.si iata esti sanatos...
@legiutoarea este dovada de iubire ca l-a imbolnavit? sau nu a putut preveni dumnezeu boala?
Casa, banii, statutul social nu dumnezeu ti-l ofera, aceste lucruri le realizeaza fiecare in parte daca este capabil, atunci cei din fata bisericilor care stau cu mana intinsa de ce n-au casa?! Iar faza cu dumnezeu m-a ajutat sa ma vindec este o aberatie, de dumnezeu erai ajutat daca nu aveai parte de vreo boala, pe sistemul asta si allah ii ajuta pe musulmani sa se vindece.
Cata ipocrizie.
Din partea mea poti sa crezi sau nu,dar hai sa gandim logic.
Daca un om se imbolnaveste, si nu se duce la medic, care sunt sansele ca acesta sa scape cu viata doar prin rugaciuni?
Va spun eu, 0 %.
Daca mori de foame in strada nu detii o locuinta,nu ai servici, nu ai familie, care sunt sansele sa rezolvi aceste probleme prin rugaciune fara sa faci absolut nimic?
Iti spun eu, 0%.
Oamenii mediocri din ziua de astazi cred ca orice intamplare este mana lui dumnezeu,ei nu pot concepe ca lucrurile pur si simplu se intampla,pe ei atat ii duce capul.
Adevarul este ca si mie mi s-ar parea mult mai usor sa dau vina pe dumnezeu cand imi merge prost sau bine.
Sau de fiecare data cand ma impiedic si cad sa spun ca dumnezeu a facut-o.
Nu suntem dezvoltati psihic noi romanii in special pentru a percepe aceasta idee ca lucrurile pur si simplu se intampla,trebuie gandite,trebuie sa vedem unde am gresit de s-a ajuns acolo si multe altele,este mai simplu sa spunem : "eh,dumnezeu,ne-a pedepsit" si mergem mai departe la fel de naivi fara a gandi problema la rece si a incerca sa ne corectam gandirea.
Cand omul e prost si castiga la loto sau il loveste o boala grea tot timpul are aceiasi explicatie : dumnezeu.
Din partea mea puteti sa credeti si sa bateti cruci duminica de duminica la biserica,dar atata pierdere de timp pentru nimic, nu cred ca duce la ceva bun.
Daca ar fi exista dumnezeu va spun eu ca nici el nu ar fi vrut sa pierdeti timpul slujind o putere si mergand la biserica, cred ca mai degraba va spunea sa traiti viata scurta pe care o aveti si nu stiti ce sa faceti cu ea.
Sunt sigur ca te-a ajutat cand mai putin te-ai asteptat el exista dar nu ajuta in orice moment.
Nu este important sa crezi in dumnezeu, este important sa gandesc optimist. acest lucru ajuta enorm si a fost demonstrat.
Daca nu te-a ajtat, cum de ai casa, cum de ai familie, cum de ai ce manca? Daca nu te-a ajutat, de ce nu mai esti bolnav si acum? Dumnezeu il ajuta pe om dupa faptele lui.Cat de ajutati crezi ca sunt criminali?, Violatori?, sunt pentru ca in loc de pedeapsa capitala primesc doar 25-30 de ani de inchisoare.Depinde si de tine cat de mult ajutor vei primi.Sigur ai mai auzit-o de zeci si sute de ori, dar, bine faci, bine gasesti.
Tu crezi ca nu te-a ajutat, dar de fapt te-a ajutat foarte mult, si tine minte:"Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri"
Dar cine te-a ajutat cand ai fost bolnav? pastilele? daca Dumnezeu nu vroia sa te faci bine, puteai sa si mori de la o simpla raceala cu tot cu tratamente...
Tu nu crezi in Dumnezeu, dar el crede in tine. Te-ai rugat vreodata sa te ajute si dupa sa ii multumesti ca ti-a dat viata asta asa buna sau rea cum este? Presupun ca nu.Si atunci tu cum ai vrea sa te ajute? Mura in gura? ...Gandeste logic
Nu dumnezeu ti'a dat viata ci parintii tai,stii tu... spermatozoidul lui a fecundat ovulul ei,si asa te'au facut pe tine,faptul ca tu ai venit pe lume cu gene slabe,ma refer la boli,deficiente etc. asta nu e deloc vina lui d'zeu(daca ai ceva in bibilica iti deschizi automat ochii si'ti dai seama ca e o aberatie inventata de oameni,fiindca noi avem nevoie sa credem in ceva, altfel ar fi totala anarhie)dar daca tu prin boala te referi la gripa, cere ajutorul unui farmacist...SANATATE iti doresc
Dumnezeu ajuta pe toata lumea.nu o lua ca nu a vrut sa te ajute. Dumnezeu incearca oameni sa vada daca mai au credinta sau nu.Si in primul rand daca nu crezi in Dumnezeu in cine o sa crezi. nu iti pierde speranta Dumnrzeu o sa ajute in tot deauna.NU TE INDEPERTA DE EL.
Da.
ai tu impresia ca nu te-a ajutat... daca nu te ajuta poate pana la ora actuala nu mai erai sa pui intrebarea asta. nu te mai indoi de existenta lui si apropie-te mai mult de El, du-te la biserica, roaga-te.
Spui ca nu te-a ajutat nicic macar cand ai fost bolnav...atunci acum dc te-ai vindecat?
Sa nu mai spui asta niciodata, Dumnezeu te-a ajutat chiar si atunci cand erai bolnav. Dupa cum spui tu"eram bolnav" Inseamna ca acum nu mai esti sau cel putin iti e mai bine. Nu te a ajutat Dumnezeu? Daca putea fi mai rau? Nu te ai gandit? Ai avut langa tine o familie sau pe cineva care ti-a fost alaturi, il tot acel timp, inseamna ca Dumnezeu a fost langa tine. Faptul ca tu traiesti acum, si te trezesti in fiecare dimineata si vezi lumina zilei, inseamna ca Dumnezeu nu a uitat de tine! Cred ca ai avut si momente bune in viata, nu numai rele. Si sunt sigura ca vor urma si altele. Tu sa ai INCREDERE IN DUMNEZEU si niciodata sa nu spui ca El nu te ajuta. Chiar si in cele mai cumplite, dureroase, Sa sti ca EL e undeva acolo sus, Si vede, Sa nu fi manios pe El stie ce are de facut! Si inca ceva INTREBAREA NU ARE CE CAUTA LA ACEASTA CATEGORIE!
Ba Dumnezeu te-a ajutat te ajuta si te va ajuta intotdeauna dar cel mai grav lucru e sa-ti pierzi increderea in El...
Bună! Da.Trebuie sa crezi in el pentru ca este Tatal nostru si El ne-a facut pe noi. Acum multa lume este Necredincioasa.DECI trebuie sa crezi in el in continuare
Fiecare trecem prin momente mai grele si trebuie sa trecem peste, totul tine de noi si de gandirea nostra, pana la urma noi atragem ceea ce gandim, daca ai o gandire nagativista vei atrage necazurile si greutatile, Dumnezeu ne-a dat puterea sa astragem ceea ce ne dorim prin gandurile noastre, ne-a dat liberul arbitru, noi ne creem viata asa cum ne dorim, Dumnezeu ne vegheaza si ne intruma, ne da posibilitati de a alege, dar nu poate interveni in alegerea noastra, noi am ales, noi trebuie sa tragem de pe urma alegerilor nostre, a gandurilor si a modului nostru de viata. Fa un mic experiment, schimba-ti modul de gandire, percepe lumea altfel, nu numai in negru, vezi in fiecare rau un bine, pana la urma totul are un rost, greutatile ne ajuta sa evoluam ca spirit, sa ne indreptam karma, priveste lumea in culori, transmite ganduri pozitive si iubire si ai sa vezi cum viata ta incepe sa se schimbe
PS. uite aici un film documentar despre puterea gandurilor noastre, despre cum ne putem schimba viata. http://analysis.ucoz.com/......8-1-0-2318 Secretul ne dezvăluie cea mai puternică lege din Univers, Legea Atracţiei. Cunoaşterea acestei legi a ghidat ca un fir nevăzut vieţile şi învăţăturile tuturor profeţilor, prorocilor, proverbelor şi zicătorilor din istoria întregii lumi, precum şi vieţile tuturor oamenilor de seamă. Tot ceea ce au înfăptuit ei sau au realizat a fost în deplin acord cu această lege, cea mai puternică dintre toate. Fără nicio excepţie, fiecare fiinţă umană are abilitatea de a transforma orice slăbiciune sau suferinţă în forţă, putere, pace deplină, sănătate şi abundenţă.
Te rog sa iei in seama mesajul meu si sa vezi filmul
Pai in primul rand nu are rost sa crezi in ceva ce nu exista, normal ca nu te-a ajutat daca nu exista si daca te-ar fi ajutat inseamna ca ar fi fost doar o coincidenta.
Religia a fost creata din cele mai vechi timpuri cu scopul de a controla masele, cand 99% din oameni nu stiau nici macar sa citeasca, dar se temeau sa pacatuiasca cu gandul ca vor ajunge in iad. Religia este o pierdere de timp, iar povestile din ea sunt intr-un cuvant primitive si copilaresti. Acum fiecare face ce vrea, e de admirat efectul pe care l-a avut asupra populatiei atetea mii de ani, dar poate intr-un viitor indepartat populatia umana va evolua si o sa actioneze pe baza eficientei, nu a superstitiilor.