| everyyoueveryme a întrebat:

Recomandati facultatea de farmacie Carol Davila? dupa cei 5 ani, voi avea garantat un loc de munca(am auzit ca sunt recrutati studenti de catre ROpharma, iar dupa vor avea salarii de 4000 lei?)? in urma absolvirii facultatii voi avea sanse sa plec din tara? ce alta facultate stiti, in urma careia sa pot avea bani(cat mai multi?). da, banii sunt cei care ma motiveaza. M-am gandit si la informatica, care e foarte interesanta, dar cred ca farmacia lucreaza mai mult cu oamenii decat informatica, ceea ce e foarte bine.Imi place si anatomia, dar cred ca medicina presupune un efort mult prea mare, si mult timp pierdut, nervi storsi.Astept pareri!

3 răspunsuri:
| Kosuchin a răspuns:

Stii, si informatica lucreaza destul de mult cu oamenii.Nu o sa fii un programator care sta toata ziua singur in biroul lui[decat in cazul proiectelor mici, care se rezolva destul de repede]. plus ca ai mai multe sanse in strainatate[binenteles, trebuie' sa stii engleza fff bine]. parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca intre a iubi oamenii si a vrea sa-i faci sanatosi, si interesul financiar este o mare diferenta.nu se impaca una cu alta decat daca gasesti o cale de mijloc.dar nu cred.iar oamenii bolnavi netratati bine, sufera mult.si mor.imi place ideea ta.sa termini o scoala in Romania gandindu-te ce sariu mare o sa ai, sau sa pleci in alta tara straina de pregatirea ta dar care sa se foloseasca de ea.asa romani, asa tara.

| Kittynna a răspuns:

Salarii de 4000 lei in farmacii? laughing) Nu e adevarat. Sunt undeva la jumatate. Loc de munca in domeniul farmaceutic gasesti usor, chestia e sa fii si tu motivata. Iar daca vrei sa pleci dincolo, poti pleca cu orice facultate ai face. Dupa parerea mea, cel mai bine se castiga din informatica. Ai vazut tu in Romania programatori care sa se planga de salariile mizere care le au? Eu nu, in schimb doctori am vazut...