Nu este posibil, pentru ca avem limite (anatomice) naturale. Crezi ca daca era posibil, nu ar fi realizat asta oamenii de stiinta pana acum? De exemplu, creierul omului este dominat de cortexul vizual, in timp ce al cainelui este dominat de cortexul olfactiv. Cainele are de cca 40 de ori mai multi receptori sensibili la miros decat omul. Deci, indiferent ce am face noi nu putem ajunge la capacitatea animalului cu privire la simtul mirosului. Uita-te, de asemenea, la urechea unui caine, ce mobilitate are, cum se poate roti, ridica sau lasa, cca 20 de muschi contribuind la toate astea. Cainele poate sa identifice locul de unde vine sunetul mult mai repede decat un om; si poate auzi sunete la distante de patru ori mai mari decat omul.
Pui intrebari stupide .
Pe scurt e imposibil pentru ca suntem construiti intr-un anume fel. Cum nu ii poti cere unui caine sa rezolve probleme matematice la fel nu ii poti cere unui om sa auda mai bine decat poate corpul.
Totusi poti sa iti maresti agilitatea, forta si reflexele prin exercitii.
Poti daca iti faci implanturi, gen ochi artificial, mai stiu si eu ceva superauz prin implantarea de dispozitve in ureche si tot asa.Eu a stept pe unu ala din Canda ca zis ca nu stiu in citi ani nu multi va breveta ochiul lui suparat, nici un animal nul poate bate focalizezi, aduci aproape departe spune omu ca functioneaza ce nu-ti vine sa crezi, a chetuit pana acu vreo nu mai stiu 8 mil de dolari pentru cercetari si alte alea.Deci da este posibil sa ai simturi ce nu prea is in lumea animala.In viitor sigur or sa fie.Dar tipu asta nu-ti pune alt ochi cred din ce imi amintesc impalanteaza ceva in ochiul tau ceva genu asta.A fost dat pe la stiri ceva vreme in urma nu cu mult.Asteapta aprpbarea de experiment pe om sau ceva de genu asta.Deci cit o costa asta initial cred ca f mult, dar pe parcurs o sa devina ceva banal, cum e cu implanturile la femei la sani
acum gata oricne face si oriunde si este mai ieftin.Simturile tale naturale doar sa le pui cruce, mai bine decat is la maturitate la maximu lor nu ai ce le face, nu poti vedea mai bine antrenind ce anume? Aia e o lentila ceva de genu asta deci nu ai ce antrena, astia nu-s muschi is piese care nu cresc sau scand, is piese fixe, doar eventual sa le inlocuiesti cu ce am zis eu.