| doroxana a întrebat:

Buna ziua am si eu o intrebare! De ce imi visez trecutul si visez de multe ori oameni care patesc rau si trebuie sa-i sun sa-i atentionez! Nu stiu ce inseamna toate astea,, da de multe ori ce am visat s-a intamplat

Răspuns Câştigător
| Chimistul a răspuns:

"
Visele nu pot fi privite ca simple extensii ale activitatilor din ziua care a trecut. Cercetatorii au descoperit o constanta foarte mare in privinta continutului viselor oamenilor, lucrurile pe care le viseaza o persoana putand sa fie constante pe o perioada indelungata in timp. Grijile si preocuparile pe care oamenii le exprima in vise au legatura cu viata reala, visarea fiind un proces imaginativ care reflecta conceptiile, grijile si preocuparile emotionale ale individului."

-http://www.eva.ro/psihologie/autocunoastere/visele-articol-6173.html

7 răspunsuri:
| doroxana explică (pentru Chimistul):

Multumesc pentru raspuns eu sincer sa va spun nu am nimic cu trecutul,, da intr-adevar avand 2 copiii eu imi fac multe griji pentru ei incerc sa le ofer o viata frumoasa. Dar visele care le visez se repeta nu le-am bagat in seama dar degeaba trece 1 saptaman si iar visez acelasi vis...

| Delicacy a răspuns:

Înseamnă că ai un fel de putere supranaturală, eşti mai specială faţă de ceilalţi.

| doroxana explică (pentru Delicacy):

Nu stiu ce as putea avea dar pe mine ma ingrijoreaza ca visez trecutul si de multe ori vizez prezentul, adica prin vise imi dau seama ce se intampla,,, m-am intrebat de multe ori ce sunt toate astea?

| Delicacy a răspuns (pentru doroxana):

Sunt nişte premoniţii.Şi eu am aşa câteodata, dar partea naşpa este că îmi apar odată cu nişte migrene severe...

Nu la mine apar la 2-3 zile acele vise nu numai ca visez trecutl dar visez si viitorul vad oameni care nu i-am vazut niciodata in viata mea si percusul zilelor care trec ii intalnesc si imi aduc amine ca eu pe acei oameni i-am visat

| Delicacy a răspuns (pentru doroxana):

Îţi este teamă de asta?

Nu imi este teama