Bună.
Te-a lăsat în viață și acesta este cel mai solid argument că te iubește.
Pa, pa.
Appp pai ce sa spun daca nu te a ajutat asta inseamna ca nu crezi El dar sa stii ca El exista eu iti recomand sa te rogi mai mult si sa vezi ca el nu o sa te lase niciodata ok bye
Buna.Te-ai rugat vreodata ca sa te ajute? Si in plus Dumnezeu te impinge de la spate dar tu trebuie sa faci pasul mare, nu e de ajuns sa crezi trebuie sa si incerci!
Fii serios... nu dumnezeu te ajuta cu u te ajuti singur. singur iti faci viitorul pana si norocul. tot timpul am fost de acord ca e bine sa crezi in ceva supranatural pentru ca e bine pentru psihicul tau si subconstientul tau dar nimic mai mult. de cand ma stiu am crezut in ceea ce e real in ceea ce se numeste stiinta nu in povesti. si nu o duc rau din nici un punct de vedere. nu inseamna ca daca nu crezi in ceva esti o pata neagra a societatii asta te invata cine iti spune povesti. poti avea moralitata fara a fi credincios. eh si apropo de bolnav... fara pastile si ajutorul medicului (a stiintei) nu te ajutau rugaciunile stai linistit pana si preotii merg la medic ca nu ii ajuta nimic altceva
Cei al tau e pus de o parte nici o data sa nu spui ca nu mai crezi in el pentru ca tot ce e al tau e pus deo parte si cand va fi timpul ti se va da asa e scris
Trebuie sa crezi in EL orice s-ar intampla pentru ca el ti-a dat viata tu nu puteai sa te faci bine daca nu era trebuie sa DUMNEZEU te rogi neincetat la EL daca tu nu crezi in EL nu o sa te ajute cand o sa ai nevoie
Desigur tu l-ai primit pe dumnezeu in inima ta eu de cind l-am primit sunt fericita si ma rog la el in fiecare seara si-mi implineste orce dorinta
Uite
poate tu crezi ca el nu te-a ajutat gresesti pentru ca,, dumnezeu vede si repara''. uite eu ma avut patru come si cea mai lunga a fost de 78 ore si 39 min.credeme si eu ziceam la fel dar am vorbit cu un preot( cea ce iti recomand) si mi-a zis ca,, dumnezeu ii incerca pe cei la care tine foarte mult'' asa ca sa stii ca dumnezeu a fost mereu alaturi de tine
Poate ca s-a intamplat o data sa nu te ajute dar sa stii ca de obicei te ajuta. Eu spun sa continui sa crezi. Cred ca daca te-ai lasa pagubas si nu ai mai crede in Dumnezeu, singurul care va avea de pierdut esti tu.