Mai mult ca sigur multe din experientele considerate ca fiind OBE nu sunt altceva decat vise lucide.
Pana una alta nici nu se stie daca proiectia astrala e macar posibila. Ma refer la dovezi stiintifice, nu la ce zic unii sau altii care au avut sau nu experiente de felul asta.
Deocamdata oamenii de stiinta inca nu pot sa-si explice natura si originea fortei de gravitatie
Asa ca mai ai de asteptat cateva milenii ca sa demonstreze stiintific care este faza cu OBE.
Proiectie astrala cere credinta iar cei care cred in asa ceva nu vor dovezi si doar credinta corpul uman nu calatoreste nici unde in univers ca uni au halucinati asta stiinta poate explica la fel si visele lucide, paralizi in somn, dar omul cum gandeste emotional el mai repede crede in basme decat in realitate, ca realitatea nu ofera calatori astrale
De bine de rau gravitatia a fost explicata.
Oricum, nu e aceeasi chestie. In cazul proiectiilor astrale, cei care sunt convinsi ca sunt in stare de asa ceva ar putea da o mana de ajutor, dar nu stiu care e chestia ca exact atunci cand ar trebui sa arate ca se poate, o cam dau in bara.
Ca de exemplu in experimentele controlate in care unii au incercat proiectarea corpului astral in diferite locuri despre care trebuiau sa povesteasca dupa aia, dar nu le-a prea iesit.
Asta nu inseamna ca cel putin teoretic nu e posibil asa ceva si poate chiar sunt persoane care nu sunt interesate sa demonstreze nimic altora si pastreaza pentru ei ceea ce stiu.
Totusi faptul ca in teorie e posibil nu e suficient ca sa vorbim prea serios despre subiectul asta deocamdata si in niciun caz nu avem motive sa credem ca OBE e ceva ce exista cu siguranta, doar ca stiinta nu a fost inca in stare sa explice chestiile astea.
Cei care afirma sa dovedeasca, nu vad de ce oamenii de stiinta sa isi piarda timpul pentru aiureli vazute de oamenii cu probleme mintale
Stiinta este un termen prea generic.
Cine face experimente(laboratoare, etc) trebuie platit si cu bani buni.
Si cine beneficiaza de rezultatul experimentelor?
Cine plateste.
Tu ai platit ceva?
Chiar crezi ca astia care ne conduc abia asteapta sa ne informeze despre ultimele descoperiri mai interesante?
Experimente s-au facut si rezultatele au fost negative, asa ca povestile ca trebuie nu stiu cati bani pentru ele (de ce ar trebui asa multi, nu se stie) si ca astia care ne conduc nu vor sa ne informeze de ultimele descoperiri interesante, chiar nu isi au rostul in cazul asta.
Daca o persoana ar fi cu adevarat in stare de dedublare astrala si ar vrea sa demonstreze acest lucru, ar fi foarte simplu sa faca asta si nu ar costa nimic, dar deocamdata nu s-a gasit inca nimeni care sa indeplineasca cele doua conditii.
Informatiile exista. Cina cauta gaseste, mai putin persoanele sceptice cu minte ingusta.
Xerxes1, cred ca ai apasat din greseala butonul de ignore imediat dupa ce mi-ai scris niste chestii, dar nu-i nimic, iti raspund asa.
Minte ingusta au cei care cred tot ce citesc, doar pentru ca li se pare interesant si in plus vin cu tot felul de, argumente' cel putin amuzante care chipurile ar trebui sa ii convinga si pe altii sa le dea dreptate.
voinead20112 întreabă:
MotanulVerdeVIRA întreabă: