| ParanoidKidu a întrebat:

Dumnezeu nu m-a ajutat niciodată în viaţa mea, nici măcar când eram bolnav.Mai are rost să cred în El dacă nu m-a ajutat?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te-a lăsat în viață și acesta este cel mai solid argument că te iubește.
Pa, pa.

72 răspunsuri:
| Emosadgirl a răspuns:

Appp pai ce sa spun daca nu te a ajutat asta inseamna ca nu crezi El dar sa stii ca El exista eu iti recomand sa te rogi mai mult si sa vezi ca el nu o sa te lase niciodata ok bye

| remus_2238 a răspuns:

Crede-ma mai are rost sa crezi in el doar roaga-te si o sa vezi

| misuka a răspuns:

Buna.Te-ai rugat vreodata ca sa te ajute? Si in plus Dumnezeu te impinge de la spate dar tu trebuie sa faci pasul mare, nu e de ajuns sa crezi trebuie sa si incerci!

| Mihaim_6172 a răspuns:

Fii serios... nu dumnezeu te ajuta cu u te ajuti singur. singur iti faci viitorul pana si norocul. tot timpul am fost de acord ca e bine sa crezi in ceva supranatural pentru ca e bine pentru psihicul tau si subconstientul tau dar nimic mai mult. de cand ma stiu am crezut in ceea ce e real in ceea ce se numeste stiinta nu in povesti. si nu o duc rau din nici un punct de vedere. nu inseamna ca daca nu crezi in ceva esti o pata neagra a societatii asta te invata cine iti spune povesti. poti avea moralitata fara a fi credincios. eh si apropo de bolnav... fara pastile si ajutorul medicului (a stiintei) nu te ajutau rugaciunile stai linistit pana si preotii merg la medic ca nu ii ajuta nimic altceva

| izabela_3811 a răspuns:

Da! Pentru ca El te-a lasat in viata.Crede-ma exista! BYE!

| ranza a răspuns:

Cei al tau e pus de o parte nici o data sa nu spui ca nu mai crezi in el pentru ca tot ce e al tau e pus deo parte si cand va fi timpul ti se va da asa e scris

| laurentiu14 a răspuns:

Dumnezeu te ajuta dar nu iti dai tu seama

| tabacugabriela a răspuns:

Trebuie sa crezi in EL orice s-ar intampla pentru ca el ti-a dat viata tu nu puteai sa te faci bine daca nu era trebuie sa DUMNEZEU te rogi neincetat la EL daca tu nu crezi in EL nu o sa te ajute cand o sa ai nevoie

| bianca_9329 a răspuns:

Bine inteles

| adela_2894 a răspuns:

Desigur tu l-ai primit pe dumnezeu in inima ta eu de cind l-am primit sunt fericita si ma rog la el in fiecare seara si-mi implineste orce dorinta

| AxeL_4614 a răspuns:

Uite
poate tu crezi ca el nu te-a ajutat gresesti pentru ca,, dumnezeu vede si repara''. uite eu ma avut patru come si cea mai lunga a fost de 78 ore si 39 min.credeme si eu ziceam la fel dar am vorbit cu un preot( cea ce iti recomand) si mi-a zis ca,, dumnezeu ii incerca pe cei la care tine foarte mult'' asa ca sa stii ca dumnezeu a fost mereu alaturi de tine

| shtef_1956 a răspuns:

Poate ca s-a intamplat o data sa nu te ajute dar sa stii ca de obicei te ajuta. Eu spun sa continui sa crezi. Cred ca daca te-ai lasa pagubas si nu ai mai crede in Dumnezeu, singurul care va avea de pierdut esti tu.