Eu una nu am crezut sau intodeauna pentru mine a fost un paradox. De ceva timp sunt foarte interesata de parapsihologie si citesc multe despre situatii de genu`, nu numai fantome, si legende, poltergeist, etc..si daca ar fi sa iau din cate am citit, majoritatea cred ca da, si asta ma poate face si pe mine sa cred ca da, insa nu toate intamplarile de pe net sunt reale, si multe intamplari din viata nmoastra care par paranormale pot fi iluzii optice, sau chiar iluzii cauzate de oboseala sau stres.
Eu am avut o întamplare ciudată eram al calculator şi dintr-o dată mi s-a facut frig gemurile erau închise şi convectorul era dat pe 6 şi am mai pus şi o patura pe mine dar tot frig îmi era şi am auzit un zgomot ca şi cum maiar spune ceva deci... 50% din mine crede în fantome şi 50% nu crede în fantome
Poi nu stiu daca ma vei crede dar iti zic cu toata sinceritatea mea ca si acum mi se scoala parul cand zic Era 22 noaptea eu (12 ani) Si verisoara mea (22 ani)) Ne-am dus in padure unde acolo a urit un padurar foarte rau... omora caini degeaba asa si dupa aia lau ingropat intr-un cimit si eu si veri mea ni s-a parut ca l-am vazut Si am loat-o la fuga repede si am ajuns in acel cimitir care este cam de 10 m adica fff dar ff mic si el era lipit fix de un magazin am intrat in el iar eu am simtit ca,, calc pe ceva am dat tare cu piciorul cand ma uit se vede asa ca o mana apoi a vazut si fara mea si a loat-o si ea la fuga dar si eu doar nu ramaneam acolo Apoi am ajuns acasa m-am culcat si cum stateam eu in pat bag mana sub perna si am timtit o mana deci era mana mana fara drat si corp doar mana m-am ridicat brusc am dat perna nu era nimic... A mai fost una cand eram acasa m-a strigat asa o voce de barbat si am raspuns si mi-a cazut dulapul pe picior NU RASPUNDE DACA TE CHEAMA CNVA! asta a fost tot funda?
Eram eu in casa si citeam ep TPU si apoi am vazut cv in spatele meu! :O si m-am speriat dar incontinuoare stateam nemiscata apoi m-am uitat pe peretele din fata mea vazand o umbra gata sa ma loveasca cand m-am uitat in spate era o umbra care fugea in holul din spatele casei
Pai la mine a inceput cam asa .Ma uitam pentru prima oara la "fenomene stranii" crede-ma am ras de era sa ma arunc pe jos =).A doua ora la fel si tot asa. Pana intr-o zii. Am inceput sa cred in fantome, si am avut fel de fel de cosmaruri cu satana si asa.Si intr-o zii mi s-a stans becul, eram singura in camera, era imposibil sa il stanga cineva jur.Mi s-au intamplat mai multe chestii destul de stranii, am auzit pasii in pod si mai multe chesti, nu vreau sa imi mai aduc aminte.
Apropo de faza cu paharul.Ai zis ca iti era foarte sete da? si erai cumva disperatasi nu ajungeai la dulap, iar copii care nu isi indeplinesc ceva se inerveaza mult mai repede (deci oboseala era accentuata si mai ales stresul si setea). Deoarece erai intr-un fel disperata, nu ai observat paharul Bingooo! No gost, no grandma!
Da eu cred in fantome.Ieri seara am venit cu un prieten din sat la ora 4 dimineața, si am vazut ceva pe o banca de langa un gard ceva, parca era un om...
Eu nu prea cred in din astea dar mi s-a intamplat ceva odata. Eram in clasa a IV-a si am fost parca la castelul Iulia Hasdeu sau ceva de genu si castelul se presupunea ca era bantuit ca fata aia a murit la 18 ani. Si seara la pensiune eu am dormit cu o colega in pat ca asa ne-a pus profa si cand faceam rugaciunea dupa coltu dinspre baie al camerei se vedea o entitate alba. Numai eu am vazut-o... X_x.
Mno,eu nu prea cred eu in astea, dar ieri mi s-a intamplat ceva foarte ciudat.
Eram cu mama in camera.Suna telefonul.Am raspuns eu(imi place sa raspund mereu la telefon ^^)
Si se aude tot „tii tii tii".Am spus „Alo?" dar nimeni nu a raspuns. A fost cea mai ciudata de pana acum.
Eu am patit-o cu fantomele asa ai grija du-te la biserica si nu sta in casa singura nici o data
marinelamarin întreabă: