ignoranta isi are rolul ei in cunoastere, te indeamna la cercetare, nu ai incerca sa descoperi nimic daca ai sti totul. de fapt asta si spune in documentar, ignoranta e un pas spre cunoastere-asta bineinteles daca facem ceva in privinta asta.
Deoarece daca nu am fi putin mai ignoranti, cu totii am conlucra sa aflam ceva, si pentru ca am fi multi s-ar afla repede. Si cu timpul nu ar mai fi nimic de descoperit. Eu cred ca la asta s-au referit. Pentru ca si in timpul reclamei spuneau ceva despre cum ar fi sa stim totul.
Ce ai vazut e o campanie publicitara mascata! De ce? Ca sa influenteze lumea! Trebuie sa intelegi ca nu e necesar sa te convinga cineva ca sa faci ceva! E de ajuns o sugestie! Cum e aceasta! Aceasta sugestie se poate transforma in idee apoi gand si poate ajunge sa te schimbe cu totul ca persoana! Aceasta e o sugestie pe care "ei", cei ce conduc lumea cu adevarat nu ce vedem noi, vor sa o dea in numar cat mai mare! De ce? Ca sa poata fii convinsa lumea ca acest pamant nu e un tot, ca nu suntem responsabili de cei din jurul nostru si ca sa inchidem ochii la ceea ce toti vdm dar putini realizam! Ganditi-va la oi in abator! Atata timp cat primesc mancare si apa, adica nevoile lor, stau si ma gandesc ca lii relativ ok! Dar apoi vine momentul cand se vede de ce "ignorance nu e bliss"! Vine momentul cand sunt duse la taiere! Asa si noi! Sunt atatea lucruri care ne fac ignoranti si nepasatori! Dar toate astea au un scop! Un scop care nu e ok! Oile din abator nu pot riposta! Noi putem! Iar primul pas e sa ne pese si sa NU fim ignoranti, pentru ca daca nu vom suferi noi vor suferi urmasii nostri! Masele au putere si pot face o diferenta! Ganditi-va la asta! Eu nu vreau sa ajung un cod de bara fara intimitate! Voi vreti?