| ParanoidKidu a întrebat:

Dumnezeu nu m-a ajutat niciodată în viaţa mea, nici măcar când eram bolnav.Mai are rost să cred în El dacă nu m-a ajutat?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te-a lăsat în viață și acesta este cel mai solid argument că te iubește.
Pa, pa.

71 răspunsuri:
| Mike23 a răspuns:

E mai usor sa crezi in Dumnezeu decat in tine, de-aia toti il pupa-n p**a cand le merge bine.
Daca lui Dumnezeu chiar i-ar pasa daca lumea chiar crede in el, nu credeti ca ar da si el un semn mai evident? de ce nu a asteptat 2000 de ani sa il trimita pe Iisus, ca sa putem si noi sa il filmam, asa nimeni nu stie ce a fost si ce nu.
Daca Dumnezeu chiar exista, nu va imaginati voi ca el se implica in toate treburile omenesti si nu va imaginati ca ar avea cea mai mica treaba cu religia. Daca tu ii multumesti lui Dumnezeu ca ai casa, familie, mancare, cei din Africa ce sa faca? sa nu-i multumeasca?
Meritul petru bunurile cu care te nasti nu e al lui Dumnezeu, ci al stramosilor tai care au muncit mai mult sau mai putin.
Asa ca Dumnezeu daca ar exista cu adevarat si s-ar implica in treburile oamenilor, ar face MINUNI, nu ar avea el grija ca ala sa primeasca mancare, ala sa nu se loveasca la deget, ala sa nu pice de pe casa sau ala sa nu faca accident auto pentru ca e beat sau a luat carnetul pe pile... chestiile astea depind numai de actiunile tale.

| kkkmakafull a răspuns:

Dumnezeu exista chiar daca nu il vezi in persoana dar il simti langa tine si cum adica dumnezeu nu te-a ajutat niciodata?! tuh nu ai fi existat daca nu era Dumnezeu

| RaluuRaluu a răspuns:

Ai spus ca erai bolnav... straight face. Acum nu m-ai esti bolnav, Nu? Inseamna ca te-a ajutat.

| Nousername a răspuns:

Eu cred ca te-a ajutat,adica de ce ai spus ca nu te-a ajutat cand erai bolnav? Mai esti bolnav? happy Niciodata sa nu iti pierzi Credinta,El nu uita de nimeni.Da, mai are rost sa crezi in El. Fiecare are momente in care se intreaba acelasi lucru ca si tine, dar niciodata sa nu te opresti sa crezi. happy

| CostyMe a răspuns:

Pai eu zic ca trebuie sa crezi in continuare sa crezi in El, dar cred ca a incercat sa te testeze sa vada daca esti intr-adevar credincios Lui... cred ca ti-am fost de ajutor... Funda? big grin

| xxxnonamexxx a răspuns:

De ce spui ca nu te-a ajutat? Ai crezut in El atunci cand ai avut nevoie? La Dumnezeu nu trebuie sa venim si sa cerem numai cand avem nevoie si cand suntem la greu, trebuie sa traim viata cu El zi de zi. Crede in El

| pokemonfan2000 a răspuns:

Daca vrei sa fi ajutat,roaga-te zi cu zi, urmeaza cuvintul lui, respecta-l si citeste biblia.

| larousee a răspuns:

Eu ma gandesc ca fiecare isi face singur viata, daca ne-am ruga toti pentru bani, sanatate, iubire nu am stii sa luptam singuri. Poate Dumnezeu ne ajuta la sfarsitul vietii in functie de cum ne-am trait viata... si niciodata nu iti pierde credinta chiar daca uneori esti in dubii, gandeste-te ca sunt oamenii care o duc mai rau ca tine intr-o anumita privinta

| Alemoni a răspuns:

Da.Pentru ca Dumnezeu te pune la incercare pentru a vedea daca crezi in El si in momentele grele. Si, nu cred ca e bine sa spui ca nu te-a ajutat niciodata. Sigur te-a ajutat! Poate nu ti-ai dat seama dar El tot timpul se gandeste la noihappy.Eu sunt de parere ca trebuie in continuu sa crezi. Multa sanatate!

| 5123fsda a răspuns:

Vrea sa zica ca atunci cand a avut mai mare nevoie nu l-a vazut pe dumnezeu ajutandul...

| FyZz a răspuns:

Crezi ca nu tea azutat niciodata atunci cum se face ca te-ai nasut fara sa mori cum se face ca nu mai esti bolnav sau poate cineva rau te pandeste mereu si el lupta pentru tine sa ramai in viata.Tot mai crezi ca dumnezeu nu te-a ajutat?

| Laura1092 a răspuns:

Buna. Vroiam sa iti spun ca desi nu Il vezi pe Domnul, El te iubeste. Poate te intrebi :"Cum imi dau seama? Sau de unde stiu ca el ma iubeste?" In biblie este urmatorul verset-care este considerat inima Bibliei-:"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incat a dat pe singurul Sau Fiu ca oricine crede in El sa nu moara ci sa aiba viata vesnica" Ioan 3:16. Acorda un minut si doar gandeste-te la acest verset : El te-a iubit asa de mult, incat si-a dat viata pentru tine ca tu sa poti avea viata vesnica- sa nu mori niciodata.
Sus ai scris: Eram bolnav. Pai erai, acum nu mai esti. Cine te-a vindecat? Domnul!

| Dydy112 a răspuns:

Da, e si normal, dar doar tu crezi ca nu te ajuta, poate ca ai facut ceva rau, incearca in fiecare seara sa-ti faci rugaciune.

| Illegalfreako a răspuns:

Tu l-ai rugat?

| anaaaa53 a răspuns:

Fara doar si poate, DA.Continua sa crezi in EL, caci atunci cand te astepti mai putin Acesta te poate ajuta.Sunt sigura ca si pana acum a fost alaturi de tine, doar ca tu nu constientizezi acest lucru.Gandeste-te ca totul putea fi si mai rau si datorita Lui nu s-a ajuns in aceea situatie. Sper ca nu vei inceta sa crezi in el, si incearca sa si te rogi, caci fara rugaciunehappy

| Rynlor a răspuns:

Te-a ajutat dar tu nu ti-ai dat seama...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci crede in muritorii de rand, increde-te in bandele de talhari, in clanuri mafiote, in statui de lut si vorbele dulci ale multora dar care lasa un gust amar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai casa? Ai mancare? Ai familie?

Daca ai toate astea trebuie sa-ti dai seama ca Dumnezeu e cu tine! Daca poti sa intrebi cefa pe TPU inseamna ca ai calculator si daca ai calculator ai bani si cine ti-a dat banii?
Da, Dumnezeu!
Tu faci cum vrei dar eu mereu o sa cred in El!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai casa? Ai bani? Ai familie?
Daca ai toate aste, da mai are rost, pentru ca te uiti pe strada si vezi cersetori, ei sunt cei care nu cred in El, crede pentru ca El te ajuta fara ca tu sa-ti dai seama!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohoo,domnul puta verde care e nemultumit de gradul de cultura de pe TPU, si se declara ateu ca sa nu fie considerat si el prost.ma eu sant crestin si cred oleaca fiindca am 47 de ani oarece experienta de viata, oleaca de studiu biblic si multe alte carti citite.sant mai prost asa, da pot sa-ti spun ca orice doctor zice asa; baietica de 14 ani? sa stii ca eu te ingrijesc, dar dumnezeu te vindeca.asa am vazut eu doi chirurgi pe aici pe la noi; veneau unii cu oasele in sacosa, astia operau puneau oasele la loc, isi faceau cruce si spuneau doamne-ajuta.ma eu sant prost,dar astia doi sant toba de carte si au vazut multe in spital. daca ei spun doamne-ajuta, de ce or fi facand-o? sa fii sanatos si la fel de destept, ca pana acuma.si sa te mai faci.cine stie? poate ajungi chirurg, si o sa-ti trebuiasca un ajutor de nadejde.Doamne-ajuta.

| Bemineever a răspuns:

Daca te rogi la El cu sufletul,atunci iti asculta rugaciunea, nu sa te rogi cu voce tare, dar gandul sa-ti fie altundeva.

| nooname237 a răspuns:

Pai daca te astepti sa te ajute fara sa mergi la biserica si fara sa te rogi in fiecare zi...

| RaduRadu01 a răspuns:

In ce mod te asteptai sa te ajute Dumnezeu, daca imi permiti?

| vali54 a răspuns:

Da mai are ca daca nu crezi in el o sa fi bolnav mereu si o sa ti-se intample lucruri rele si e bine sa crezi in el si din cand in cand mai du-te la biserica ca eu dupa ce ma duc la biserica ma simt mai bine.

| LollyPoop a răspuns:

Bine intzeles! Dumnezeu nu este cineva in care sa crezi sau nu sau in care sa ai incredere sau nu
este cineva care te ajuta atunci cand il contactezi prin rugaciuni... sper sa mergi pe calea cea buna. funita daca te-am ajutat:d

| SerbanX a răspuns:

Dumnezeu te ajuta oricand oriunde fara sa stiiwinking. Numai credinta sa ai!

| xCraziiGurllx3 a răspuns:

`. Ar trebuii sa crezii in ell.

| Andrutza_2790 a răspuns:

Sigur ca trebuie sa crezi in Dumnezeu simplu fapt ca traiesti iti dovedeste ca El te va ajuta mereu si te ajuta si acum

| LupTrist a răspuns:

Da gandeste-te ca daca nu crezi ce ai sa faci in viata de apoi? Eu iti propun sa mergi in fiecare Dumninica la biserica si sa te inchini si ai sa vezi ca rezultatul o sa se schimbe si ai so duci numai bine

Te rog Funda

| eu_5525 a răspuns:

Chiar daca u nu ti ai dat seama, el te a ajutat cu siguranta daca u nu ai realizat inca cu ce te a ajutat nu inseamna ca nu mai trebuie sa crezi in dumnezeu, asta nu este o solutie. Dumnezeu ne ajuta pe toti!