Atunci cind vor stii cu adevarat ce este armonia.
cite clipe sunt intro eternitate
citi stropi de apa sunt intr-un ocean cite stele sunt pe cer? eu asa consider succes
Ma gandeam azi daca nu exista destin, de ce intalnim anumite persoane (care ne schimba sau pe care le schimbam)? Vorbesc de perioade scurte de timp si schimbari majore.
Cine suntem noi?
Exista viata dupa moarte?
Care este sensul vietii?
Este timpul infinit?
Totul este bipolar daca o luam asa, barbat-femeie, polul N-polul S, rau-bine, intotdeauna va exista un echilibru... imagineaza-ti o viata fara probleme! oricand s-ar naste probleme noi, acel minim 1% din ambitie ne impinge sa gasim o problema pe care sa o rezolvam. daca nu am avea probleme nu am avea viata atunci . pentru mine cea mai grea intrebare filozofica ar fi "de ce?" si aici se includ foarte multe lucruri.
Ce este viata?
ce este dragostea? si desigur ce a aparut mai intii oul sau gaina?
Nu stiu ce virsta ai dar oricum pari destul de inteligent, sunt de parere ca dragoste pentru fiecare om este diferitam cind iubesti orice in acel om si incerci sa il faci fericit in fiecare moment facind din orice banalitate o sarbatoare pentru cel de linga tine, cind vrei mareu sa il ai aproape si poti sa imi spui orice si sa discuuti banalitati pina rasare soarele, as putea sa spun multe insa nu cred ca este cazul sa mai scriu, deci imi spui formula?
Poate te ajuta asta; daca vrei o sa-ti mai postez citeva articole. /http://www.pbs.org/newshour/updates/science/jan-june09/love_02-13.html
Ei ce sa faci are doar 13 ani nu cred ca intelege pedeplin ce este dragostea, chiar eu inca nu o inteleg pe deplin dar el, card ca acesti savanti care au descoperit dragostea ca o reactie chimica erau beti si au facut asa o declaratie timpita, imi place efinitia dragostei pe care o dai tu
Oamenii simt nevoia de a avea un/o partener/partenera, deci este o nevoie a creierului, a nostra. Oricum intotdeauna vor fi exceptii, deci in concluzie nu esti perfect echilibrat psihic daca nu ai un/o partener/partenera. Daca o sa vorbesti cu un psiholog o sa-ti zica la fel. Desigur poti trai si fara o mana sau fara un picior dar nu esti complet echilibrat daca ma intelegi
Nu-mi mai zice mie ce trebuie şi ce nu. De ce să-mi ţin părerea în buzunar? Nu era o lume liberă? Am dreptul să mă exprim liber cum mă duce capul, deci acceptă părerea mea fie că-ţi place, fie că nu.
"Ei ce sa faci are doar 13 ani" - De unde superioritatea asta? Tu legat de asta, de ce nu ţi-ai ţinut părerea în buzunar?
Uite un exemplu : http://stirileprotv.ro/......toare.html
Aici ii o aberatie totala... "Unii psihologi subliniaza chiar ca Anders Breivik, norvegianul care a ucis 77 de oameni anul trecut, si Joker, tanarul care a deschis focul intr-o sala de cinema din America si a ucis 12 oameni, nu aveau conturi pe Facebook." dar ce iti ziceam eu sunt niste lucruri elementare in psihologie, acum fiecare considera ce vrea . nimeni nu detine adevarul absolui, nu exista ( parerea mea ) niciodata eu am 100% dreptate.
Cea mai grea ar fi cea ce nu are inca raspuns.De ce traim? Care e sensul vietii?
Omul este capabil de multe intrebari pe care deja le stie raspunsul, dar inconstrient.Forta atractiei e reala? Chiar omul este zeul in univers si poate controla tot ce e in jurul lui? Ce mai grea intrebare filozofica ar putea fi chiar...ce este mintea umana? Ce poate face ea? De ce e capabil omul?
Poate Dumnezeu sa faca o piatra asa de mare pe care nu o poate ridica? Daca e tot atotputernicul.
anonim_4396 întreabă: