| Tyberiu2000 a întrebat:

Eu practic visul lucid de aproximativ doi ani și în acest interval de timp am avut un număr impresionabil de reușite,totuși până acum nu mi s-a mai întâmplat ceva atât de ciudat ca aseară. Pentru prima dată în doi ani am întâlnit în unul din visele mele lucide o persoană(entitate) care părea să conștientizeze că e într-un vis,ba chiar mai mult, știa că visul îmi aparține.Acum nu-mi mai amintesc dialogul cuvânt cu cuvânt, dar îmi amintesc bine că spunea că e impresionat/ă de puterea pe care o dețin acolo și că e invidios/invidioasă pe mine.Mi-a mai pus niște întrebări legate de fratele meu și prietenii mei și dacă știu că eu mă aflu acolo.Prea multe detalii despre dialog,v-am spus, nu prea îmi amintesc.Alte aspecte au fost că acea persoană avea,în mod ironic,forma lui Flowey din jocul Undertale,personaj care este conștient că este într-un joc, așa cum acea ființă părea conștientă că este într-un vis.Ca locație eram tot într-o zonă din același joc și anume în ruine, acolo unde și în joc de întâlnești cu acest personaj.Alt fapt care mai era impresionant era faptul că parcă eu uitasem că sunt într-un vis și doar stăteam pasiv și ascultam ceea ce avea el de spus, în loc să fac lucruri extraordinare cum fac de obicei când am un vis lucid. Poate să mă rămulească cineva de ce s-a întâmplat asta sau dacă acea "persoană" era mai mult decât ceva ce mi-am imaginat eu.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cum e cu visul asta lucid? Cum il practici?

| dannyel86 a răspuns (pentru darrio2007):

Asta ma intrebam si eu! happy

| darrio2007 a răspuns (pentru dannyel86):

Probabil ca se fac niste cursuri pentru asa ceva.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Felul cum ai formulat intrebarea ma face sa cred ca acum doi ani doar ai auzit de vise lucide.
Nu ai cum sa practici de doi ani si sa nu cunosti chestii elementare.
Mincinosii si laudarosii nu au acces in lumea astrala.

http://www.tpu.ro/......-pat-m-am/

| dannyel86 a răspuns (pentru darrio2007):

Sa fie ca la Yoga? Mai bine ne uitam pe Google. happy

| AstroNoot a răspuns:

Cu Toriel nu ai vorbit?big grin