| Ameelia a întrebat:

as vrea sa imi ziceti daca voi credeti in fantome, eu una cred pentru ca am avut intamplari cu ele, sunt foarte pasionata de acest subiect, va rog fara raspunsuri de genul: esti analfabeta pentru ca crezi in fantome etc. Vreau si sa imi spuneti intamplarile voastre, si pot sa va dau si un sfat, cat mai multe raspunsuri, dar funda.

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Eu una nu am crezut sau intodeauna pentru mine a fost un paradox. De ceva timp sunt foarte interesata de parapsihologie si citesc multe despre situatii de genu`, nu numai fantome, si legende, poltergeist, etc..si daca ar fi sa iau din cate am citit, majoritatea cred ca da, si asta ma poate face si pe mine sa cred ca da, insa nu toate intamplarile de pe net sunt reale, si multe intamplari din viata nmoastra care par paranormale pot fi iluzii optice, sau chiar iluzii cauzate de oboseala sau stres.

73 răspunsuri:
| xDytzux a răspuns:

Da....si mie mi s-a intamplat odata cv ciudat...
Adica mai exat eram singur acasa ca mama si tata erau la lucru schimbul 3 si eu am ramas singur pe la 12, 1 nioaptea m-am trezit ploaia...si m-am ridicat din pat vrund sa merg la baie si cand am ajuns la usa de la hol cineva a apasat pe clanta dar nu a deschiso tot face in sus si in jos cu ea eu m-am sperat asa de tare incat m-am dus foarte repede in pat si am sunat pe mama si tatalaughingsi multi vecini s-au sculat si au vn sa vada ce se inatmpla dar au cautat si prin gradina si peste tot dar nu au gasit pe nimeni...deci ce sa mai zic eu!
Dar asta chiar e adevarat nu am inventat absolut nimic! Asta ma si sperie...

| OoMaryoO a răspuns:

Pai la mine a inceput cam asa laughing.Ma uitam pentru prima oara la "fenomene stranii" crede-ma am ras de era sa ma arunc pe jos =).A doua ora la fel si tot asa. Pana intr-o zii. Am inceput sa cred in fantome, si am avut fel de fel de cosmaruri cu satana si asa.Si intr-o zii mi s-a stans becul, eram singura in camera, era imposibil sa il stanga cineva jur.Mi s-au intamplat mai multe chestii destul de stranii, am auzit pasii in pod si mai multe chesti, nu vreau sa imi mai aduc aminte.

| OoAmii a răspuns:

Mda...Eu nu am avut experiente de genu si nici nu vreau. Uneori e doar imaginatia care ne joaca feste.Si da sunt spirite...De obicei cand iti moare cineva se intampla chestii de genul.Dar nu ced ca fac rau.Si nu poti sa zici ca, casa e "bantuita" decat daca a fost cineva ingropar sub podea sau undeva in casa.Altfel chiar nu are cum. happy Si eu dupa ce ma uit la un film de groaza imi imaginez chestiilaughing Dar gandesc logic.

| Alexa_Lorina_1995 a răspuns:

Eram eu in casa si citeam ep TPU si apoi am vazut cv in spatele meu! :O si m-am speriat dar incontinuoare stateam nemiscata apoi m-am uitat pe peretele din fata mea vazand o umbra gata sa ma loveasca cand m-am uitat in spate era o umbra care fugea in holul din spatele casei

| Alexa_Lorina_1995 a răspuns:

Dap si eu la cate mi so intamplat va intre c pe toti tongue

| greatphantom a răspuns:

Eu am patit-o cu fantomele asa ai grija du-te la biserica si nu sta in casa singura nici o data

| Beea33 a răspuns:

Poi nu stiu daca ma vei crede dar iti zic cu toata sinceritatea mea ca si acum mi se scoala parul cand zic Era 22 noaptea eu (12 ani) Si verisoara mea (22 ani)) Ne-am dus in padure unde acolo a urit un padurar foarte rau... omora caini degeaba asa si dupa aia lau ingropat intr-un cimit si eu si veri mea ni s-a parut ca l-am vazut Si am loat-o la fuga repede si am ajuns in acel cimitir care este cam de 10 m adica fff dar ff mic si el era lipit fix de un magazin am intrat in el iar eu am simtit ca,, calc pe ceva am dat tare cu piciorul cand ma uit se vede asa ca o mana apoi a vazut si fara mea si a loat-o si ea la fuga dar si eu doar nu ramaneam acolo rolling on the floor Apoi am ajuns acasa m-am culcat si cum stateam eu in pat bag mana sub perna si am timtit o mana straight face deci era mana mana fara drat si corp doar mana m-am ridicat brusc am dat perna nu era nimic... A mai fost una cand eram acasa m-a strigat asa o voce de barbat si am raspuns si mi-a cazut dulapul pe picior straight face NU RASPUNDE DACA TE CHEAMA CNVA! asta a fost tot funda? tongue

| Brunetadiana a răspuns:

Da cred si mie mi s-a intamplat. Eram la baie la 2 noaptea...mama si fratele meu dormeau aveau usile de la camera inchisa si deodata apasa cineva pe clanta si vad un cap cand ies fara nu era nimeni nici un zgomot.

| Bogdy_BOGDAN_1952 a răspuns:

La doua zile de dupa operati am vazut o foarfeca care tot incerca sa mi desfaca firel de la operatie si auzeam o vocecare zica asa:Hai lasa-ma sati desfac opertaia. Eu no lasam.Ea tot zice lasa-ma lasa-ma sa tio desfac. Explicati voi

| AsTeRiO a răspuns:

Eu unu cred in fantome, acest lucru va parea anormal si toti va veti speria si nu vreau sa fac acest lucru este vorba despre Teresa Fidalgo, am primit mass de la niste prieteni.Nu am bagat in seama acest mesaj, chiar mi-am batut joc pe seama aceasta insa de cateva zile tot mi se intampla diverse chestii in care numai in filme horror poti intalni asa ceva, si incep cu inceputul. Intr-o seara am venit din oras pe la 11 si in drum spre casa mi-o atras atenti o pisica.Nu am vazut-o in schimb cand am m-am uitat de unde venea zgomotul am vazut corp de fata cu parul in jos ca Teresa, m-am spearit si am grabit pasul, cand am fot la baie pe la 3 dimineata am observat cum mi s-a ars lumina la bae in timp ce era becul aprins, ciudat nu?straight face si am mai avut chestii de intampinat si anume m-am uitat pe situl ei sa vad de fapt cine este acea persoana, in primul rand mi s-a blocat mousu, si in al 2-lea cand m-am uitat la un video cu ea celebrul video de pe YouTube cu acea fata cu masina aceea mi s-or ars pur si simplu boxele pentru cateva minute si mi s-a colorat imaginea de la monitorstraight face ciudat din nou.nu demult am fost intr-o camera sa fumez o tigare cu varul meu si am ramas socat cum de suna fixul la ora 2 dimineata? am raspuns si nu se auzea nimic thinking putin mai tarziu am auzit cum o fata o tipat si s-au izbit geamurile si acel lucru m-a dus sa fac o poza la acel geam am descarcat poza pe calculator si am observat in geam un cap de schelete cu ochi nas gura samd daca vreti sa ma contactati in legatura cu acea poza va las id meu de messenger:alexandru. mihaltan si aici o sa ma criticati k sunt nebun si chestii din astea dar o sa vi se intample si voua la un moment dat si cand o sa povestiti la cineva nu o sa va creada atata timp cat nici voi nu ati crezut alte persoane A SI INCA CEVA DACA NU ATI AUZIT DE TERESA FIDALGO NICI SA NU CAUTATI PE GOOGLE PT CA S-AR PUTEA SA FIE PRINTR-E SINGURELE POVESTI ADEVARATE SI CREDETI-MA MI S-A INTAMPLAT PE PROPRIA MEA PIELEcrying

| Ameelia explică (pentru AsTeRiO):

Si eu am primit mesajul asta! Felicitari...M-ai speriat de moarte.

| Nick2012 a răspuns (pentru AsTeRiO):

Si pe mine mai speriat de moarte a început sămi bată inima foarte tare

| ChelanMadalin a răspuns:

Buna eu sunt Chelan Madalin din Corabia judetul Olt si vreau sa va spun ca da, exista fantome. Nu vreau sa ma credeti, dar mereu simt ciudat cand vorbesc despre asta, cand eram mic a murit stra-bunicul, bunicul mamei ( pentru cei care nu stiu ). In seara care am fost la inmormantare ( avea 6-7 ani ) eram foarte trist vazandul pe * Tatae cum ii spuneam eu * ca s-a dus. in cateva minute m-a chemat mama sa mergem si am auzit o foce slaba care a zis : -Sa ai grija de tine si sa cresti mare. atunci mam simtit bine ( nu stiam de fantome si chesti din astea ) voi ce parere aveti? oare chiar stim tot ce se intampla in univers?

| Ameelia explică (pentru ChelanMadalin):

Interesant.

| Nick2012 a răspuns (pentru ChelanMadalin):

Foarte interesant poate că stră-bunicul tău a spus asta chiar este posibil aproape totul este posibil în această lume happy

| Anagontariu a răspuns:

Na, ce sa zic...cred in fantome doar ca fantomele sunt atunci cand cineva a murit inainte de data in care trebuia sa moara...de exemplu cand apar crime sau sinucideri, mai sunt si spirite care bantuie 40 de zile dupa ce moare cineva atat am avut sa zic fantomele rele sunt doar acolo unde au fost facute crime sper ca te-am ajutathappy