anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca să vă dovedesc că nu există timp în spațiu vă spun ceva câteva deosebiri, noi ca să creștem avem nevoie de timp și ne dezvoltăm în timp eșind în spațiu fără mască și oxigen murim deci și la o floare pe pământ are nevoie de timp pentru a crește dacă o ducem în spațiu se uscă și moare se ofilește, există spațiu dar nu timp, și vă mai dau un exemplu cu hardiscul de la pc el are spațiu dar nu are timp de sfârșit numai când se strică, Florile cresc în timp, copaci în timp, oamenii în timp, dar dacă nu există timp procesul de dezvoltare se oprește și se stânge.Deci timpul nu există în spațiu. că dacă ar fi timp nu am muri și neam dezvolta și în spațiu, și să spunem că unde nu există timp și numai spațiu este pentru todeauna deci unde timpul nu există lucrul nu se sfârșește, de exemplu viața după moarte nu se vede dar e veșnică pentru că nu mai există timp după moarte.și unde nu există timp lucrul nu se sfârșește, moartea este eșirea din timp și viața veșnică.

36 răspunsuri:
| Shriti a răspuns:

Complet de acord.
Si mai este o faza ca atunci cand cosmonautii se duc in saptiu pe 3 ani socoteala lor aici pe pamant pot sa treaca si 20 de ani. Mi.a zisnbunicul meu despre asta

| citrixma a răspuns (pentru Shriti):

Viteza este imposibil de măsurat la corectitudine, și spun și de ce tu din timp te duci într-un loc fără timp și îți mai spun ceva când măsori din timp apare altu rezultat dar nu există măsură unde nu este timp... de asta au meteoriții și stele viteze foarte mari nu există timp și nu există timp totul este fără măsură...

| Shriti a răspuns:

Stiu! Timpul e o notiune care in natura nu exista, ea a fost inventata de oameni pentru a le usura viata.

Greșești Timpul există pe pământ, că ne dezvoltăm în timp, planeta face posibil acest lucru, universul este dint-ro lege vie, pământul dă viață căci el face timpul, în rotire constă timp dacă nu se mai rotește totul este terminat, și există în natură viața și totul se dezvoltă în timp plantele și florile cresc în timp și au viață deci pământul este dătător de viață și el face timpul cu toate că el n-are timp, el doar face ce spune legea universului are o cordonație ca să fie dătător de viață...

| Shriti a răspuns:

Serios?! De unde stii?

Ce mai exdact de unde știu spune cu exactitate și îți explic

| Shriti a răspuns:

Am avut in vedere de unde ai aflat desprre legea universului si ce e asta? Ce face ea si ce treaba are pamantul nostru ce ea?

| Shriti a răspuns:

Si inca ceva. poti sa scrii fara diacritice ca imi apar ca semne de intrebare si e incomod de citit, te rog.

Legea universului este o lege vie actionand dupa ceea ce are la baza programul scris si prin care functioneaza universul, descoperirea mi s-a facut in Adevar universul il poți compara cu gândul tău, gândul este necuprins la fel si universul nu pot momentan sa dau un verdic exact despre legea vie care gândeste singura actioneaza după cum vrea ea si nu noi, fiecare program sau lege este scrisa dar aici e ceva viu nu stiu exact trebuie sa ma ascufund in gandire, pai prin legea universului este scris tot ce vedem noi dupa o lege care este vie este posibila viata, universul nu are viata dar planetele au, uniuversul rescrie cumva fiecare planeta bineinteles el actioneaza cum spune legea de fapt cum e scris. am scris asa fara diacritice

| Shriti a răspuns:

Da, mersi ca ai scris fara diacritice: )
Inseamna ca universul actioneaza dupa legea Vie si planetele tot ei i se supun?
Cum ti s.a facut descoperirea asta, adica, in Adevar dupa cum ai spus?
Mai poti afla si alte informatii? M.ai captivat!
Noi ne supune, legii Vii? Adica, ea actioneaza aspupra noastra, nu?
Si cum adica pamantul este datator de viata?

Uite tu vezi in Univers sunt multe lumini ceea ce inseamna ca universul are la baza energia luminile (stelele) produc lumina (energia) necesara, legea vie are luminile ca energie si la noi lumina o folosim la viata si crestere in univers sunt mii de stele cu energie asta intretine legea vie cum ne intretine pe noi lumina aici, universul a creat planetele, planetele au creat viata pe ele sau pe ele, universul este o energie vie prin stelele care le are dar pe univers l-a creat legea vie, universul este fara viata doar ce este in univers este datator de viata este un spatiu gol si luminile niste energi, da prin Adevar mi sa descoperit, da daca nu ascultam de legea vie ne facem moartea, pai pamantul este datator de viata prin faptul ca, face copaci, face flori, si rodesc multe are viermi care se fac din pamant oare nu tot ce iese din pamant se intoarce in pamant...

| Shriti a răspuns:

Dar daca brusc stelele ar muri legea Vie ar muri si ea din lipsa de energie?

Nu ca legea vie ea a asezat si a rescris toate cum a vrut legea vie e o lumina, din care ne vine cunostiinta, care le lumineaza pe toate si le da lumina la toate

| Shriti a răspuns:

Inseamna ca intr.un fel stelele i tretin legea si legea i tretine stelele, (pe langa celelalte, planete, unovers, oameni...)

Vezi tu legea vie e o lumina cu propria cunostiinta care a făcut luminatori fara lumina totul moare, daca se stinge soarele de exemplu se duce viata de pe pamant murim dar tot vii ramanem caci lumina care a facut toate luminele a pus cunostiinta in toate lucrurile

| TrăieşteClipa a răspuns:

Pana una alta ne-ai dovedit ca nu exista gramatica.
"Esind, se uscă, hardiscul, se stânge, neam dezvolta, eșirea "
rolling on the floor

| citrixma a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Ai dori să ști că am făcuto intenționat? Ca să vezi că ai capacitatea de a observa greșelile din gramatică?

| Shriti a răspuns:

Aaa, atuci ce rol au stelele pentru legea vie?
Scuze ca te descos cu atatea intrebari dar mi.e interesant

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru citrixma):

"făcuto "
rolling on the floor
ok

| mentholinks a răspuns:

Si ce ar fi timpul asta? Si cum nu exista in spatiu din moment ce stim ca lumina de la stele nu ajunge instantaneu la noi?

| citrixma a răspuns (pentru mentholinks):

Trebuie să citești cu atenție lumina de la soare oare nu te luminează ziua în cap?

| mentholinks a răspuns (pentru citrixma):

Si care e legatura dintre lumina si timp?

E vorba despre timp că nu există în spațiu dar Lumina cunoaște întunericul

Nu inteleg ce vrei sa spui. La ce te referi cand spui timp? Ce inseamna timp pentu tine?

Timpul este trecerea aniilor, dezvoltarea, și îmbătrânirea de nu ar fi timp nu te-ai dezvolta nu ai crește și nu ai muri, la timpul din viață problema este că nu e doar în viața mea e și în viața plantelor a animalelor ziua trece se duce timpul și vine moartea care abia atunci începi veșnicia fără timp

Bine dar de ce spui ca nu exista in spatiu? Asa iti tuna tie?

Nu pentru că fi atent de ce e o Iluzie timpul în spațiu nu poți trăi și nu se naște nimic, Adevăr căci timpul este doar o Iluzie știu că e ciudat dar așa e noaptea și ziua sunt doar o Iluzie....luați aminte în spațiu nu există timp și dacă nu există timp, nu ai cum să dai timpul înapoi deci nu se poate face o mașină a timpului atâta timp cât noi nu trăim în timp și nu există timpul, timpul pe pământ există din cauza rotației pământului și de asta există noapte și zi și de asta când pământul înconjoară soarle există anotimpurile....deci timpul este Iluzie. Timpul și anotimpul îl face rotația și noaptea și ziua tot prin rotație, Rotația face anotimpurile, anotimpurile fac posibil timpul ziua și noaptea este Iluzia că timpul trece în spațiu nu există timp doar aici deci planeta de s-ar opri ar dispărea timpul nu te gândești puțin?

| Dorotheea21 a răspuns:

laughing)))
Sa ma omoare cineva!
Ati dovedit fara putinta de indoiala, ca nu exista creier! laughing
Are vreunul dintre voi mai mult de 12 ani, "dezvoltati" aici, pe pamant, nu Doamne-pazeste, in spatiu?
laughing))))))

| RoCkKiD a răspuns:

A fost un chin să citesc postarea asta, nu vreau să îți notez „filosofia" în schimb gramatica e oribilă.

Revenind la povestea ta.
1. Ai presupus că în spațiu organismele mor pentru că nu există timp. Acum pe lângă faptul că există timp din plin mai există și o lipsă de oxigen și cantități mari de radiații (chestiile care te omoară).

2. cât despre HDD-ul de la pc, te induce puțin în eroare limba română pentru că dispozitivul ăla are spațiu de stocare nu spațiu la propriu.

3. Nu știu exact ce droguri bagi dar jur că vreau și eu, unii oameni dau bani greu să ajungă la aberațiile tale.

| citrixma a răspuns (pentru Dorotheea21):

Nu e vorba despre creier citește cu atenție de la început și apoi râzi singură...