| Marioara_5353 a întrebat:

Eu si muti in varsta de 13 ani baiatul meu si pavel in varsta de 15 ani vrem sa mergem la manastire sa ne pocaim si sa locuim acolo sa ne lepadam de calculatoare televizor si asa mai departe. Dar fostul meu sot si copi nu vor sa ne pocaim si sa locuim la manastire le-am spus ca ne vom ruga vom canta dar nu vor. Ce sa fac sa vina am vorbit cu parintele manastiri sai a spus ca a pregatit camerele pentru dormit si paturile si nea rezervat locurile si trebuie sa mergem peste o saptamana le-am spus la copi ca pot face scoala pentru preoti sa devina preoti la manastire dar nu vor. Ce sa le zic sa i pacalesc sa ajungem acolo ca nu e dupa ei e spre binele lor. Vom merge acolo cu un microbuz si vom sta acolo?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Esti handicapata...
Ma enerveaza trollii ca tine!

39 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

O intrebare, esti nebuna? Adica e alegerea ta daca vrei sa mergi acolo dar nu poti pe obliga niste copii sa faca ce vrei tu. Prectic ii fortezi sa faca ceva ce nu e normal sa-i obligi tu.

| Tania a răspuns:

Analfabeto! Pai la cat de bine sti sa scrii, clar acolo iti e locul.
Ce cauti pe net? Daca vrei sa te lapezilaughing)loool.

| lorycool a răspuns:

Zuzu-zuzu.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Bate-i pana le cade fundul.
Asa sigur o sa mearga.

Si inca ceva decizie mai tampita n-am mai auzit in viata mea.Dar faci cum vrei.Trol rau.

| NikoIsDirectioner a răspuns:

Sa te duci drku de idioata apokaliptika daca citesti acest raspuns gargo si behemoth te vor bantui un an

| BillyX a răspuns:

Ce cauti la calculator, du-te in Casa Domnului si lasate indrumata de un Parinte.

| PeStraziGoale a răspuns:

Mai bine du-te la scoala decat la bisericawinking

| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a răspuns:

Marioara, daca copii nu vor sa mearga lasa-i in pace. Si nu trebuia sa faci rezervare din naite. Daca mergeti acolo ei o sa fie suparati pe tine. Si cred ca nu vor mai crede in Dumnezeu ca s-au suparat tare.
Eu zic sa ramai acasa.

| GGG562852 a răspuns:

Just a very stupid troll.
i hate u and others like u who use this place as a troll one
p.s. I write in english cuz i think that u understand better english than ROU. Your grammar is... let's say very badwinking