| ZaharescuCostin a întrebat:

Când ești obosit pe întuneric se văd chestii ciudate. Dacă sunt reale și de fapt este materia întunecată și energia întunecată cele misterioase?

17 răspunsuri:
| badpanda a răspuns:

Poate ca ai nevoie sa consulti un psihiatru.

| Anonimm30 a răspuns:

Eu nu vad...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa daca ti "inclinat" mintea spre asa ceva, daca te uiti la filme horror perioada lunga -> dupa un timp o sa iti fie un fel de teama de intuneric., sau daca esti copil.
Acum as putea merge noaptea in padure nu mi-ar fi frica.

| Catrice a răspuns:

Este,este.
Și la Sp 9 sunt locuri.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Materia intunecata? Ca in 'dark matter' sau aici intunecata ar trebui sa reprezinte ceva malefic? In primul caz sa stii ca materia neagra reactioneaza cu cea 'normala' (adica cea comuna) deci slabe sanse, desi se crede ca in univers, peste 80% din materie e neagra, insa nu poate fi fazuta de astronomi prin telescoape. Daca te referi la o materie malefica venita sa iti faca rau sau ceva, sa stii ca e dovedit ca oamenii nu pot vedea tot ceea ce este in lume. Probabil era o iluzie.

| Floridori a răspuns:

Atunci cand esti foarte obosit, poti avea halucinatii.
Inca nu se intelege exact de ce avem nevoie de somn, dar se considera ca pe timpul zilei acumulam deseuri de care creierul are nevoie sa scape.
Atunci cand suntem privati de somn sau suntem foarte obositi, pot exista momente in care creierul sa suprapuna informatiile receptate din mediul extern in clipa aceea cu informatiile care l-au obosit si de care are nevoie sa scape.
Unii specislisti spun ca numai persoanele care au o predispozitie inspre psihoza au astfel de episoade in care informatiile trimise la creier de receptorii externi se suprapun cu informatii deja inmagazinate si poate chiar distorsionate.
Ar trebui sa mergi la psihiatru asa cum spun ceilalti? Daca singurele halucinatii pe care le ai sunt in momentele in care esti foarte obosit sau ai dureri foarte mari sau febra, atunci nu devine o prioritate sa mergi la psihiatru.
Daca aceste halucinatii, indiferent de natura lor (vizuale, auditive, tactile etc.) se manifesta si in alte conditii in afara de cele enumerate mai sus, atunci da, trebuie sa mergi la psihiatru.
Numai bine!

| NotNamed a răspuns:

Nu mai baga in vene ce nu trebuie

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De fapt nu este.

| anonimg a răspuns:

Trebuie sa ne ferim de orice ne poate afecta sanatatea. Lucrul de care vorbesti este real precum l-ai observat. Dar sfatul meu este sa nu ne concentram asupra acestor lucrui, ci sa depunem eforturi ca ele sa nu se mai produca; pentru ca noi personal le producem. Pentru ca daca continuam sa ne concentram asupra lor, ele vor capata o amploare de care mai tarziu vom dori sa scapam si nu nu vom mai putea.

| Zuzu1991 a răspuns:

Da, trebuie sa filmezi o casta video si apoi sa o dai la altii, ca sa moara ei, nu tu!

| angelia27 a răspuns:

Open, dream door! laughing

| johnnny123 a răspuns:

Ai auzit tu ceva de "materia intunecata", si cum nu ai cunostintele necesare sa intelegi la ce se refera, iti imaginezi ca are legatura cu intunericul sau cu culoarea neagra.

In realitate nu are nici o legatura.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ti un bec de veghe aprins noaptea si gata numai vezi chestii ciudate care de fapt sunt numai in capul tau.

| Alinailies a răspuns:

Patesc si eu cand sunt foarte obosita si mi se mai intampla atunci cand ma trezesc brusc in timpul noptii, daca aud un zgomot sau visez urat, vad fel de fel de chestii pe pereti, inainte ma speriam dar acum le urmaresc cu privirea sa vad in ce se transforma, stiu ca e doar imaginatia mea si/sau sunt fel de fel de umbre, mi se pare interesant cum imaginatia poate sa-mi joace feste.
Nu sunt nebuna laughing)
Atata timp cat nu aud voci... laughing

| StrongHeart a răspuns:

Te referi cand ametesti si simti ca lesini?

Răspuns utilizator avertizat
| UnDiavol a răspuns:

Interesant eu nu am văzut așa ceva in viața mea