| Virlan_Madalina_1989 a întrebat:

Buna ziua, am visat că am fost împușcată și că mor.in acel timp vedeam tot și auzeam tot din viața reală cu toate că nu era nimeni langa mine.Ma chinuiam sa vorbesc și să mă mișc,dar eram paralizată.la un moment dat a venit băiatul meu, și am incercat sa îi spun sa sune la 112, simțeam că ridic degetele și că încep să vorbesc.Atunci m-am trezit.

8 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Paralizie in somn, e o problema comuna.

| ioana748 a răspuns:

Reziduri ale creierului, nu te impacienta.
Totusi ar fi bine sa faci o cura de minerale si vitamine, in special MagneB6 si vitamina C.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca te-ai culcat cu stomacul plin si asta ti-a dat cosmaruri.
Nimic grav nu s-a intamplat, doar un cosmar care nici nu merita sa-l pui pe forum, ca visele de noapte nu sunt reale si nu creeaza probleme nimanui.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Paralizie in somn! Am patit-o de 2 ori anul asta si eu

| gabicoo a răspuns:

Ucraina! Tu erai?

| relian a răspuns:

Asta e, e bine ca a fost in vis laughing data ce vine incearca sa nu te lasi impuscata, impuscai tu pe ei, mama lor de tilhari laughing

| Celestina003 a răspuns:

Visul arată o conexiune profundă între emoțiile tale și subconștient, iar uneori, aceste mesaje pot fi o invitație de a reflecta asupra vieții tale de zi cu zi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tine un jurnal de vise. Noteaza fiecare vis prima data cand te trezesti dimineata.
Recitesti dupa vreo 6 luni si vezi cum se coreleaza cu evenimentele din viata ta.
Nu lua visele ad-literam. Ele sunt de cele mai multe ori metaforice.