| Marioara_5353 a întrebat:

Cand il simtiti pe Dumnezeu mai aproape?

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Credinţa e credinţă, @cristiancristir ar trebui să-ţi fie ruşine, nu ar trebui să te implici în viaţa cuiva şi să încerci să faci să îşi piardă credinţa.

@Marioara nu-l asculta, eu cred că totuşi avem un creator, mi se pare imposibil ca toate cele existente să fi apărut de nicăieri, din nimic.

@cristiancristir deviez un pic de la subiectul acestei întrebări, înainte nu a existat nimic, planetele nu au existat dintodeauna, cumva, candva şi din cauza cuiva s-a întâmplat ceva. Înainte nu a exsitat nimic nici lumină, nici timp, nici o lege a fizicii, apoi după ce au apărut toate astea, cum îţi explici că omul a luat o înfăţişare parcă gândită şi creată de către cineva, urechile nu-i are degeaba, ci aude cu ei, gura la fel nu o are degeaba, ci vorbeşre şi mănâncă cu ajutorul acesteia. Crezi că natura ar putea face toate astea? Ţi se pare mai plauzibilă această variantă cu natura decât să zici că avem un creator? Crezi că soarele a existat mereu acolo pe cer ca o stea gazoasă? Iar după explozia big bangului, DOAR din cauza naturii s-a înghemuit acolo si a format o stea gazoasă înflăcărată? Şi în jurul lui să se rotească planetele, iar în jurul planetelor să se rotească sateliţii? Apropo de Big Bang, dacă înainte de big bang au existat TOTUSI 2 protoni, acei protoni de unde au apărut?
Bun, cu tine subiect încheiat, când este vorba de un ateu, nu ai cum să-l faci să mai creadă în Dumnezeu, dar nici nu am vrut asta, am vrut măcar să te fac să gândeşti un pic, să-ţi faci o idee că nu suntem singuri.

@Marioara revin la întrebare, eu nu sunt foarte/extrem de/cel mai credincios, dar totuşi cred. Să-ţi zic când îl simt pe Dumnezeu mai aproape? Când mă rog, când mă gândesc la o persoană dragă mie care a murit şi ştiu că este acolo sus. Dumnezeu este cu tine mereu dacă ai credinţă.

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand sunt pe muntele de langa orasul meu (la pescuit), departe de crestini!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand esti tu cat mai departe de TPU!

| C0nflic7 a răspuns:

Cand ne rugam, si cand suntem la biserica