| Mediocre a întrebat:

Buna TPU.

Credeti ca sadomasochistii sau canibalii au drept de autodeterminare?
Recent, am vazut un documentar despre un canibal care a mancat un alt om. Canibalul pretindea ca ideea in spatele actului e una romantica, ca persoana mancata v-a ramane pentru 'totdeauna' cu el. Omul mancat dorea sa fie mancat, de aici si intrebarea mea in legatura cu dreptul la autodeterminare.
Evident, ambele persoane aveau probleme mintale, dar cat de departe se poate merge acest drept? Avem voie sa facem ce vrem cu propria persoana? Daca nu, in ce sens mai suntem liberi?

Răspuns Câştigător
| drutzix a răspuns:

Avand in vedere ca eutanasia asistata nu e legala nu conteaza daca victima dorea sau nu sa fie mancata, tot crima se numeste. Daca vrea sa scape de probleme putea sa se sinucida si apoi sa fie mancata de ala.
Libertatea unui individ se opreste atunci cand ingradeste libertatea altuia.
Eu cred ca victima avea probleme psihice grave si trebuia ajutata, la fel si canibalul.
Suntem liberi sa facem orice dar asta nu inseamna ca nu exista consecinte. Esti liber sa mergi fara carnet sau sa omori pe cineva dar exista consecinte pentru aceste actiuni.

15 răspunsuri:
| Lynnfield a răspuns:

Libertatea ţine de un set de reguli, dreptul tău e să le urmezi.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Apropo, Nu a spus ce gust avea partenerul/partenera lui?

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Mediocre):

Ouuch.

| Mediocre explică (pentru AntoniSoulesOne):

De ce te-ar interesa gustul unui om?; o

| Mediocre explică (pentru Lynnfield):

Da, dar esti de acord cu asta?

Eram doar curios. cine stie, dar acolo se zice ca si victima a acceptat, "cannibalism is a sexual orientation, and ought to be legalized! love equality, legalize love." alt canibal pe acolo.

Pai si eu am mentionat : '...omul mancat dorea sa fie mancat...'

Pai cica ii manca si pe---l. adica ala vroia sa il manance, apoi sa il manance pe el de viu. Asta e, e o lume mare se mai intampla ciudateniiiiiiii

...muuuulte ciudatenii

Asta e lumea in care traimhappy

| drutzix a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Aparent oamenii au gust de porc laughing

| T0T a răspuns:

Ar trebui să avem, așa mai scapă Pământul de retardați și bolnavi psihic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Dacă nu cumva se excită când își mănâncă partenerul nu are nimic sexual. Vorba vine că și pedofilia e orientare sexuală, dar nu înseamnă că trebuie să ai dreptul să abuzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mă gândesc cam așa: Fiecare societate are propriele repere morale, și mereu vor fi indivizi inadaptați la acele reprere. Atâta timp cât tipul/tipa voia să fie mâncată (sincer mi se pare mai ecologic canibalismul ca înmormântarea tradițională și eu aș prefera să fiu mâncat după ce mor, că deh rămâne doar o bucată de carne în urmă laughing ) e liberă să facă ce vrea. Dar cum s-a zis mai sus, eutanasia nu e legală, evident se putea sinucide, și eventual să treacă în testament dorința de-a fi mâncată după.