Nu ai nevoie de argumente pentru a nega o afirmatie. Daca ma acuzi ca am facut ceva, trebuie sa demonstrezi tu. Daca urli sus si tare ca dumbniedzau exista, tu trebuie sa demonstrezi. Daca afirmi ca pamintul e plat, tu trebuie sa demonstrezi, mai ales ca ai o gramada de argumente de bun-simt care te contrazic. Altfel, o dam in flying spaghetti monster-isme.
Argumentul este ca nu a aparut nici o eroare, daca era ceva simulat era imposibil sa nu apara ceva erori si sa iti dai seama ca ceva nu e in odine.
De ex materie care se descompune, de ex un pahar se dezintegreaza subit, sau devine materia instabila si se toleste plasticul de la tastatura, ba nu se topeste, deci instabilitate intre legaturile moleculare, atomice, nu are cum sa fie totul perfect daca e simulat.
Sau de ex te uiti pe strada si vesi cum uneori rar se mai intepensesc oamenii si apoi isi vad de drumul lor.
Chestii de genul asta.
In Matrix (desi nu l-am vazut, mi se parea ceva ciudata de nu stii ce si cum), stiam ca unii s-au prins cumva ca erau in Matrix, probabil tot din cauza a unor erori pe care le-au observat.
Sau poate fi atat de bine facuta, incat sa nu fi prezentat nici o eroare. Plus, ca avem noi insine "erori" atat in gandire cat si in perceptie. Nu ti s-a intamplat sa ai deja-vu-uri sau sa ai parte de iluzii vizuale/auditive?
Ce vreau sa spun e ca in momentul de fata nu putem stii 100% sigur nici daca ne aflam. nici daca nu ne aflam intr-o astfel de simulare. Pentru ca in continuare, anumite afirmatii sau "realitati" sunt relative pentru fiecare om in parte.
In primul rand ca putem sa ne controlam pe noi avem vointa putem face ce vrem dar consecinta vine la un moment dat cu dobanda. Putem intrece invinge legea naturala de pe pamant lasata? Nu si chiar daca ne indepartam de pamant suntem prinsi de un alt sistem fizic. Astfel chair daca vorbim de minuni efectuate de Dumnezeu ele sunt realizate cu un scop duhovnicesc, de constientizare dar fara sa afecteze alte activitati sau alti oameni. (Impact interor) Simularea inseamna a vedea doar ce vrem noi sau din contra ce nu vrem noi ori viata (Dumnezeu) tio ia inainte si poate sa iti ofere lucruri de care nici tu nu erai pregatit sau nu te asteptai astfel ca acele deja vuri le asi interpreta nu doar ca implus nervos ci si ca o prevestire ca esti "in locul potrivit si la momentul potrivit" am avut recent un dejavu care nu sa realizat dar pur si simplu l am avut dupa depasirea contextului mi-am dat seama, nu ca am facut neaparat un rau dar dejavuul in cazul meu ma ajuta. Nu l am prins a trebuie sa ma mai zbat. Simularea o poate face prin activarea permanenta a subcontinetului care poate fi stimulat. Ce e real e ceea ce tu nu ai face pentru ca esti constient de consecinte si nu te poate determina nimeni si nimic sa treci peste constinta tre.Ai consiinta esti treaz, nu ai dormi. Daia contiinta noastra e martora si (constienta) de nivelul nostru de ceea ce intuieste ca ne face rau sau nu lucuri existente in firea umana. Sper ca te am facut sa intelegi si nu te m-a bagat in nebuloasa exprimarii mele si caracterului meu nonconformist. Salut!
Nu exista fara erori deloc, nimic nu e perfect, ceva tot trebuia sa apara.
Nu am avut deja-vu-uri, am avut iluzii vizuale dar doar de la un tratament care putea da asta, in rest nu.
Astea apar de la defectiuni ale creierului, este altceva, eu zic erori din alea care apar de la defectiuni la orice, care evident iti arata ca e Matrix, nu ca ne nastem bolnavi sau mai avariati, ca asta nu e eroare de matrix, tocmai ca nu e matrix, daca era, nu aveai erori la creier daca era asa bine facut cum zici tu.
Ca daca e facut soft treaba si creat totul de cineva, atunci pot apare mici erori pe care le vezi, ce nu tin de degradare naturala, imbatranire, am zis ce fel de erori, de ex pui apa in pahar si deodata e solida pentru 5 secunde.
Si e clar ca ceva nu e in ordine, ca nici un fenomen fizic cunoscut de noi nu poate explica asta, decat o eroare de sistem.
Tocmai asta e buba. Ca tu zici detaliile astea cu ceea ce cunosti tu din electronica, software, hardware etc. Dar daca suntem intr-o simulare facuta cu o alta tehnologie de care noi nu avem habar? Acum cateva sute de ani, daca ma vedeai cu un telefon smart, imi dadeai in cap zicand ca sunt antihristul, pentru ca habar nu aveai de principiile tehnologiei de acum. Mergand pe aceeasi premisa, de unde stim noi ca obligatoriu, ar fi acea simulare cu tehnologia de acum? Poate e facuta cu o tehnologie atat de avansata incat nu da "erori" Si daca ar da erori, nu crezi ca ar fi bine palmate dupa asa zisele noastre "defectiuni" ale creierului?
Nu am zis la tehnologia de acum, dar la oricare exista erori, ca nimic nu e perfect.
Si daca e ceva pus la punct de ce atatea anomalii, boli, etc? Atata violenta, razboaie, incalzire globala, etc, s-ar fi corectat astea la o adica fara sa ne dam seama daca apareau, treceau incet incet de la sine fara sa fi stiut ca cineva intervine.