| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. Ce credeti ca a existat inainte de producerea Big Bang-ului? Iar timpul cand a inceput practic sa existe? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Fjordneddey a răspuns:

Răspunsul întrebării tale variază: "divinitatea a creat lumea" sau "teoria - Big Bang" și cu siguranță există mii de alte teorii, variind în funcție de persoana pe care o întrebi. Personal nu sunt satisfăcut de nici o teorie, indiferent de domeniu: religios, științific, etc. De exemplu teoria Big Bang: Universul a aparut datorită acelei explozii. Acest argument mă conduce la următoarea întrebare: Ce a fost înainte de acea explozie. Mulți oameni răspund: "NIMIC" - iar acesta este ultimul obstacol care ne desparte de răspuns. Exlicație: dacă am ajuns la concluzia că a fost "NIMIC" înainte de Big Bang devine o imposibilitate deoarece noi considerăm acest "NIMIC", iar un "NIMIC" ce este considerat de noi dintr-un "NIMIC" devine un "LUCRU CONSIDERAT DE NOI" ceea ce nu mai este "NIMIC"

4 răspunsuri:
| Syzygy a răspuns:

Exista doar teorii, dar cel mai probabil a existat inainte un alt univers, iar acel univers sa fi murit, astfel a aparut acel, ou de materie" iar dupa Big Bang ul, iar daca te intrebi ca daca universul nostru s-a format din cauza ca a murit altul, cum s-a format primul univers? Nimeni nu stie, dar se speculeaza ca nu a existat nimic inainte.
Iar privitor la timp, timpul in realitate nu exista, este doar o conceptie creata de om. Tot ce exista si moare, exista in realitate, astfel timpul nu are nici inceput nici sfarsit, astfel nu exista in realitate.

| sabin89 a răspuns:

Eu cred că nu era nimic. Doar întuneric beznă.

| Fjordneddey a răspuns (pentru Syzygy):

Referitor la: "Nimeni nu stie, dar se speculeaza ca nu a existat nimic inainte." Problema este că dacă am ajuns la concluzia că a fost "NIMIC" înainte de Big Bang devine o imposibilitate deoarece noi considerăm acest "NIMIC", iar un "NIMIC" ce este considerat de noi dintr-un "NIMIC" devine un "LUCRU CONSIDERAT DE NOI" ceea ce nu mai este "NIMIC"

| dolceromania a răspuns:

A existat Dumnezeu