| sabin89 a întrebat:

Când te uiți la cronometrul stadionului, îți poți da seama că secundele alea se scurg și din viața ta; și a mea, evident. Și când meciul s-a terminat, realizezi că te-ai mai apropiat cu nouăzeci de minute de capătul drumului.
Se poate compara viața cu o cursă contra-cronometru? Alergăm către... către ce?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Situatia asta mi se pare pusa intr-o lumina negativa, sunt de parere ca daca te uiti din aceasta perspectiva o iei razna la un moment dat. Viata se scurge intr-adevar, dar daca tot traim, sa ne bucuram de drum in loc sa ne gandim la sfarsitul lui, e ca si cum stai si astepti sa te stingi laughing, chiar nu are rost.

| sabin89 explică (pentru MarianWLF):

Da, ai dreptate, atitudinea asta nu trebuie să fie predominantă. Nu trebuie să fim obsedați de ideea morții. În viață avem cu totul alte lucruri de făcut: de realizat ceva, fiecare în domeniul pe care ni-l alegem. Întrebarea asta am pus-o doar ca să arăt că uneori e bine să ne gândim și la acest aspect, că avem timp limitat și că nu suntem nemuritori.

| Sophieka a răspuns:

Tocmai am citit o carte foarte buna din perspectiva mea care se numeste: Arta de a darui timp de Veronique Aiache... Ti-o recomand si tie si tuturor...
Eu prefer cartile reale, fizice... Tu faci cum doresti.

| sabin89 explică (pentru Sophieka):

Cam tot cărți din astea îmi plac și mie. Am reținut titlul de care zici.

| SingleForOne a răspuns:

De alergi sau nu alergi, timpul tot se scurge, dar fiecare și-l petrece după cum îi place, după nevoi, după oportunități, etc.

| DovleacTurbat a răspuns:

Conform bisericii, alergăm către pierzare. Căci trăim, dorim și ne dedicam vieții și placerii vieții de aici de pe pământ.
Conform "realității", alergăm către sfârșit laughing.