NOname
| NOname a întrebat:

Când nu vrei, dar vrei să vrei, cum te faci să vrei?

Răspuns Câştigător
| Aly2 a răspuns:

Pai nu sunt sigura ca am inteles, dar raspunsul meu este : Depinde de context. Daca este vorba de teme, de mers undeva etc. Dar ca sa te faci sa vrei te poti gandi ce fain ar fi daca ai face acel lucru, sau ca trebuie, ca iti prinde bine, poate chiar ca ar fi amuzant ( poati asculta muzica in timp ce faci lucrul acela ). Incerci sa vezi partea buna a lucrului pe care il ai de facut dar nu vrei sa il faci si atunci POATE te faci sa vrei.
Imi cer scuze daca raspunsul meu ti se pare stupid. sau daca nu am inteles intrebarea. Si te felicit pentru ceea ce ai scris mai jos.

126 răspunsuri:
NOname
| NOname explică:

P.S. Cine o raportează, îşi va pierde dreptul de a raporta.
Asta a fost pentru cei, care şi-au făcut un obicei din a îmi raporta toate întrebările, indiferent de conţinutul lor, deci abuziv (!).
Dragii mei, întrebările tot vor fi reactivate, iar voi penalizaţi.
Întrebarea: Merită?!

Şi doi: nu fac prezenţă aici!
Cine n-a înţeles întrebarea, nu este obligat să răspundă.
Peace.

| harciog a răspuns:

Asa in dorul lelii. Obtii fara nici o placere asa ca Mamulea, chiar daca nu esti tu insuti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimin lenea, atrag lenea, ma insor cu munca dar o insel tot cu lenea. Ceva de genu.

| KeepitSimple a răspuns:

Iti impui happy.

| chelstone a răspuns:

Ceea ce ai intrebat tu aici este ilogic, adica, nu ai cum sa-ti doresti un lucru pe care nu-l vrei, nu ai cum sa faci sa-ti doresti ceva ce nu vrei, este ilogic. Nu poti sa vrei sa vrei ceva ce nu vrei pentru ca ar insemna ca iti doresti ceva, si nu-si are rostul dorinta a ceva ce nu-ti doresti. Exemplu: Sa zicem ca nu vrei sa mori dar ti-ai dori sa vrei sa mori, este o contradictie intai spui ca nu vrei, apoi ca vrei.

| ๓itนpitน a răspuns:

E ca atnci cand e o recompensa la o activitate,nu vreau sa muncesc pentru rasplata, dar vreau rasplata, deci fac aceea treaba gandindu-ma la rasplata si crezand ca-mi va prinde bine!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa inteleg ca special ai pus-o ininteligibila, ca sa ne demonstrezi ca tu poti sa pui orice fel de intrebare? Ca tu nu te supui acelorasi reguli ca noi, muritorii de rand?
Nu de alta, dar, ori ai pus intrebarea in vreun dialect, ceva, ori in capul tau a fost un scurt-circuit in momentul in care ai clocit-o.
"Cum faci SA vrei"/ "Cum TE faci CA vrei" sunt variante logice. Ce ai scris tu, nu este.
Deci, as sustine raportarea intrebarii ca neinteligibila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti impui in mintea ta ca trebuie sa vreihappy

| RainUmbrella a răspuns:

Ca unii sa inteleaga ca intrebarea este foarte clara voi da un exemplu; Cand nu vrei sa calatoresti cu avionul pentru ca ti-e frica, dar vrei sa vrei sa calatoresti ca sa mergi in alte tari sau orase, cum te faci sa vrei? Si acesta e doar un exemplu. Acum raspunsul meu este trebuie sa te gandesti ca e mai bine si sa uiti de emotie, frica etc.
NOname zi-mi daca am inteles intrebarea sau trebuie sa ma gandesc mai bine

| Borgir a răspuns:

Daca nu ai motivatia...

| YoYoLicious a răspuns:

Ba e corecta intrebarea. De exemplu, anorexicele nu vor sa manance, dar au unele momente cand chiar isi doresc sa scape de aceasta obsesie de a nu manca. Acum ramane intrebarea cum sa le faci sa-si doreasca ceva atat de mult incat sa si faca ceva, in conditiile in care dorinta de a nu vrea e mai puternica. Pay, iti iei o foaie de hartie si un pix si treci in stanga avantaje si in dreapta dezavantaje, apoi scrii tot ce ti vine inminte si de-o parte si de cealalta. Vezi care categorie cuprinde mai multe elemente. Apoi, incerci sa iti impui sa te schimbi, pentru a-ti fie mai bine in viitor(daca ai mai multe avantaje).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu, imi impun asta in subconstient; de cele mai multe ori, reusesc.Inteligenta si inteligibila intrebarea, ca multe altele.Numai bine.

| Dennys1521 a răspuns:

@Noname,vorbesti singura, pentru unii care nici daca citesc intrebarea de 100 de ori nu o inteleg

in legatura cu intrebarea,e complicata,si un raspuns e greu de dat
nu stiu exact,imi pun ambitia la incercare, dar il fac doar daca prin facerea acelul lucru am ceva de castigat, altfel sar numii energie consumata degeaba

| Klepto a răspuns:

"Nu poti sa simti, ceea ce nu poti simtii, dar poti sa faci ceea ce este corect, in ciuda a ceea ce simti".
Plus ca neputina doare mai tare, ca nu poti sa ajuti este ceva, dar sa stii ca ai putut ajuta odata dar n-ai vrut si acum nu mai poti... doare mai tare.

| Claudiuu a răspuns:

Nu ai cum sa te faci sa vrei pentru ca pur si simplu nu vrei, si ai motivele tale sa nu vrei; ar fi o pierdere de timp sa stai sa te iti contrazici singur motivele pentru care nu vrei, singura modalitate ar fi sa te faca altcineva sa vrei.

| selenasel a răspuns:

Eu iti zic ce fac eu zic in gandul meu ca trebuie sa o fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum fac eu? Simplu: ma gandesc la recompensa, ce obtin sau la cosmar, daca nu obtin. depinde ce te motiveaza mai mult.Stii un fel de " auto manipulare".

| metin2crz a răspuns:

De fapt, intrebarea reala e ''Cum te faci sa vrei'' asa ca degeaba explicati intrebarea la altii daca nu dati un raspuns. raspunsul vine si pe baza de ce ai in cap. Spre exemplu nu vrei ceva pentru ca tie frica si ai vrea sa vrei, adica sa ai curajul sa o faci. In fine, cred ca nu ai cum sa te faci sa vrei, eventual sa te faca altcineva.

| ioanaioana a răspuns:

Incerc sa gasesc partile bune

| WeLoveIceCream a răspuns:

Te faci sa vrei punand pe o "lista" motivele pentru care merita sa vrei si pentru care merita sa lupti. Succes si chiar daca nu a fost un raspuns foarte dezvoltat si filosofic cum sunt intrebarile tale, sper ca te-am ajutatsadhappybig grin...Bye...

| ripperstefan a răspuns:

Daca esti nebuna, dar esti nebuna, cum esti nebuna?

| claudiu89 a răspuns:

Intrebarea e buna, daca noi romanii am fi mai harnici am duce-o mai bine, si eu am problema asta, si eu as vrea sa invat, sa studiez mai mult, dar ce fac? stau pe net si ma mir cum trece timpul. Intrebarea ii grea si daca am sti raspunsul Romania nu ar fi o tara plina de hoti si oameni lenesi.

| iza4ever a răspuns:

Pentru cai care spun c aintrebare anul are logica:
Intrebarea e destul de logica, doar ca trebuie sa o citesti de cateva ori si sa te gandesti ca sa aiba logica.
Iti impui sa vrei, chiar nu vrei sa faci acel lucru dar totusi ai vrea sa vrei sa poti face lucrul acela iti impui in minte ca poti face asta, iti asumi un risc, dar care in final va duce la ceea ce ai vrut.

Mi s-a intamplat ceva asemanator. Eram in delta si trebuia sa ne plimbam cu barca. Doar ca eu nu vroiam sa ma plimb cu barca pentru ca imi era frica ca as putea cadea, dar totusi eu vroiam sa ma plimb cu barca, chiar daca cu adevarat frica ma facea sa nu vreau. Am mers si m-am urcat in barca aia, primul lucru care mi-a venit in minte a fost: M-am urcat, daca cad si ma inec asta e, am riscat.laughing Cand am coborat din barca si am mers in camere, care si ele erau tot pe apa ca era un fel e casa care plutea pe apa dar era prinsa de niste chestii...nu stiu cum sa explic. Cand am ajuns in camera imi dadusem seama ca de fapt mi-era frica de ceva ce deja invinsesem fara sa stim. Pentru ca casuta aia sau ce era ea ar fi putut intamplator sa se desprinda de ce o fi fost ea prinsa si sa plutim pe delta, deci deja eram pe apa si invinsesem frica fara sa imi dau sa-mi dau seama ca o facusem.

Ma rog am dat un exemplu care mi s-a intamplat si parea ca avea cat de cat legatura cu intrebarea.

Deci fie ca ceva in mintea aia a noastra ne impune sa nu vrem un lucru, dar totusi noi am vrea acel lucru. Incercam ori sa ne impunem singuri sa facem asta, ori riscam.laughing

| Hypathia a răspuns:

Trag de mine ca de mort ca să vreau, dar tot rău este pentru că încep să vreau în ultima clipă! Baftă!

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Te gandesti de doua ori thinking, vezi daca e bine ce vrei si tradezi ori vrutul ori nevrutul b-)!

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Eu ma intreb de unde iti vin intrebarile astea sau de ce iti vin.ma tot gandesc dar nu-mi dau seama.sau poate vrei sa te dai desteapta cu intrebari de genu asta?

| metin2crz a răspuns:

Claudiu89 cand spui Romanii astia, vb in numele tau si a persoanelor pe care le cunosti. Si eu traiesc in societatea asta si nu vreau sa fiu pus in aceeasi oala cu altii. Si in plus noi suntem etichetati asa mai mult din cauza noastra ca ne facem singuri de bafta, si daca noi credem asta despre noi, ce va mai asteptati sa creada celelalte tari? Nu mai exagerati atat.

NOname
| NOname explică:

Pentru cei cu "neinteligibila", care au mai şi recurs la raportarea întrebării şi jigniri (adulţi în toată firea!):
RainUmbrella (şi toţi ceilalţi în afară de voi), o fetiţă de 11 ani (!), a înţeles perfect întrebarea şi v-a şi explicat excelent în locul meu, tot ce era de explicat (Mulţumesc, dragă!).
În locul vostru aş lua-o ca pe un semnal de alarmă şi aş începe să-mi pun serioase semne de întrebare, referitoare la nivelul meu de inteligenţă.
Şi mulţumesc pentru raportare! V-am avertizat că e inutil.
Abuzul e abuz!

ardnaxur1961: "tu nu te supui acelorasi reguli ca noi, muritorii de rand?"
Asta am tot vrut să te întreb eu pe tine, Ruxandra. Regulamentul n-a fost creat pentru toţi? De câte ori l-ai încălcat? Şi tu, şi Kronstadt şi alţii că voi, care se cred intangibili, datorită agresivităţii sale?
N-ai observat că scrie negru pe alb în regulament:
"la nivelul postarilor, se considera ca nepermis tot ce este pasibil de respingere:
- injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbala si amenintarile de orice fel;
- manifestari ale intolerantei fata de orice etnie si fata de optiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecaruia; instigarea la ura si intoleranta;"?

Opriţi-vă, până nu e prea târziu! E spre bine tuturor! Nu-i mai răzvrătiţi pe copii cu postările voastre pline de venin (pentru aşa ceva există privatul (!), dacă chiar nu se poate fără)! Şi terminaţi cu raportările abuzive (deşi aţi pierdut deja acest drept)! Terminaţi cu jignirile, cu atacurile la persoană, cu violenţa verbală! Terminaţi cu subiectivitatea! E clar că nu întrebările mele vă displac, ci eu (m-am convins şi nu o dată). Dar sunteţi oameni mari, suficient de inteligenţi, şi vă puteţi controla ieşirile violente. Încercaţi măcar, nu e greu! Consumaţi-vă energiile negative în altă parte, unde pot avea urmări pozitive! Scoateţi binele din rău! Succes!

NOname
| NOname explică:

Iar tuturor celorlalţi... Vă mulţumesc pentru răspunsurile voastre minunate, înţelepte şi la obiect! E plăcut să vezi că unii mai şi gândesc, în timp ce alţii ştiu doar să critice.
Vă mulţumesc, dragii mei! Chiar m-aţi uimit cu inteligenţa voastră şi capacitatea de a înţelege lucrurile puţin mai abstracte, simplificate până la esenţă, care au devenit complicate datorită simplităţii sale, ...provocatoare, incomode...

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Vrei sa vrei pana vrei.

Întrebări similare