Cu siguranta nu. Acel articol a fost scris cu intentia de a atrage cat mai multi vizitatori site-ului respectiv, facand oamenii curiosi.
Oooo categoric! Michael jackson e venit de pe Venus. de fapt, tot ce se scrie pe net e adevarat!
Nu nu a fost un extraterestru pentru ca a vizitat spitale in care sunt oameni ca si noi si daca vedeau ca este extraterestru sesiza pe cineva.Asta e raspunsu logic care e adecvat pentru societatea in care traim.
In rest daca credeam in Sf totul este posibil. Poate ca a fost un extraterestru de aceea a ajuns asa de bun in cea ce face si poate ca trupu care lau dus la morga a fost o clona adusa de pe marte.Cine stie poate si eu sunt extraterestru si stau pe planeta Pluto si mi-am facut cont pe TPU si raspund la intrebari.
"Extra-terestru" era folosit în mod figurat, duh... să arate calitaățile uluitoare pe care le poseda răposatul.
Nu esti nebuna, nu, oricum daca ar fi exista extraterestri ar veni de mult aici.
Pai in primul rand esti nebuna si in al 2 lea rand ce ne intrebi pe noi daca o fost extraterestru auzi...
anonim_4396 întreabă: