Eu am iq-ul intre 0 si 70. Oricand pot fi suspectat de imbecilitate, idiotenie sau debilitate. In ciudata faptului ca posed un iq mai mult decat scazut, imi pot da seama de un lucru: inghetata s-ar putea manca si iarna! Dintr-o greseala (banuiesc), mi-a iesit un iq de peste 120, imediat dupa treaba asta am realizat ca noi depindem de inghetata si nu ea de noi. E normal, nu? Ca nu pot depinde de un lucru daca nu-l fac eu insumi, deci depind tot de mine, daca iau problema la puricat. Eu zic ca nu-i nici buna, dar nici proasta. E un fel "cleptomanie".
Dupa parerea mea e o metoda buna deoarece oamenii care au fost (sunt - ca sa nu ii omoram pe toti -) considerati inteligenti au avut (au) un IQ foarte ridicat
E o metoda buna pentru stabilirea inteligentei abstracte. Punctul slab e ca eludeaza inteligenta emotionala, care e una din cele mai importante calitati umane.
Daca esti prost esti prost. Daca esti destept esti destept. Cei mai destepti oameni lucreaza pentru. Bill Gates si Steve Jobs care au iq mediu.
YuliaNhO întreabă:
Regedesubmunte întreabă:
LisaJulie întreabă: