anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca să vă dovedesc că nu există timp în spațiu vă spun ceva câteva deosebiri, noi ca să creștem avem nevoie de timp și ne dezvoltăm în timp eșind în spațiu fără mască și oxigen murim deci și la o floare pe pământ are nevoie de timp pentru a crește dacă o ducem în spațiu se uscă și moare se ofilește, există spațiu dar nu timp, și vă mai dau un exemplu cu hardiscul de la pc el are spațiu dar nu are timp de sfârșit numai când se strică, Florile cresc în timp, copaci în timp, oamenii în timp, dar dacă nu există timp procesul de dezvoltare se oprește și se stânge.Deci timpul nu există în spațiu. că dacă ar fi timp nu am muri și neam dezvolta și în spațiu, și să spunem că unde nu există timp și numai spațiu este pentru todeauna deci unde timpul nu există lucrul nu se sfârșește, de exemplu viața după moarte nu se vede dar e veșnică pentru că nu mai există timp după moarte.și unde nu există timp lucrul nu se sfârșește, moartea este eșirea din timp și viața veșnică.

36 răspunsuri:
| citrixma a răspuns (pentru RoCkKiD):

Există so crezi tu că există dezvoltă ceva natural în spațiu, apropo nu mă droghez

| citrixma a răspuns (pentru RoCkKiD):

Am dat doar un exemplu de spațiu cu HDD-ul că nu are timp

| Dorotheea21 a răspuns (pentru citrixma):

Din nefericire pentru tine, am citit tot. laughing
Daca in spatiu nu exista timp, de ce calatoriile prin spatiu, dureaza? Nu trebuie sa ajungi de la pamant la luna instantaneu, "calatorind" printr-un spatiu fara timp? laughing
Satelitii, si ei aflati tot in spatiu, sunt cumva, in afara timpului?
Ciudat, cum de vorbesti tu la telefon si te uiti la MULTE desene animate proaste, cu ajutorul lor... laughing
Uita-te mai putin copile. happy
Uite, sunt milostiva cu tine. laughing Nu-mi mai raspunde. big grin

| Duucu a răspuns:

Cănd ești dobitoc, mintea ta doar trece prin timp, dar nu se dezvoltă în spațiu.

| T0T a răspuns:

Nu există timp în spațiu dar rotirea corpurilor cerești și a galaxiilor de ce este determinată?

| BabaOarba a răspuns:

Bai copii, mai bine invatati mai bine la scoala si lasati prostiile. Daca n-ar fi trist as rade.

In fizica, astronomie etc cand se spune "spatiu" nu este vorba de spatiul din afara atmosferei unde nu poti sa respiri. Dar ar trebui intai sa pricepeti fizica pentru a intelege la ce se refera notiunea de spatiu in stiinta. La fel si cu timpul.

Nici nu trebuie sa va chinuiti sa "dovediti" voi nimic. Stiinta a dovedit demult, experimental, ca si timpul si spatiul exista bine mersi, chiar daca voi credeti sau nu in ele. Daca v-ati documenta din reviste de stiinta si de pe site-uri ale universitatilor de prestigiu, si nu din bloguri si de pe site-uri obscure, poate v-ati mai lumina.