Dar tu nu ai vazut in viata ta o eclipsa de luna? pe luna este reflectata cum arata pamantul, poti vedea cu ochii tai,nu trebuie sa crezi in nimic,romanii nu stiu ce inseamna stiinta ei cred ca e un fel de religie,stiinta inseamna cunoastere, eu unu am vazut eclipsa de luna si de soare si am vazut ca pamantul e sferic nu plat, nu conteaza ce a spus Neil deGrasse Tyson, stiinta nu este religie, nu are profeti, dovezile conteaza nu ce spun uni e egal cu zero
Https://www.nasa.gov/......th-58.html
Cei de la nasa nu spun ca pamantul este o sfera perfecta:
"Even though our planet is a sphere, it is not a perfect sphere. Because of the force caused when Earth rotates, the North and South Poles are slightly flat."
Neil deGrasse Tyson spune ca pamantul este mai turtit la poli si mai bombat la ecuator si spune ca pamantul este PUTIN mai bombat sub ecuator decat deasupra ecuatorului si foloseste o comparatie pentru a explica ceea ce spune: https://www.youtube.com/watch?v=1OeWTrEA5fE
Neil deGrasse Tyson, nasa, wikipedia si scoala nu se contrazic cand vine vorba de forma pamantului.
In mare parte stiinta este religie, ca doar nu poti dovedi, experimenta tot ce zice stiinta ti ar trebui sute de miloane de dolari.luna este un disc rotund si plat cu fata spre pamant niciodata nu se vede cealalta parte cu un motiv, ca daca luna s ar invarti s ar vedea ca e disc. dumnezeu a vrut asta VIATA ESTE TEST SUPREM
Nu o spune nasa dar fotografiile lor photoshopate da
neil deGrasse Tyson spune clar ca pamantul este in forma de para se aude cum spune
ai argumente slabe
Scrii tampeni, tu stii ce inseamna o religie omule? daca incepi cu dumnezeu ce sa mai vb cu tine
Încep să cred că ăsta e un troll și sper să fie. Măcar asumăți ceea ce spui și nu modifica argumentele pe parcurs. Ai încercat să aduci evidențe pentru contradicția între ceea ce spun anumite organe instituționale și Dzeul Neil de Grasse, că o fi singurul omm de știință. Ți s-a arătat că nu e așa și acum spui că Neil de Grasse a photoshopat fotografii? De unde s-a ajuns la asta?
Nu am spus ca Neil degrasse a photoshopat fotografii eu spuneam ca a spus ca pamantul este in forma de para.si stiu ca nu este singurul om de stiinta dar el a fost in spatiu a vazut pamantul si era important ceea ce zice si la cat de prost este s-a dat de gol.
Pamantul este o chestie turtita putin la poli si bombata la ecuator din simplul motiv ca se invarte (arunca un baloc cu apa in aer si imprima-i o miscare de roatatie, o sa vezi acelasi efect). Nici nasa si nici Neil nu zic chestiile alea, nu-s tiu de unde le-ai scos.
Cand iti explic ca nu ai citit ceea ce cred cei de la Nasa pe nasa.gov imi spui ca fotografiile lor sunt photoshopate si cand iti spun ca Neil deGrasse Tyson foloseste o comparatie pentru a explica ceea ce spune tu o scoti din context si o iei literal. Argumentul tau este bazat pe o conspiratie care nu are legatura cu argumentul tau original (in primul mesaj ai spus ca cei de la nasa cred ca pamantul este o sfera perfecta si cand am spus ca nu-i adevarat si ti-am dat dovada ai spus "Nu o spune nasa dar fotografiile lor photoshopate da") iar dupa ce ti-am spus ca Neil deGrasse Tyson foloseste de o comparatie pentru a le explica oamenilor cum pamantul este putin mai bombat sub ecuator decat deasupra ai continuat sa iei vorbele lui cuvant cu cuvant. In primul meu comentariu nu incercam sa dovedesc ca pamantul nu e plat ci incercam sa iti raspund la intrebarea originala in care ai incercat sa spui ca Nasa, Neil deGrasse Tyson, Wikipedia si scoala ne spun lucruri diferite si se contrazic unul pe altul.
"daca luna s ar invarti s ar vedea ca e disc." te citai deci dupa tine luna nu se roteste deloc?
Hai sa iti dau ceva de facut.Te duci pe un stadion ok? Alergi pe pista acolo bine? Ce parte a corpului vei arata tu mereu spre tribune?
Hai sa vedem ce spui,ori cum spui sa nu spui ca tu nu te misti,ca nu te rotesti deloc
Deci cum este cu Luna? Se roteste sau nu? Asa ziceam si eu,ca se roteste,deci testul tau suprem a cam luat-o in gusa nu doara te rotesti in jurul pistei,dar te rotesti si in jurul propriului tau corp.
Ca sa pricepi,ca sigur asa nu pricepi,imagineaza acea pista ca un patrat si acum alergi pe pista aia ok?
Ajungi la corner te opresti,apoi continui sa alergi.Ce vei face acolo la cornerru ala? Hai imagineaza sau poti sa faci si experiment.
acolo la corner te vei roti,astfel incat sa ramai pe pista corect? Deci la fiecare colt te vei roti, astfel ca indiferent pe ce parte esti sau unde anume esti pe acea pista tu vei arata totdeauna partea laterala drepta catre tribuna, corect?
Daca asa sta treaba, cu Luna cum ramane? Asa ziceam si eu, se roteste si ea asa cum te rotesti si tu pe acel stadion si iti arati mereu doara o parte catre tribuna.
Acum sa nu spui ca si tu tot testul suprem esti
Grele rau chestiile astea asa-i? Ei las ca omu toata viata invata, uite ca azi ai invatat si tu ceva