| Jigokunokishi a întrebat:

Imi puteti recomanda vreo metoda de autovindecare? Adica chestii gen bio energie, reiki, o metoda de genu` prin care iti poti "schimba viata", poti sa te vindeci de boli... Daca imi puteti recomanda ceva care sa credeti ca e mai util ca celelalte v-as fi recunoscator. Imi puteti recomanda si o carte, dar sa fie in romana. Multumesc anticipat. P.S. Mi-as dori ceva practic, ceva sa se poata aplica nu doar multa teorie si atat.

9 răspunsuri:
| DinuMihail11 a răspuns:

De ce boli vrei sa te vindeci?

| 6684464 a răspuns:

Acupunctura.

| justsomeonewhotalk a răspuns:

Terapia bowen sau BOWTECH. Poti citi mai multe pe internet.
Acupunctura are o multime de efecte adverse, bowen nu are asa ceva. Nu are ce sa iti faca rau.
O carte super: Jean Claude Larchet „Terapeutica bolilor spirituale". (Vorbeste de tot felul de boli, nu doar spirituale)
PDF aici:
http://ortodox.dyndns.org/......ituale.pdf

| Jigokunokishi explică (pentru DinuMihail11):

Mi-ar placea sa ma vindec asa repede si simplu de cifo-scolioza, ca am facut aproape un an de recuperare si rezuktataul e : am ramas cu vreo 2 mii de lei paguba.Dar sunt interesat de ceva care sa te vindece cam de orice boala prin echilibru mental si spiritual si prin puterea gandului, ceva de genu` asta as vrea. tongue

| Ioscaa1 a răspuns:

Uite niste remedii aici:Sange de taur, Grants, Jameson, Holsten, Jim Bean.Garantez ca te fac sa uiti de problemele tale.

| doctorandus a răspuns:

Iti doresti ceva ce nu se poate.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Cea mai buna metoda de autovindecare este mersul la doctor.
Exista si alte metode dar sunt pentru cei care isi pot controla emotiile si gandurile.

| OOOLEOOO a răspuns:

Medicina alternativa.

| AlexandruSimionescu a răspuns:

Pentru a scrie putin, iti recomand sa arunci o privire pe acest site: http://www.reikido.ro/
poti gasi informatii relevante despre aceasta metoda: vindecare emotionala, mentala, spirituala dar si fizica.
Totusi atentie: ca sa-ti indrepti coloana, ai nevoie de recuperare asa cum trebuie. Iti intaresti muschii ce sustin coloana si in acest fel mai corectezi defectele ei. Cu timpul vei adopta o noua postura, din ce in ce mai buna, datorita corsetului muscular creat in jurul coloanei.
Metoda de evolutie spirituala Reiki ce actioneaza la sursa bolii, este prea blanda pentru a corecta un defect fizic de postura. "Unde nu-i un picior nu o sa creasca altul" si minuni nu exista ci doar munca cu tine insuti, pe toate planurile.