A fost un chin să citesc postarea asta, nu vreau să îți notez „filosofia" în schimb gramatica e oribilă.
Revenind la povestea ta.
1. Ai presupus că în spațiu organismele mor pentru că nu există timp. Acum pe lângă faptul că există timp din plin mai există și o lipsă de oxigen și cantități mari de radiații (chestiile care te omoară).
2. cât despre HDD-ul de la pc, te induce puțin în eroare limba română pentru că dispozitivul ăla are spațiu de stocare nu spațiu la propriu.
3. Nu știu exact ce droguri bagi dar jur că vreau și eu, unii oameni dau bani greu să ajungă la aberațiile tale.
Nu există timp în spațiu dar rotirea corpurilor cerești și a galaxiilor de ce este determinată?
Si ce ar fi timpul asta? Si cum nu exista in spatiu din moment ce stim ca lumina de la stele nu ajunge instantaneu la noi?
Trebuie să citești cu atenție lumina de la soare oare nu te luminează ziua în cap?
Si care e legatura dintre lumina si timp?
E vorba despre timp că nu există în spațiu dar Lumina cunoaște întunericul
Nu inteleg ce vrei sa spui. La ce te referi cand spui timp? Ce inseamna timp pentu tine?
Timpul este trecerea aniilor, dezvoltarea, și îmbătrânirea de nu ar fi timp nu te-ai dezvolta nu ai crește și nu ai muri, la timpul din viață problema este că nu e doar în viața mea e și în viața plantelor a animalelor ziua trece se duce timpul și vine moartea care abia atunci începi veșnicia fără timp
Bine dar de ce spui ca nu exista in spatiu? Asa iti tuna tie?
Nu pentru că fi atent de ce e o Iluzie timpul în spațiu nu poți trăi și nu se naște nimic, Adevăr căci timpul este doar o Iluzie știu că e ciudat dar așa e noaptea și ziua sunt doar o Iluzie....luați aminte în spațiu nu există timp și dacă nu există timp, nu ai cum să dai timpul înapoi deci nu se poate face o mașină a timpului atâta timp cât noi nu trăim în timp și nu există timpul, timpul pe pământ există din cauza rotației pământului și de asta există noapte și zi și de asta când pământul înconjoară soarle există anotimpurile....deci timpul este Iluzie. Timpul și anotimpul îl face rotația și noaptea și ziua tot prin rotație, Rotația face anotimpurile, anotimpurile fac posibil timpul ziua și noaptea este Iluzia că timpul trece în spațiu nu există timp doar aici deci planeta de s-ar opri ar dispărea timpul nu te gândești puțin?
Pana una alta ne-ai dovedit ca nu exista gramatica.
"Esind, se uscă, hardiscul, se stânge, neam dezvolta, eșirea "
Ai dori să ști că am făcuto intenționat? Ca să vezi că ai capacitatea de a observa greșelile din gramatică?
"făcuto "
ok
)))
Sa ma omoare cineva!
Ati dovedit fara putinta de indoiala, ca nu exista creier!
Are vreunul dintre voi mai mult de 12 ani, "dezvoltati" aici, pe pamant, nu Doamne-pazeste, in spatiu?
))))))
Nu e vorba despre creier citește cu atenție de la început și apoi râzi singură...
Din nefericire pentru tine, am citit tot.
Daca in spatiu nu exista timp, de ce calatoriile prin spatiu, dureaza? Nu trebuie sa ajungi de la pamant la luna instantaneu, "calatorind" printr-un spatiu fara timp?
Satelitii, si ei aflati tot in spatiu, sunt cumva, in afara timpului?
Ciudat, cum de vorbesti tu la telefon si te uiti la MULTE desene animate proaste, cu ajutorul lor...
Uita-te mai putin copile.
Uite, sunt milostiva cu tine. Nu-mi mai raspunde.
Bai copii, mai bine invatati mai bine la scoala si lasati prostiile. Daca n-ar fi trist as rade.
In fizica, astronomie etc cand se spune "spatiu" nu este vorba de spatiul din afara atmosferei unde nu poti sa respiri. Dar ar trebui intai sa pricepeti fizica pentru a intelege la ce se refera notiunea de spatiu in stiinta. La fel si cu timpul.
Nici nu trebuie sa va chinuiti sa "dovediti" voi nimic. Stiinta a dovedit demult, experimental, ca si timpul si spatiul exista bine mersi, chiar daca voi credeti sau nu in ele. Daca v-ati documenta din reviste de stiinta si de pe site-uri ale universitatilor de prestigiu, si nu din bloguri si de pe site-uri obscure, poate v-ati mai lumina.
Complet de acord.
Si mai este o faza ca atunci cand cosmonautii se duc in saptiu pe 3 ani socoteala lor aici pe pamant pot sa treaca si 20 de ani. Mi.a zisnbunicul meu despre asta
Viteza este imposibil de măsurat la corectitudine, și spun și de ce tu din timp te duci într-un loc fără timp și îți mai spun ceva când măsori din timp apare altu rezultat dar nu există măsură unde nu este timp... de asta au meteoriții și stele viteze foarte mari nu există timp și nu există timp totul este fără măsură...
Stiu! Timpul e o notiune care in natura nu exista, ea a fost inventata de oameni pentru a le usura viata.
Greșești Timpul există pe pământ, că ne dezvoltăm în timp, planeta face posibil acest lucru, universul este dint-ro lege vie, pământul dă viață căci el face timpul, în rotire constă timp dacă nu se mai rotește totul este terminat, și există în natură viața și totul se dezvoltă în timp plantele și florile cresc în timp și au viață deci pământul este dătător de viață și el face timpul cu toate că el n-are timp, el doar face ce spune legea universului are o cordonație ca să fie dătător de viață...
Am avut in vedere de unde ai aflat desprre legea universului si ce e asta? Ce face ea si ce treaba are pamantul nostru ce ea?
Si inca ceva. poti sa scrii fara diacritice ca imi apar ca semne de intrebare si e incomod de citit, te rog.
Legea universului este o lege vie actionand dupa ceea ce are la baza programul scris si prin care functioneaza universul, descoperirea mi s-a facut in Adevar universul il poți compara cu gândul tău, gândul este necuprins la fel si universul nu pot momentan sa dau un verdic exact despre legea vie care gândeste singura actioneaza după cum vrea ea si nu noi, fiecare program sau lege este scrisa dar aici e ceva viu nu stiu exact trebuie sa ma ascufund in gandire, pai prin legea universului este scris tot ce vedem noi dupa o lege care este vie este posibila viata, universul nu are viata dar planetele au, uniuversul rescrie cumva fiecare planeta bineinteles el actioneaza cum spune legea de fapt cum e scris. am scris asa fara diacritice
Da, mersi ca ai scris fara diacritice: )
Inseamna ca universul actioneaza dupa legea Vie si planetele tot ei i se supun?
Cum ti s.a facut descoperirea asta, adica, in Adevar dupa cum ai spus?
Mai poti afla si alte informatii? M.ai captivat!
Noi ne supune, legii Vii? Adica, ea actioneaza aspupra noastra, nu?
Si cum adica pamantul este datator de viata?
Uite tu vezi in Univers sunt multe lumini ceea ce inseamna ca universul are la baza energia luminile (stelele) produc lumina (energia) necesara, legea vie are luminile ca energie si la noi lumina o folosim la viata si crestere in univers sunt mii de stele cu energie asta intretine legea vie cum ne intretine pe noi lumina aici, universul a creat planetele, planetele au creat viata pe ele sau pe ele, universul este o energie vie prin stelele care le are dar pe univers l-a creat legea vie, universul este fara viata doar ce este in univers este datator de viata este un spatiu gol si luminile niste energi, da prin Adevar mi sa descoperit, da daca nu ascultam de legea vie ne facem moartea, pai pamantul este datator de viata prin faptul ca, face copaci, face flori, si rodesc multe are viermi care se fac din pamant oare nu tot ce iese din pamant se intoarce in pamant...
Inseamna ca intr.un fel stelele i tretin legea si legea i tretine stelele, (pe langa celelalte, planete, unovers, oameni...)
Aaa, atuci ce rol au stelele pentru legea vie?
Scuze ca te descos cu atatea intrebari dar mi.e interesant