| ExXify50 a întrebat:

Buna,ma gandeam astazi ce cred altii despre moarte.Pentru mine e simplu,mori si nu mai stii de tine, dar sunt curios ce cred altii despre asta.Intrebarea mea este: tu ce crezi ca se va intampla dupa de mori?

22 răspunsuri:
| iulianbuza97 a răspuns:

Nici n-am idee, dar nici nu doresc sa ma gindesc la aceasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moartea e opusul vieții. Pentru cel mort nu se întâmplă nimic. Nu știe nimic. Cel mort nu există ca persoană. Există ca materie care se descompune... se întoarce în țărână.
Dacă ar învia, filmul s-ar continua exact de unde l-a lăsat. happy

Aș putea da și citate dintr-o carte al cărei nume mi s-a recomandat să nu-l amintesc în categoria Știință și Filosofie. La Religie, cred că am voie. big grin

| anamimanonim a răspuns:

Pe de-o parte CRED ca voi ajunge in RAI sau in IAD. CRED ca exista DUMNEZEU, CRED ca exista SPERANTA, CRED ca exista IUBIRE, CRED ca exista DREPTATE in LUMEA ASTA... CRED. Da, inca cred, desi am avut momente in care imi venea sa-mi iau zilele, imi venea sa plang de tot ce mi se intampla. Simteam ca sufletul mi se desparte in 2, ca nu mai exista speranta, ca totul se poate termina prin moarte. Dar, cand mi-am pus aceste ganduri pe TPU, oamenii m-au invatat sa lupt, sa nu spun NU vietii NICIODATA!
Pe de alta parte, am avut momente in care gandeam ca tine. Credeam ca Dumnezeu este o inchipuire a omenirii, un vis care-i face pe acestia sa lupte pentru viata lor, un mod de a-i manipula si a-i face sa joace dupa cum canta mai marii acestor tari, ei lasandu-se calcati in picioare, batjocoriti si totul pentru acea viata linistita din rai, pentru mantuirea si nemurirea sufletului(care in acele momente pentru mine nu existau).
O seara placuta!

| iulianbuza97 a răspuns:

Cum se spune: "In pamint am fost creat si in el ma voi reintoarce ".

| ErrorFound a răspuns:

Lumea isi va continua evolutia fara sa observe cineva lipsa ta.

| Zoey112 a răspuns:

Pai sper ca voi ajunge in rai sau intr-un loc mai bun
desi ar fi super tare sa fiu fantoma laughing

| MonnicaM a răspuns:

Cred ca dupa moarte, dupa descompunerea trupului, sufletul "va ajunge" intr-un loc mai bunhee hee

| Seducatorul a răspuns:

O sa-ti spun cand mor!

| ChrisNemo a răspuns:

Reincarnare.

| sublime89 a răspuns:

E ca o coma din care nu mai iesi niciodata.

| RAY a răspuns:

In primul rand cred ca existam datorita legaturilor neuronale care existe in creier ele stimlueaza o constinta care o percepem in 3 dimnensiuni, practic creierul suntem noi, cel mai important e creierul, nu doar daca mori poti disparea, imagineazati ca ai un accsident de masina si isi pierzi memoria sau inebunesti sau cazi pe zapada mai ales in zona crainaiana atunci ne putem intreba ce e moartea?
parerea mea moartea e orice lucru care tine de pierderea memoriei complet si definitiv sau daca inebunesti

| schmoll a răspuns:

Sufletul fiind nemuritor se va reincarna in al trup influentat de viata anterioara..si evolutia spirituala pana ajungem una cu creatorul

| Shammal a răspuns:

Dupa moarte= completarea experientei prezente, voi alege urmatoarea experienta

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Dispari de tot.

| sabin89 a răspuns:

Ce cred altii despre asta... Bine zis "cred", ca asta facem, credem/presupunem/banuim. Nu stie nimeni. Si daca, totusi, vine unul care zice ca stie, ala e cel putin ridicol. De unde sa stie? Judecand dupa experienta pe care o are omenirea pana in prezent, cea mai buna presupunere pare a fi disparitia. Doar fenomenul a fost observat nu numai de azi, de ieri, ci de secole si milenii. Unde e Alexander the Great, l-a mai vazut cineva? - dau si eu un exemplu.

| doctorandus a răspuns:

N-are nimeni de unde sti, nici crestinii, nici ateii, nici alte credinte.

| Shammal a răspuns (pentru sabin89):

Orice idee care-ti sfideaza conceptiile tele o sa spui ca e ridicola;
uite cateva exemple de experiente pe care oamenii le au: dedublare, channaling - iti recomand sa te uiti peste Robert-Monroe-Calatorii Extra corporale; sunt o multime de oameni ce cunosc insa ca sa-i intalnesti ai nevoie de o inclinatie spre astfel de informatii - de ex daca tie nu-ti place muzica de opera, nu o sa mergi niciodata acolo sa auzi cu ochii tai big grin

| Shammal a răspuns:

Pretending to be a Human - Steave Rother ( http://www.paths2empowerment.com/ )

| KaterinaРомановский a răspuns:

Te reîntorci!

| Kyou a răspuns:

Sincer, cred ca dupa moarte urmeaza o alta provocare.

| Încrucişătorul a răspuns:

O sa asisti neputincios la impartirea averii tale.

Răspuns utilizator avertizat