| SamsungElectronics a întrebat:

Bună seara!

Am o întrebare, într-un univers paralel cum este viața știu că este totul invers sau diferit și știu că tot în casa ta și în orașul tău ești și tot aceleași persoane sunt dar se întâmplă lucruri ciudate de exemplu, mie îmi place de o fată de la mine din oraș și mă gândesc că într-un univers paralel fata aia mă place pe mine și eu nu o plac pe ea, sau poate mă placea ea pe mine și o plac și eu, și în universul care suntem acum nu mă place, sau de exemplu, Andrei du-te până la mătușa ta și spune-i să-mi dea 2 sticle de ulei și într-un univers paralel este invers, Andrei nu te mai duce la mătușa ta și spune-i să nu-mi mai îmi dea 2 sticle de ulei.

Vreau un răspuns bun.

Mulțumesc, dau funda!

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"într-un univers paralel... știu că este totul invers "

ai citit vreun pliant frumos colorat și ți-a rămas asta in cap. E sf sau - mă rog - speculații. Așa că "răspunsurile" vor fi in ton

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinď sa cred ca uneori mergem la culcare intr-un univers si ne trezim in altul. Nu ai cum sa-ti dai seama.

| Violleta2022 a răspuns:

Noi chiar nu stim cum este viata intr-un viitor paralel si nici tu, deoarece visele de noapte si imaginatia ta nu sunt REALITATI!

| RAY a răspuns:

Ideea utilizatorului de mai sus ma încântă și pe mine, practic sunt experiențe noi

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Ma refer la utilizator my ass

| 4ndr33y a răspuns:

Si care e intrebarea? Nici macar n-ai folosit semnul intrebarii, ai expus o ipoteza si 2 exemple.

| SamsungElectronics explică (pentru 4ndr33y):

Problema mea este ce folosesc, nu te omoară gândul pe tine ce folosesc, decât să comentezi aiurea mai bine taci din gură.

| 4ndr33y a răspuns (pentru SamsungElectronics):

Ba esti prost, tu nu esti in stare sa pui o intrebare ai tot tu esti tare in gura?
Te scremi sa scoti ceva apoi jignesti pe cei care iti raspund, atat de prost esti!

| Endita4689 a răspuns:

Citește cartea "Pe strada Mântuleasa" de Mircea Eliade. Acolo să vezi ce au pățit cei care au vrut să știe pe bune cum este într-un univers paralel.
Este vorba despre un băiat care a intrat într-o apă adâncă dintr-un beci și n-a mai ieșit. Au golit beciul de apă și nu i-au găsit corpul. O fi intrat într-un univers paralel, cine știe...
Iar alt băiat a zburat cu avionul și a dispărut cu tot cu avion.
Era un articol în "Revista fenomenelor paranormale" în care se spune că pe străzile care sunt în pantă, pe care urci greu, în genul străzilor din fostul cartier Uranus din București, ai șansa să treci într-un univers paralel.
Dar asta este doar o legendă...
Ne putem închipui că în alt univers este totul pe dos. Închipuieste-ti, dacă aici ai o familie care te iubește, în alt univers ești orfan.
Poți să citești "Avatariile faraonului Tla" de Mihai Eminescu. Este proză, nu poezie. Este vorba despre un om care trece prin mai multe vieți, se reîncarnează. Într-o viață este faraon al Egiptului, în alta este cerșetor.