| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

voi credeti in lumi alternative? adica alti oameni, de aceeasi varsta, personalitate... ca a voastra. teoria mea este una: poate sa fie bogata (fiul/fiica unui avocat)sau mai saraca (ex. cersetor)decat tine sau ca are o viata mai interesanta/neinteresana(ex. vedeta, superstar, bolnav(a) de leucemie, puscarias, criminal laughingetc ) decat tine. eu chiar cred ca sunt si alte lumi in acest univers care au o viata diferita. exista un link (nu conteaza in ce limba) vreau sa stiu cat mai multe, vreau mai multe detalii, poate planeta lor se numeste tot pamant. posibil ca aceea persoana ca mine sa fi scris si el in acest moment pe TPU, laughing zic si eu (luati-o pe-o gluma la propozitia asta). P.s eu chiar cred in chestiile astea stiintifice. voi?

8 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Și unde-s chestiile științifice în toată imaginația asta?

| Live4Ride a răspuns:

Tot despre ceea ce scrii mai sus gasesti pe http://www.lovendal.ro/wp52/ un site despre univers / unversuri paralele / viata pe alte planete / extraterestre / teorii ale conspiratiei si multe alte lucruri interesante!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_M

De unde au dedus ei 11 dimensiuni si NU trei dimensiuni existentiale, NU STIU.

O particula elementara NU poate ocupa doua pozitii in spatiu la un moment dat ci doar UNA sau NICIUNA.

Eu stiu ca sunt doar trei stari existentiale: material si imaterial ( spiritual ) si nimic.

| silvya1 a răspuns:

Nimeni nu știe exact, însă dacă crezi în teoria inflației eterne. ei bine, aia te obligă să crezi și în multivers

| silvya1 a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Caută teoria inflației eterne ☺

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Nu
dar Schrödinger avea un asemenea concept, de ex cel cu pisica.
multi oameni au tot felul de idei pe care le pot impacheta frumos, dar tot aiurea si ireale raman

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Pot exista o multime de alte universuri. Teoria M o confirma. Dar nu cred ca tu mai existi intr-unul din aceste universuri, avand alta viata. Intre 1 si 2 sunt o infinitate de numere, dar cu toate astea, nici unul dintre ele nu este 3.

| ubhgyfytddtfhfgdf explică:

Exista un documentar, in limba romana?