Consider ca daca nimeni nu te mai iubeste cu addevarat numai ai ce pierde, dar poate gandul e depresiv? anarhic?
"in tot Raul este și un bine". Și faci "cunoștință" cu el atunci când ești în situație.
Ăștia cu gândirea pozitiva mereu vad ceva pozitiv în orice, chiar și în moartea cuiva ceea ce e aiurea pe bune
Bodhi, kensho, satori, kalvalya, moksha, kevala, jnana, ushta... pe alese.
Contează atitudinea ta pe care o ai. Consideră totul că o provocare. Iată raționamentul acestei alegeri: Trecutul nu se mai poate schimba. Nu-mi folosește la nimic să mă tulbur pentru ceea ce am pierdut. Iar cat despre viitor, acesta va depinde în mare măsură de ceea ce voi face de acum înainte.
In general, atunci cand nu ai nimic de pierdut, ai mai multe optiuni si libertate de a lua decizii fara teama de a pierde ceva important. Aceasta poate duce la o mai mare libertate de exprimare si de a lua riscuri, ceea ce poate oferi oportunitati pentru a invata si a creste ca persoana.
De exemplu, daca nu ai nimic de pierdut, esti mai liber sa incerci lucruri noi si sa te expui la situatii noi, ceea ce poate duce la oportunitati de a face experiente si de a te dezvolta ca persoana. In plus, daca nu ai nimic de pierdut, esti mai liber sa vorbesti liber despre ceea ce gandesti si sa spui ceea ce simti, ceea ce poate duce la o mai mare conectare cu ceilalti si la o mai mare libertate de exprimare.
Totusi, chiar daca nu ai nimic de pierdut, este important sa te gandesti la consecintele deciziilor tale si sa te asiguri ca acestea sunt in linie cu valorile tale si cu ceea ce iti doresti. De asemenea, ar trebui sa fii atent sa nu subestimezi posibilele riscuri sau consecinte ale actiunilor tale, chiar daca nu ai nimic de pierdut.