Ce vrei sa faci? ori ne iei la misto ori esti... si in fine n-am chef sa vad la tv la stiri Biserica care a ars din cauza unor copii. daca iubesti Biserica iti dai seama ca asa o distrugi.si daca eram in locul lor fugeam de acasa
Okey, tu esti chiar nebuna?
Daca nu vor nu vor!
Pocaiti-va, si lasa-i sa-si traiasca viata!
Poti locui tu acolo.
Lasa-i pe copii in pace, sa-si traiasca viata!
Nu le impune sa faca ce nu vor!
Lasa-i sa mearga la ce scoala vor ei, unde vor ei.
Lasa-i!
Impune-le unele lucruri dar nici chiar.
NU E PENTRU BINELE LOR!
Chiar deloc. Ca mama te inteleg (chiar daca nu sunt, dar stiu ce imi impun ai mei) deci te inteleg. Dar lasa-i tu, esti chiar prea obsedata de religie. Majoritatea adolescentilor de astazi sunt interesati de Biserica, dar nici chiar sa ajunga sa faca preoti si sa nu stiu ce. Daca le impui atat vor fi nevoiti sa te minta! Daca i-ai lasa mai lejer vor fi mai okey. Lasa-i in pace, sa-si traiasca viata, 15 ani! Tu iti imaginezi?!? La varsta asta le arde lor sa traiasca la Manastire, INTELIGENT! Ei viseaza sa devida alt cineva nu PREOTI. Cei care vor preoti sa se faca, dar nu chiar asa. Te rog frumos, totusi, ne saturam de intrebarile taleee! Eu spun sa te duci doar tu si sa locuiesti cu Dumnezeu, dar lasa-i pe ei. Ei o sa se pocaiasca si o sa fie ca ORICE OM NORMAL care merge la Biserica etc.
Intelegi?
Nu stiu de ce ma gandesc ca eu judec mai bine ca tine la o varsta mia mica ca a ta.
Zau trec a6a si stiu sa scriu corect gramatical.
COPI? Zau asa, stiam ca se scrie cu 2 de "i" de la gradinita (si nu glumesc). Helellllllllllooooooooooooo, tanti, stop!
Nu esti tu cumva o tanca de 7, 8, 9 ani care-si bate joc de noi? Daca da, las-o balta!
Ne plictisesti!
Apropo: ABEA AM DESCIFRAT CE AI SCRIS! Ce "sa" fac? Tu-ti bati joc de noi?
@japan e un troll care are ca scop enervarea oamenilor,si in cazul tau a reusit, si nu numai in cazul tau, multa lume pune botu si ia totu' pe bune
Drum bun, cale bătută... cine vă găseşte să vă...(ducă la un sanatoriu).
Cred ca esti intr-o situatie disperata si sigur ai probleme financiare in familie etc,Dar sa te gandesti bine o decizie nu se ia in asemenea situatie, daca vrei sa te pocaiesti asta o poti face si acasa nu neaparat la manastire, iar in legatura cu copii nici chiar un parinte nu ii poate obliga ce sa se faca in viata daca acestia nu simt o atractie pentru profesia respective.E foarte posibil sa regreti acasta alegere toata viata,. Sanatate
Eu ti-am mai zis sa te duci la un doctor de scufite. La banii tai, iti poti permite sa te duci direct la Freud.
Mai lumineaza-ma o data ca, asa cum tu nu stii romaneste, nici eu nu stiu matematica: salariul tau e de 10 milioane, iar fostul sot (destept baiat!) iti mai trimite 105 milioane. Moaaama...da' unde dracul lucreaza ala de castiga atata? E scafandru pe Marte? Deci, in total, ai 115 milioane pe luna. La banii astia, poti sa si cumperi manastirea aia!
P.S. Nu-ti imagina ca am inteles mare lucru din intrebarea ta. Am raspuns asa, la plesneala, ca ma topesc dupa trolli.
Bai, da tie cine iti da dreptul sa decizi in locul altuia? Nu ai voie sa faci asta, nici macar daca ei vor, si nu pentru ca ar exista un dumnezeu, ci pentru ca nu este viata ta, ce ar fi daca cei doi baieti ai tai te-ar duce maine la moscheie sa te convertesti la islam? ti-ar placea? bai femeie esti ''dusa'' rau si tu nu ai nevoie de manastire, locul tau e la ospiciu, sa-ti arda creierul si sa te tina legata.
Ești înfiorătoare, te-ai tâmpit, din lipsă de viață sexuală! Normal că fostul tău soț, nu a știut cum să fugă de tine, după ce a văzut cum ai început, să o iei pe arătură. Înainte să citesc religii eu eram absolvent de facultate, și încă o facultate adevărată. Nu eram unul care a fugit la seminarul teologic, că nu mă ducea capul, să înțeleg matematică, fizică și chimie. Cei mai Tâmpiți dintre băieți, pe care nu îi ducea capul, să intre la nici o facultate normală, că se intra prin concurs la facultăți, se duceau la Facultatea de Teologie. Or fi fost câteva excepții, dar puțini. Majoritatea preoților creștini din România, sunt de fapt atei, dar mint, că sunt creștini. Evident că patriarhul sau oricare dintre mitropoliți, nu va recunoște nici sub tortură, că este ateu în realitate. Îmbată tu bine un episcop sau un arhiepiscop și în apropiere comă alcoolică, tot va recunoaște, că de fapt, și el este ateu. Iar popii mai mici, cel puțin 80 %, dintre ei, dacă nu mai mulți, sunt atei. De ce au refuzat să scoată, care dintre ei a colaborat cu fosta securitate, că erau mult prea mulți, care o făcuseră.// Tu nu ai văzut că toți popii au case, mai multe, mașini, și tot ce nu putea obține, din salariile lor de popi. Vezi ce ți-am mai scris și la alte întrebării, de o inteligență teribilă, pe care le-ai postat pe site. /// Ești ca ăia de la țară, din fundul munților, care au ajuns aiurea la grădina zoologică și după ce au privit girafa, o zi întreagă, au plecat spunând : că acest animal, nu există.
Totusi, in ultima instanta, o vizita pe la scoala ti-ar prinde bine, mult mai bine decat la manastire, stii la manastire s-ar putea sa te prostesti mai rau
Ce fatarnica esti. "ce sa le zic sa-i pacalesc..." piei satano! ceea ce este in mintea ta este chiar din partea intunecata, aceste ganduri nu vin din inima! de ce nu te duci tu daca asta crezi? de ce trebuie sa iei pe cineva cu tine sa faca ceva obligat, ceva ce nu il "cheama"?
normal! am citit si ultimul post al tau la intrebarea ta! ce pretentii sa ai de la o analfabeta care este terorizata de religia in are isi traieste viata. sincer, cred ca nu ai deschis in viata ta o carte si cred ca nici nu prea intelegi ce citesti. si ai inteles o pul# din caile Domnului! te-a prostit un preot care are nevoie de sclavi la manastire care sa munceasca fara sa puna prea multe intrebari si fara sa ceara bani pentru munca prestata.
cum am zis, piei satano! auzi "sa-i pacalesc"!?
Nu e dupa ei? Credeam ca esti doar un credincios frustat si prost. Dar nu. Esti bolnava mintal.Crezi ca daca iti duci copiii sa invete "calea lui dumnezeu " si sa isi distruga viata o sa ajungi in rai? Stiu oameni ca tine, dar nici unul atat de exagerat. Daca tu nu crezi cu adevarat in Dumnezeu, poti sa iti duci si nepotii la manastire, tot nu ajungi in rai. Spre deosebire de majoritatea ateilor, care nu fac nimic imoral.Ei ajung in rai si merita asta.NU OAMENII PROSTI CA TINE.
Bă nene mulți nebuni sînt în țara asta, de unde ai apărut dna Marioara, sau ești cumva mama lui Oana Zăvoranu, o altă crizată isterică.
Ar trebui sa ii sprijini sa termine scoala, cata vor ei sa faca.
Cum adica "nu e dupa ei", crezi ca nu pot sa fuga de acolo? Si daca nu au terminat scoala, cam ce pot face? Cel mai mare noroc e sa isi rupa oasele prin Italia.
Acum am priceput, tu ești una fără nici o meserie clară, sau că nu te pricepi, cam la nimic, că femeie îngrijitoare /de serviciu, la niște blocuri poate fi oricare. Scrii la calculator cu foarte multe greșeli de scriere, cea ce demonstrează că pregătirea ta școlară are lipsuri foarte mari. Fostul tău soț îți trimite pentru copii o pensie alimentară de 1050 de lei. Ești total incoerenta în cea ce scrii. La început, afirmi că și copii sunt la fel de creștini/ cretini ca și tine, și vor la mănăstire, ca apoi să spui, că ei nu vor la mânăstire, că ei nu sunt idioți, ca tine. Deci tu ești o semi - analfabetă, fără o meserie clară, care nu ai chiar nici o treabă cu creștinismul, tu ne fiind un credincios care gândește critic la religia pe care o practică, ci o habotnică. La fel de bine puteai să fi adeptă a unei secte tip : Martorii lui Iehova, mormoni, adeptă a sectei (aparținând de hinduism) Bahavat Kișna, a credinței bahai, a unei secte islamice, pe care se fundamentează filozofia celor de la al - Qaida/( al-Qaeeda/ al-Qa'idah (care sprijină activitățile extremiste islamice în lume. Fondatorul, liderul și principalul finanțator al ei, a fost până nu de mult Osama bin Laden, un fost milionar de origine saudită, real un fost agent C.A.I. )), a bisericii tuturor sfinților, a sectei de ziua a 10 a a săptămânii, etc. Dacă înaintea unui preot creștin ortodox, l-ai fi cunoscut pe Osama bin / ben Laden, sigur erai și tu membră a al - Qaida /// Lasă dracului copii la școală, să nu ajungă bovine, ca tine, bune de dus și de încuiat, la mănăstire.
Nu poti obliga pe nimeni sa faca ceva daca nu vrea. am inteles ca esti credincioasa, dar comporta-te ca atare, caci ii condamni pe cei care nu cred in Dumnezeu si le spui ca sunt pacatosi, dar si tu savarsesti pacate cu nemiluita. du-te si fa ce vrei cu viata ta, dar lasa-i pe ceilalti sa o taraiasca cum vor.
105 milioane pe luna :))
Dar ce e ala ma? Pilot Nascar?
http://imageshack.us/photo/my-images/820/funavatar.png/
Uite si o veste buna!
Deci,peste o saptamana n-o sa mai ai calculator...
Ah,bravo, bine faci, perfect!
Adevarul ca un bun crestin trebuie sa fie asa cum a spus Hristos: "Voi sunteti SAREA pamantului". Cum poate sara o mancare SAREA atunci cand NU O AMESTECI cu mancarea? Noi crestinii trebuie SA STAM printre oameni si nu in locuri IZOLATE ca ex. o manastire. Adevarul este ca manastirile prin tipicul lor de izolare a cunostiintelor despre Dumnezeu sunt CREATIA diavolului. In concluzie : ce cauti tu la diavol acasa si vrei sa-ti fortezi si copii sa te insoteasca? Acolo nu-i Dumnezeu ci partea adversa (iti poti da seama de asta si prin faptul ca mai toti de acolo isi supun trupul la tot felul de chinuri pentru a opri niste instincte naturale lasate si create de Dumnezeu).
Marioaro ai cumva dunga rosie in buetin? cred ca esti intr.un stadiu f avansat de nebunie. daca tu crezi ca asta e calea mantuirii te inseli.mi.e mila de copiii tai.Da chiar or fi la scoala? sau nu sunt pentru ca sunt influentati de ceilalti? or sa ajunga niste inculti incuiati la minte ca tine.marianoooooo!
Asta sigur e o fetita de aia de 8-9 anishori, ptc nu prea gandeste logic.la inceput o spus ca sotu ei nu vrea sa vina cu ea ( deci se presupune ca e casatorita cu el si in prezent ), iar apoi spune ca e divortzata, daca e divortzata atunci normal ca sotzu ei nu vr s avina cu ea, doa rn'o fi tampit sa se duca cu fosta lui nevasta la manastire