NOname
| NOname a întrebat:

Când nu vrei, dar vrei să vrei, cum te faci să vrei?

Răspuns Câştigător
| Aly2 a răspuns:

Pai nu sunt sigura ca am inteles, dar raspunsul meu este : Depinde de context. Daca este vorba de teme, de mers undeva etc. Dar ca sa te faci sa vrei te poti gandi ce fain ar fi daca ai face acel lucru, sau ca trebuie, ca iti prinde bine, poate chiar ca ar fi amuzant ( poati asculta muzica in timp ce faci lucrul acela ). Incerci sa vezi partea buna a lucrului pe care il ai de facut dar nu vrei sa il faci si atunci POATE te faci sa vrei.
Imi cer scuze daca raspunsul meu ti se pare stupid. sau daca nu am inteles intrebarea. Si te felicit pentru ceea ce ai scris mai jos.

126 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Errare humanum est sed perseverare diabolicum est.

| Klepto a răspuns:

"Nu poti sa simti, ceea ce nu poti simtii, dar poti sa faci ceea ce este corect, in ciuda a ceea ce simti".
Plus ca neputina doare mai tare, ca nu poti sa ajuti este ceva, dar sa stii ca ai putut ajuta odata dar n-ai vrut si acum nu mai poti... doare mai tare.

| chelstone a răspuns:

Ceea ce ai intrebat tu aici este ilogic, adica, nu ai cum sa-ti doresti un lucru pe care nu-l vrei, nu ai cum sa faci sa-ti doresti ceva ce nu vrei, este ilogic. Nu poti sa vrei sa vrei ceva ce nu vrei pentru ca ar insemna ca iti doresti ceva, si nu-si are rostul dorinta a ceva ce nu-ti doresti. Exemplu: Sa zicem ca nu vrei sa mori dar ti-ai dori sa vrei sa mori, este o contradictie intai spui ca nu vrei, apoi ca vrei.

| chelstone a răspuns:

NOname,
''- nu vreau să mă ridic din pat dimineaţa, dar aş vrea să vreau acest lucru; ''
Initial sustii ca nu vrei sa te ridici din pat, apoi ti-ai dori sa vrei sa te ridici, vezi tu este ceva ce nu se leaga, absenta logicii gandirii tale, hai sa-ti explic, din moment ce nu-ti doresti un lucru, nu poti sa sustii ca iti doresti sa vrei acel lucru pentru ca te contrazici, adica intial spui ca nu vrei acel lucru, iar apoi ca ai vrea sa-l vrei, cum vine asta!? Deci, daca separi cele doua fraze reies doua propozitii contradictorii, este ilogic sa sustii despre un lucru care nu-l doresti ca il ai vrea sa-l doresti, deci practic ai vrea sa iti doresti lucrul pe care nu-l doresti, vezi, aspectul aste este ilogic si imposibil.

| chelstone a răspuns:

NOname, ce lipsita de logica si care pune intrebari de copil de 11 ani esti tu. Cand nu vrei ceva nu ai cum sa vrei sa vrei in acelasi timp acel ceva, este ilogic sa afirmi inital ca nu vrei, ''dar'' acest ''dar'' semifica ca ti-ai dori in acelasi timp sa vrei acel ceva, nu ai cum sa-ti fi dorit un lucru pe care nu il vrei in acelasi moment.

| chelstone a răspuns:

Cand nu vreau ceva (pentru ca eu consider ca nu este bine de exemplu) ce ce mi-as dori sa vreau sa-mi doresc acel lucru? Cand nu vrei un lucru inseamna ca esti conditionat ce anumite circumstante, nu iti poti dori sa vrei sa vrei un lucru pe care initial nu ti-l doresti, probabil avand anumite argumente.

| Borgir a răspuns:

Daca nu ai motivatia...

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @NOname! Caut o motivație iar dacă nu vreau dar dtrebuie să vreau mă mobilizez.
O zi cu zâmbet să ai!

| MidnightLady a răspuns:

NOname, nu mai incerca sa artic-ulezi verbu' ala (sau ce dracu' ii vei face) ca m-ai zgaria-t pe retina.
Multumesc.

| MidnightLady a răspuns:

NOname, te-as evita cu cea mai mare placere, da' nu-mi sta in putere. Sus, in stanga, scrie ca 98% din intrebari si-au primit raspuns. Cam 90% l-au primit de la tine. No, te-ai putea evita? Ca, stii, nu spam-ezi limba romana numa' in intrebari. De logica nu mai vorbim, ca ai delet-o.
Am o intrebare: nu exista posibilitatea sa blochez un utilizator in asa fel incat sa nu-i mai vad moaca deloc? Hai, ca tu trebuie' sa stii, si daca nu-i cu putinta, poate vorbesti tu cu tanti aia de sus (da, aia careia ii cunosti doar posteriorul) sa introduca si optiunea asta.
Multumesc din nou. kiss

| Parmalat a răspuns:

Ma autosugestionez big grin

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Piece of cake. Intrebarea am citit-o doar o data si am inteles-o. E si scurta si usoara.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

@NOname nu-i baga in seama,ii roade invidia. Ar vrea si ei sa inteleaga ceva care are un inteles mai diferit dar nu pot. Si de aceea comenteaza,de ciuda. In primul rand puneti voi intrebari mai inteligente decat ea, apoi veniti sa comentati. Mie chiar imi plac intrebarile ei, te pun pe ganduri. :p bye

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Rofl! Internet Drama!

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Ahh,ma incurc in intrebare silly...
Pai cand vreau un lucru stiu ca vreau.Am 13 ani si vreau de vreo...2 ani sa devin arhitect love struck. Chiar ma pricep la desenat big grin

Cand nu vreau un lucru, idem.Dar de exemplu, n-am vrut sa fac VREODATA bungee-jumping.Dar m-am schimbat si am zis ca atunci cand oi face 25 ani(cum ziceam am 13hee hee ) i'll do it.

Eu zic ca la punctul :cum te faci să vrei?,ar fi cam asa:
-pareri(prieteni,familie,experti TPU laughing, etc.);
-mult timp de gandit;
-pareri despre ce ai gandit;
-o ultima hotarare;
-pareri despre hotararea aceea. laughing

Dar unele lucruri, eh se pot obtine daca nu vrei.De exemplu: moartea 8-x.Eu nu vreau sa mor, but it is a road to go back? Npt really

Traducere in romana:ACTIVAT big grin

Sper ca te-am ajutat happy

PeaceDuh!

| petru a răspuns:

Am sa asez o intrebare tot atat de logica care framanta pe Filosofi inca din antichitate:"daca minciuna este adevar, deci daca este adevar atuncea adevaru-i o minciuna?"
Mentionaez ca la aceasta intrebare doar cativa Intelepti au gasit raspuns care nu neaga Adevarul!
la intrebarea dumneavoastra, deplin logica, voi lamurii pe cei ce se amuza, zicand o mica pilda exemplificatoare:
" N-am voit si nu vreau sa ucid! dusmanul ma obliga sa vreau ce nu vreau! obligat de dusman dar si de/in propria-mi legitima aparare voi ucide dusmanul ca sa nu ma ucida el! O voi face fiind in Drept de a apara adevarul ca " Cine scoate sabia de sabie va pieri!

Ho! nu sariti voi zadarnici zeflemitori ai Logicii, n-o spun eu, o zice Aros din Milet si oricare Intelept!
uni-s nebuni si-n nebunbia lor fac nebuni pe Intelepti sau pana si Intelepciunea!
petru borodi/Cluj
P.S. " Unii sunt atata de prosti incat neaga logica, in loc macar sa nu-si etalexe nerozia lor ce-i incatuseaza cu necunoasterea ce nu vor a si-o depasi din preamultul de sine!"
" Nu ma deranjeaza nestiutorul care doreste a Invata, insa intodeauna voi dispretui imbecilitatea nemuritoare a celor ce cu aroganta respinge dialogul/cuvantu Inteleptilor! Prin acestia Prostia este nemuritoare!"
Aros din Milet

| Just1dream a răspuns:

Iti iei inima in dinti si apesi pe butonul din minte pe care scrie TREBUIE, altfel nu vei reusi.

| Corina a răspuns:

Draga mea, nu te-ai saturat sa pui intrebari "inteligente"? Acest site nu este pentru asa ceva. OK! Ai ajuns userul anului, ai demonstrat ce ai avut de demonstrat, dar acum gata, opreste-te! Se numeste Toti Pentru Unu si nici decum Unu Pentru Toti! Este un site de intr-ajutorare, nu unul in care sa aratam cat suntem de destepti si inteligenti fata de ceilalti utilizatori. Parerea mea!

| emy a răspuns:

Buna! Da, poti sa vrei sa faci ceva, dar sa nu vrei destul, adica sa nu ai suficienta vointa. Totusi, exicta o oarecare dorinta, dar vointa e cam slaba. La asta te-ai referit, nu? Pentru asta, iti trebuie un stimulent bun.:o incurajare, o apreciere din partea cuiva.

| Damasc a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru tine nu are treaba cu subiectul, intai vreau sa iti zic sa nu mi-o iei in nume de rau nu caut sa fac misto precum multi altii sau alte chestii.Sunt curios doar,toate aceste intrebari,idei,opinii sau cum vrei sa le numesti pe care ni le adresezi de unde iti vin? Te inspiri din viata de zi cu zi si sunt creatii personale,le citesti din vreo anumita carte de filozofie sau pur si simplu te trezesti dimineata cu diferite conceptii?laughing. Intrebarile pe care le pui chiar nu le stii raspunsul si doresti ajutata sau cauti sa 'modelezi' mintile mai fragede(sau nu neaparat) de pe comunitate, punandu-ne sa facem 'teme'? Astept un raspuns tot aici, merci.

| Damasc a răspuns:

Am inteles si bravo tie daca aceste intrebari/idei iti vin de la sine. Legat de intrebarea ta cred ca se refera la acel moment cand intampini o problema majora cu care nu ai vrea sa dai piept dar totusi te gandesti in sinea ta ca rezolvarea acesteia este benefica si presupune un anume avantaj ce va face sa merite efortul, de aceea incerci sa gasesti anumiti factori care sa te favorizeze, astfel "te faci sa vrei". Numa' bine

| Hypathia a răspuns:

Trag de mine ca de mort ca să vreau, dar tot rău este pentru că încep să vreau în ultima clipă! Baftă!

| wolfy911 a răspuns:

Baiiii...toti inteleg altceva din intrebarea asta, chiar daca e destul de ciudata. daca vrei ceva, il vrei, si il obtii prin orice mijloc.

| deeea28 a răspuns:

Cateodata de dragul persoanei iubite sau de dragul cuiva, incercam sa facem ceva ce nu vrem pentru acea persoana sau acea idee. Cum te impulsionezi sa faci acel ceva pe ca nu ai vrea sa-l faci decat din cauza altcuiva sau altceva? Simplu, daca te impulsioneaza persoana destul o faci, daca nu, nu. Am filozofat si eu ca tine asa, genu 1+1+1+1=4 sau poate 2+1+1=4 sau...dar pana in final am ajuns la aceeasi concluzie 2+2=4, scurt, iar restul sunt acelasi lucru dar pe alte cai. Daca intrebarea asta ti-ai pus-o tie si ti-a creat probleme eu zic sa fii mai hotarata in dorinte si decizii. Daca cu intrebarea asta crezi ca ne creezi noua probleme, la cel putin unii dintre noi, nu ai sanse, ca e doar o intrebare simpla cu alta palarie. Mai bine pune intrebari mai reale, mai clare, mai radicale pentru a invata ceva. Din filozofie nu te alegi cu nimic. Succes.

| AndreiGabi a răspuns:

Hmm,sincer,incurcata intrebare.Nu trec peste pentru ca si tu mi-ai raspuns la ceva greu de inteles.Nu vreau sa ghicesc si nici sa comentez aiurea...nu vrei sa faci ceva, ceilalti vor si intr-un final iti doresti si tu sa vrei pentru a scapa de gura lor(probabil).Nu cred ca trebuie sa te faci sa vrei.Nu conteaza decat cea ce doresti tu.Nu ar trebui sa iti impui ceva ce nu vrei decat daca cineva sau ceva iti impune.
Nu mai dau cu banul pentru ca nu sunt sigur ca o sa pice unde trebuie si probabil o sa palavragesc aiurea.Sunt multe alte variante in care intrebarea este corecta si ce stiu sigur este ca uneori facem lucruri chiar daca nu vrem si uneori vrem sa vrem pentru a fi mai simplu.In concluzie nu te poti face sa vrei ceva ce nu vrei ci o anumita imprejurare te obliga odata si trebuie doar sa treci peste.

| ioanaioana a răspuns:

Incerc sa gasesc partile bune

| Claudiuu a răspuns:

Nu ai cum sa te faci sa vrei pentru ca pur si simplu nu vrei, si ai motivele tale sa nu vrei; ar fi o pierdere de timp sa stai sa te iti contrazici singur motivele pentru care nu vrei, singura modalitate ar fi sa te faca altcineva sa vrei.

| YoYoLicious a răspuns:

Ba e corecta intrebarea. De exemplu, anorexicele nu vor sa manance, dar au unele momente cand chiar isi doresc sa scape de aceasta obsesie de a nu manca. Acum ramane intrebarea cum sa le faci sa-si doreasca ceva atat de mult incat sa si faca ceva, in conditiile in care dorinta de a nu vrea e mai puternica. Pay, iti iei o foaie de hartie si un pix si treci in stanga avantaje si in dreapta dezavantaje, apoi scrii tot ce ti vine inminte si de-o parte si de cealalta. Vezi care categorie cuprinde mai multe elemente. Apoi, incerci sa iti impui sa te schimbi, pentru a-ti fie mai bine in viitor(daca ai mai multe avantaje).

| WeLoveIceCream a răspuns:

Te faci sa vrei punand pe o "lista" motivele pentru care merita sa vrei si pentru care merita sa lupti. Succes si chiar daca nu a fost un raspuns foarte dezvoltat si filosofic cum sunt intrebarile tale, sper ca te-am ajutatsadhappybig grin...Bye...

| Allrc24 a răspuns:

Pai cand se intampla asa imi impun sa vreau acel lucru daca intelegi adica la inceput.e greu dar intra in reflex si apoi vreau sa vreau...

Întrebări similare