Întrebare recomandată | SaveTheNature a întrebat:

Cam cat de mult iti apreciezi viata? Iti poti cultiva fericirea?
Mai poti fi fericit atunci cand pur si simplu vezi o furnica, un copac, un fluture, sau apa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Natura, in general, ma face fericit.

28 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Natura,fara cuvinte...

| Musique a răspuns:

Tot ce ne înconjoară aduce fericire, doar că nu știm s-o vedem.
O lăsăm să treacă, și ne declarăm nefericiți, ca... nefericiții.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Nu apreciez viata mea, apreciez natura.
Fericire n-am, deci o sa fie seceta.

| Hombre a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ai zbarcit-o, se anunta o primavara forte ploioasa, ai grija la viitura ca s-ar putea sa-ti faca o "fericire" si mai mare pe langa cea pe care nu o ai. laughing

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Hombre):

laughing

| RAY a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Doar o viata ai, fi fericit ca existi

| RAY a răspuns:

Cea ce face albina cu floarea nu putem face in prezent desi da poti fi fericit ca vezi o tehnologie complexa de 20 de milioane de ani in functionare

| Wøodenpints a răspuns:

O furnică, un copac, un fluture sau o furnică ar trebui să mă facăfericit? Adică ştiu că sunt bucăti din natură şi sunt gratis, dar de ce chestiile astea ar trebui să mă facă fericit?
Sunt fericit când văd doie iepuri care se coţăie.

| WhatheWow a răspuns:

Deocamdată mă aflu în criză și nu pot să-mi apreciez foarte bine viața; încă mai sper iar natura nu mă mai poate face fericit atâta timp cât peste tot în jurul meu dispare tot mai mult zâmbetul de pe fața oamenilor. Se schimbă câte ceva în fiecare zi și asta se vede în grimasele de stres exteriorizate de cei apropiați. Ne conduce ipocrizia și mi-e foarte greu să mă acomodez cu asta.

| SaveTheNature explică (pentru WhatheWow):

Teoria e simpla! In unele zone oamenii s-ar bucura sa aiba apa si curent electric.
Daca inainte era o realizare sa ai utilitati gaz, apa, lumina.
Acum au crescut pretentiile. Cineva ne spala creierele sa ne dorim mai mult, mai mult.
De asta m-am autoeducat sa nu-mi mai doresc nimic -material vorbind. In acest moment imi doresc sa vina primavara ATAT!

| WhatheWow a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ce frumos; când ai strictul necesar... poți să te gândești și la Primăvară pe când alții o așteaptă doar să le mai încălzească puțin locuința.

Exact. Fii fericit ca nu te afli printre ei.
Tragedia e ca nu multi gandesc asa. Desi au strictul necesar inca sunt in "criza" si nu prea se pot bucura de ceea ce au.

| WhatheWow a răspuns (pentru SaveTheNature):

Acum sincer să fiu, dacă stau bine și analizez, pe lângă faptul că această criză economică căreia i-am căzut victimă încă din 2008 i se mai adaugă și criza vârstei de mijloc plus caracterul meu de " filosof "...of, of! laughing

Stai linistit. Si eu am un copil, si am 27 de ani. Ultimele lucruri pe care le doresc acum contin:
-rata la banca
-o plasma
-un telefon cu touch.
-o masina.
-o "situatie"
Copacul e gratis, furnica e gratis, florile sunt gratis. Si vacanta in centrul parcului din oras e tot gratis happy

| Delicacy a răspuns:

Simplul fapt că văd o furnică, un copac, un fluture sau apa nu mă determină să-mi schimb cu nimic starea de moment pe care o am.Ba mai mult, dacă sunt într-un moment critic s-ar putea să strivesc furnica sau fluturele...

| Wøodenpints a răspuns (pentru Delicacy):

Aha, în special fluturele

| Delicacy a răspuns (pentru Wøodenpints):

În locul tău, m-aş abţine să fac astfel de comentarii.
Cred că mai de grabă aş strivi centauri pe care îi cheamă Rulzthinking

| Terente20 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Te-a parasit gagica?

| Wøodenpints a răspuns (pentru Delicacy):

Mă refeream la tine că striveşti fluturi. Parcă nu-ţi plăceau. Eu n-am treaba cu asta.

Striveşte şi centauri, cine nu te lasă.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Terente20):

Pe mine nu m-a părăsit nimeni laughing

| Delicacy a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ştii greşit, îmi plac fluturii.

Acum dispari la păianjenii tăi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O apreciez.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ce pot sa spun...decat ca imi este sincer mila de mica ta incercare caci ai primit numai raspunsuri banale ori unele chiar frustrate (sa ma exprim asa) insa nu dau nume ca n-ar avea rost.
-Numai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Uza a răspuns:

Da,sunt foarte fericita si cand ma gandesc la razele soarelui, vara.
Viata trebuie apreciata, traita, e foarte frumoasa... vreau sa fie viata pentru totdeauna!

| Terente20 a răspuns:

Eu o sa ma gandesc la ultima intrebare ca facand referire la lucruri mici, ca o furnica nu are cum sa ma faca fericit, nu poti s-o mananci, sa-i dai la cioc, s-o trimiti la munca...e o furnica, calci peste sute in fiecare zi, fara sa stii.
in fine, bineinteles ca lucrurile mici ma fac fericit. cum am mai spus, beau mai bine intr-o bodega ordinara decat intr-un restaurant luxos.

| VreauSaRad a răspuns:

Natura este o muza, o sursa de inspiratie pentru fericire.Tot timpul un rau, o mare, un ocean te linistete.Tot timpul un fluture, o mamaruta, chiar si o furnica aduce un zambet pe fata multora.