| LoL a întrebat:

Nu pot intelege un lucru.De ce de unii oameni rad sau jignesc unele persoane cu defecte? Este cev ce nu pot intelege. Ei chiar nu au suflet? Nu se pun in locul acelor persoane?

20 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Lucrul asta eu chiar nu il pot intelege nici eustraight face.Ei in loc sa ajute,ei rad ca niste prosti crescuti.
Eu, cel putin, ma implic in tot ce inseamna donare si ajutare a diferiti oameni cu probleme.Stiu ca sunt de ajutor si nu ca trec prin viata asta facand nimic.

| Natashha a răspuns:

Oamenii rad de persoanele cu defecte pentru ca nu stiu prin ce trec aceeia.E usor sa razi si sa arati cu degetul la o persoana care merge stramb din cauza ca are un picior mai mic.Pana nu treci printr-un ghion sau necaz,nu sti prin ce a trecut respectivul x. Tinerii din ziua de astazi ii vezi in "haite" pe strazi aratand dupa persoane invarsta sau razand de persoane pur si simplu normale. N-ai ce le face, atat ii duce capul, atat fac...

| Danea a răspuns:

Salut! Pentru ca se considera mai buni decat acele persoane si pentru ca asa au fost educati.Asa e in Romania.As fi ipocrit sa spun ca asa e numai in Romania, si multi straini sunt asa, dar la noi acest lucru a devenit deja un obicei.

| mona a răspuns:

Oamenii,,normali,,[fara suflet sau mai pe romaneste au sufletu perforat daca ajung sa jigneasca un om care fara voia lui are un defect ] se cred mai presus ca oamenii cu defecte dar in realitate poate fi invers...

| getutageo a răspuns:

Nu ei chiar nu isi dau seama de ce fac, de fap ei de cele mai multe ori jignesc pentru a se crede mai "tare" decat cel de care rade dar faza este ca nu este cu nimic mai special ci din contra... felul asta de persoane nu ar trebui loate in seama si da stiu ca doare

| Stefan1993 a răspuns:

Buna. Foarte buna intrebare! Am sa iti raspund cat pot de bine. Chiar ieri am patit asta. Eram cu un coleg si radea de o doamna in varsta care era in carucior cu rotile... Ei bine, acesti oameni nu se gandesc ca acei oameni sufera foarte mult si ca ei pot trai la fel ca acei oameni, cine stie... Poate omul care este bolnav a suferit ceva care se poate intampla oricui. Cred a fost de inteles ce am zis! Esti deschis(a) sa iti pui toate intrebarile pe site. Noapte buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai usor sa razi decat sa intelegi acea persoana sau sa te pui in locul ei

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca te referi la defecte fizice care nu se pot corecta, da, e de doi lei sa razi. Daca te referi la una de 100 de kile, care mananca ca scroafa, apai aia trebuie sa stie ca arata naspa, ca sa puna mana sa slabeasca. Daca te referi la defecte morale... apai micimea sufleteasca e de mila, nu de ras.

| Denisa444 a răspuns:

Din mandrie si indiferenta emotionala, de cele mai multe ori

| harcioaga a răspuns:

Buna,dar tu nu ai jignit niciodata pe nimeni? dar in momentul in care ai facut-o te-ai pus macar in pielea acelei persoane? iti spun eu ca in mai mult de 80 la suta din cazuri nu cred pentru ca daca te-ai fi pus azi mai mult ca sigur nu ai mai fi jignit! eu nu inteleg totusi ceva:de ce cauti perfectiunea in altii atat timp cand nici tu nu esti perfecta?

| DianaScorpio a răspuns:

Exista fel de fel de oameni. Probabil ca cei care fac asta nu au suficienta educatie, bun simt sau minte. Plus ca nu toti oamenii pot sa fie empatici cu usurinta.
Obisnuieste-te cu faptul ca oamenii sunt de multe feluri si ca exista si din acestia...

| harciog a răspuns:

Eu nu stau sa-i mai jignesc.Ii pocnesc direct.

April
| April a răspuns:

Un lucru e sigur si ne poate consola :cand cineva rade de o persoana cu defecte fizice, e semn clar de prostie.Nu trebuie sa te superi, mai degraba sa-i compatimesti pe cei ce se distreaza astfel.Fiindca,vorba lui Esop:"Eu imi port ghebul pe dinafara; ghebul lor e pe dinlauntru."Numai bine.

| harciog a răspuns:

Bai,aia sau ala care mi-ai pus stupid, du-te dom'le la in "in puii mei"poate esti invatat sa rizi numai la glume idioate.

| MiauMiauPisiPufoasa a răspuns:

Buna... am vazut intrebarea ta si mi-a dat un pic de gandit.Dar, stiu, si pe mine ma doare inima cand vad ca cineva are defecte.Eu incrc sa i ajut Desi nu ma pot intelege chiar bine cu ei.Dar exista unii oameni care in pacate unii oameni sau copii nu inteleg cum e sa fi bolnav.Acei copii nu ca nu au suflet dar nu gandesc.Ii ia gura pe dinainte. Sper ca te-am facut sa intelegi si pupici :*

| IngerulSiDraculTau a răspuns (pentru harciog):

Nu mai fi suparat ma harciogule ca eu am la fiecare raspuns care il dau un@ binevoitor care imi da stupid si nu ma mai plang! desi nu cred ca este corect! pentru ca nu toata lumea gandeste la fel parerile fiind impartite

| harciog a răspuns (pentru IngerulSiDraculTau):

Drept sa-ti spun cind iti vad nikname-ul imi vine sa-ti ridic osanale numai ca sint in dilema pentru ca nu stiu ce gen de muzica sa-ti bag, religioasa sau din contra.Cit despre stupizi ar trebui sa fie totusi binevoiti pentru ca demonstreaza ca "unii"totusi ne citesc.

| IngerulSiDraculTau a răspuns (pentru harciog):

Numele meu nu are nici o legatura cu orientarea mea religioasahee heemultumesc oricum pentru intentiewinking

| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna! Ce-ai spune sa ai un venit suplimentar?Id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com ,iti pot da mai multe detalii

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

*nimic-ul