Probabil că inelul vrea să ajungă la adevăratul său stăpân, Sauron.
Sfatul meu este să mergi în Mordor și să-l arunci în râul de lava de sub Muntele Pierzaniei.
Iti induci tu starea asta pentru ca ti-a zis ca e vechi si ai vazut multe filme de genu. In realitate nu te influenteaza cu nimic sa il porti cu placere
Nu am alergie la argint, am multe bijuterii din argint, dar doar asta imi provoaca aceasta stare.
E de la mintea ta, care poate cam orice.
Verifica totusi daca te supara lumina solara si usturoiul, poate ai si alte probleme.
Asa m-am gandit si eu.O fi o stare de alarma indusa de vreo neimplinire.E greu de descifrat mesajul.Lumina ma deranjeaza, nu numai cea solara, chiar si cea artificiala, dar e de la meningita.Usturoi? Ce legatura are usturoiul? Acum na, sa dau o gramada de bani pe el si sa nu stiu de ce? Stiu ca usturoiul este afrodisiac.De asta nici nu-l prea consum.Totusi,iau in considerare si prezenta spiritelor rele.Ele sunt, in mare parte, aducatoare de boli.
Iti multumesc!
Dacă bănuiești ca ar avea energii malefice atunci spune-i asta si mătușii tale.
Eu cred ca e la nivel mintal. Si mie mi s-a intamplat si ma simteam rau purtandu-l deoarece stiam ce valoare are si ce vechi e, eram stresata(in subconstient) ca o sa i se intample ceva. Eu nu l-am mai purtat decat la ocazii super speciale. Nu prea stiu cum sa te ajut, scuze.
Nu,nu ma tem sa-l port, iar daca i se intampla ceva, e al meu.Nu pun pret pe lucruri, oricare ar fi valoarea lor.Probabil este de la creierul asta facut praf.
Heeei! nu-i deloc afrodisiac usturoiul; doar armonizeaza si intareste sistemul imunitar