| Marioara_5353 a întrebat:

Eu si muti in varsta de 13 ani baiatul meu si pavel in varsta de 15 ani vrem sa mergem la manastire sa ne pocaim si sa locuim acolo sa ne lepadam de calculatoare televizor si asa mai departe. Dar fostul meu sot si copi nu vor sa ne pocaim si sa locuim la manastire le-am spus ca ne vom ruga vom canta dar nu vor. Ce sa fac sa vina am vorbit cu parintele manastiri sai a spus ca a pregatit camerele pentru dormit si paturile si nea rezervat locurile si trebuie sa mergem peste o saptamana le-am spus la copi ca pot face scoala pentru preoti sa devina preoti la manastire dar nu vor. Ce sa le zic sa i pacalesc sa ajungem acolo ca nu e dupa ei e spre binele lor. Vom merge acolo cu un microbuz si vom sta acolo?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Esti handicapata...
Ma enerveaza trollii ca tine!

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DUTCH a răspuns:

Eşti o copilă cu ambiţie.domnul fie cu tine

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

O intrebare, esti nebuna? Adica e alegerea ta daca vrei sa mergi acolo dar nu poti pe obliga niste copii sa faca ce vrei tu. Prectic ii fortezi sa faca ceva ce nu e normal sa-i obligi tu.

| rolfenstein a răspuns:

Marioaro ai cumva dunga rosie in buetin? cred ca esti intr.un stadiu f avansat de nebunie. daca tu crezi ca asta e calea mantuirii te inseli.mi.e mila de copiii tai.Da chiar or fi la scoala? sau nu sunt pentru ca sunt influentati de ceilalti? or sa ajunga niste inculti incuiati la minte ca tine.marianoooooo!

| BillyX a răspuns:

Ce cauti la calculator, du-te in Casa Domnului si lasate indrumata de un Parinte.

| NikoIsDirectioner a răspuns:

Sa te duci drku de idioata apokaliptika daca citesti acest raspuns gargo si behemoth te vor bantui un an

| PeStraziGoale a răspuns:

Mai bine du-te la scoala decat la bisericawinking

| lorycool a răspuns:

Zuzu-zuzu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cum cunosti limba romana, te rog du-te la manastire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti mai stupida ca un sobolan mort. Iti recomand multe flacoane de Haloperidol. Nu stiu ce sa raspund pentru ca m-ai emotionat profund. Intr-un sfarsit... cred ca e mai bine sa iti cumperi funie si sapun...