Eu una nu am crezut sau intodeauna pentru mine a fost un paradox. De ceva timp sunt foarte interesata de parapsihologie si citesc multe despre situatii de genu`, nu numai fantome, si legende, poltergeist, etc..si daca ar fi sa iau din cate am citit, majoritatea cred ca da, si asta ma poate face si pe mine sa cred ca da, insa nu toate intamplarile de pe net sunt reale, si multe intamplari din viata nmoastra care par paranormale pot fi iluzii optice, sau chiar iluzii cauzate de oboseala sau stres.
E una ce crezi ce vezi si ce simti eu le-am vazut doar cu ochi minti dar real nu bafta
Da eu cred, si am avut vreo 5-6 intamplari, o sa-ti zic una sau 2.
- Deci cand aveam vreo 6 sau 7 ani mama cu tata erau plecatzi la nu stiu ce botez, si fratimiu era acasa, iar eu eram la bunicamea si bunicamiu, bunicamiu era la un prieten sa joace table cred. Iar bunicamea dormea, sti si era vreo 21-21:30 seara, si mi s-a facut sete asa ca am mers in bucatarie sa iau un pahar cu apa doar ca eram asa de micut in cat nu am ajuns la dulap sal deschid sa iau un pahar, si imi era foarte sete.
-Iar eu nu vroiam so trezesc pe bunicamea, sti si am mers in sufragerie si am inceput sa plang ca miera foarte sete, nu stiu dc am plans! Si cand m-am dus in bucatarie sa incerc din nou sa ma urc pe un scaun, am vazut un pahar plin cu apa pe masa. Tu ce crezi co insemnat ca bunicamea dormea?
Eu sincer cred cat de cat.Nu pot spune ca am vazut o fantoma, dar mi s-au intamplat anumite chestii inexplicabile
Gen:aseara am scapat o sticla(era goala)dupa pat. Dupa aprox. 2 ore mi s-a facut sete si cand m-am bagat pe dupa pat sa iau sticla, dar nu mai era acolo. Era in bucatarie pe frigider)Si spun adevarut eram singura acasa. Dar ma rog, poate ca in aiureala mea nu mi-am dat seama. Poate ca asta nu tine de fantome dar....na! Cine stie?
Oricum tot timpul am visat la o vila cu piscina cand ma voi face "mare"ar cand te uiti la "FENOMENE STRANII" pe Discovery si te mai uiti si la seriale politiste cu crime pe AXN nu-ti mai arde de vile cu piscine))
Eh... poate ca am deviat de la subiect dar...de unde poti sti? Ti se poate intampla si tie anumite lucrui inexplicabile.
Sper ca ti-am fost totusi de ajutor
Ora 2 noaptea. nu aveam somn si stateam in pat linistit si ma gandeam cand dintr'o data se aprinde becul in sufragerie. M-am dus sa vad, mi-a fost putin frica, chiar am anuntat-o si pe mama.. L'am stins si m-am dus inapoi in pat. nu am adormit. m-am dus la baie. ma uitam in oglinda aiurea m-am pus pe WC, nu ca sa fac ceva. ci. aiurea. si am auzit o voce speriata care parca a vrut sa ma avertizeze spunand: Fuugi! Nu stiu ce sa cred, poate era si de la oboseala. dar na`, a fost infricosator
PS: nu stati niciodata aiurea pe WC.
Poti sa gasesti si explicatii logice. Probabil te-ai stresat atat de mult sa iei paharul incat nu ai vazut ca era acolo, probabil erai prea obosit sau prea speriat si nu ai observat ca era deja, sau poate bunica ta s-a trezit si ti l-a pus.
Eu nu am vrut sa cred, de fiecare data cand auzeam pe cineva povestind despre intamplari cu fantome sau chesti de genu nu crdeam, dar cand au inceput sa mi se intample si mie am inceput sa cred oarecum...
1. eram in baie (stau la casa si casa e oarecum construita din doua parti, adica jumatate e de vreo 5 ani construita si jumatate daramata si construita din nou anul trecut, baia e in partea mai veche a casei si acolo mi s-au intamplat cele mai multe lucruri de genu) asa... si ma pregateam sa intru in cada, ma dezbracam etc si ma uitam in oglinda si am simtit cum deodata imi pune cineva mana pe spate si trage de maieu ca si cand ar fi vrut sa spuna intoarce-te, sunt aici
2.eram in sufragerie la calculator si ma uitam si la televizor si am simtit cum imi pune, fiind si vara si eu in maieu, cineva mana cu unghii foarte lungi pe umar si era seara vreo 21:15 si am simtit in acea seara asta de mai multe ori pana cand m-am speriat si am plecat; ce credeti, oare cineva vroia sa-mi transmita un mesaj, spunandu-mi sa plec?
3. eram in hol si vroiam sa intru in sufragerie si am simtit cand am deschis usa si am calcat pe prag ca imi pune cineva piciorul la usa, nu ma lasa sa inchid usa si ma trage ceva de mana inapoi in partea mai veche a casei
ma rog, a fost extrem de ciudat dar acum nu pot zice ca primele 2 nu au fost din cauza oboselii, dar ultima s-a intamplat pe zi, deci e putin probabil
NU are cum sa se trezeasca bunicamea ca usa de la sufragerie era indrept cu holul si as fi vazut, si chiar daca s-ar fi trezit de unde stia ea ca vreau eu apa? si Chiar daca paharul era acolo dc era plin cu apa?
Stiu uneori nu prea bag in seama chestiile astea. Cele mai multe tampenii mi se intampla cand sunt singura acasa.Genun telefonul pe masina de spalat inainte sa intru la baie.Il caut.Bai da' unde l-am pus? Am tendinta sa uit destul de repede anumite chestii daca nu acord suficienta atentie. Dau beep, si unde era tellu? In buzunarul blugilor. Dar blugii erau in sufragerie.
Uneori am impresia ca innebunesc
Pai era deja plin cu apa, probabil bause cineva putin inainte, sau il uitase acolo. probabil nu stia, si-a pus pentru ea si nu a mai baut.
Din moment ce crezi o sa vezi mereu fantome asa cum vad uni ingeri, vampiri asa vezi si tu este doar frica din tine care creaza acele halucintatii in realitate nu exista asa ceva
Pai daca am auzit si sunete, am si vazut, a inceput sa zboare perna.
Pai daca am auzit si sunete, am si vazut, a inceput sa zboare perna. cum naiba sa zboare o perna asta daca e tornada da tu ai geamuri la casa?
Normal ca am geamuri la casa desteptule/desteapto, am vila, dar ce te intereseaza pe tine?
Cum poate o perna sa zboare? e imposibil ori e un ventilator ori aparetele din casa din cauza electromagnetismului au fost influentate se stie electromagnetsmul influenteaza creierul de fapt semnale din creier sunt electrice
Sincer nu prea cred, sunt fantome nu alte probleme electrike etc
Electromagnestismul nu-i o problema electrica tu ai facut fizica la scoala? orice aparat emite electromagnetism si creierul tau emite
Sincer nu, sunt pe clasa a patra, oricum cred ca evenimentele astea au un lant. uite o intamplare: eu m-am dus odata la baie si inainte sa plec mi-am lasat un mar pe un pat, iar cand am venit de la baie, marul era pe celalalt pat, in cealalta camera(sunt sigura ca l-am lasat in acel pat). Asta mai e "electromagnetism"?
Ai o imaginatie bogata vorba aia daca crezi chiar ti se intampla
Multumesc. Dar nu am inventat, e adevarat.Cand o sa ti se intample si tie ceva vei vedea atunci ca nu mint-s
marinelamarin întreabă: