| WhatheWow a întrebat:

Care ar putea fi cea mai grea intrebare filozofica?

Răspuns Câştigător
| Claudiuu a răspuns:

Serios... cred ca tocmai asta este.

74 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Cine suntem noi?
Exista viata dupa moarte?
Care este sensul vietii?
Este timpul infinit?

| olivikkka a răspuns:

Ce este viata?
ce este dragostea? si desigur ce a aparut mai intii oul sau gaina?

| ferry2323 a răspuns:

Poate Dumnezeu sa faca o piatra asa de mare pe care nu o poate ridica? Daca e tot atotputernicul.

| CeraM a răspuns (pentru ferry2323):

laughing)))))) wtf?

| WR104 a răspuns:

Universul este constient?

| oliviaaa a răspuns:

cite clipe sunt intro eternitate
citi stropi de apa sunt intr-un ocean cite stele sunt pe cer? eu asa consider succes

NOname
| NOname a răspuns:

Una cu pietre-n buzunare.

| DragosConstantin a răspuns:

Oare oamenii vor putea trai vreodata in armonie?

| WhatheWow explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Cine suntem noi? / raspuns : o forma a materiei care gindeste. Exista viata dupa moarte? / raspuns : nu exista viata dupa moarte, doar transformare. Care este sensul vietii? / raspuns : Evolutia. Este timpul infinit? / raspuns : nu, timpul se termina o data cu Universul.

| ferry2323 a răspuns (pentru CeraM):

Paradox.

| WhatheWow explică (pentru olivikkka):

Ce este viata? / raspuns : o forma a materiei in continua transformare. ce este dragostea? / raspuns : o reactie chimica la anumiti stimuli.oul sau gaina? / raspuns : gaina.

| WhatheWow explică (pentru ferry2323):

Poate, dar e doar una imaginara, la fel ca existenta Lui.

| WhatheWow explică (pentru WR104):

Da, Universul este constient de existenta lui, fara constiinta lui nu ar putea exista Armonia.

| olivikkka a răspuns (pentru WhatheWow):

Sa stii ca raspunsurile tale pentru mine nu sunt deloc convingatoare, nu te supara dar citi ani ai chiar crezi ca dragostea este o reactie chimica? fii serios poti sa imi spui si formula, fara suparare este strict parerea mea

| WhatheWow explică (pentru oliviaaa):

Eternitatea nu are clipele numarate. Avem atitia stropi de apa intr-un ocean citi pot reusi sa se desprinda de el. Numarul stelelor de pe cer e unul impar.

| WhatheWow explică (pentru NOname):

Dar oare o tin buzunarele?

| WhatheWow explică (pentru DragosConstantin):

Atunci cind vor stii cu adevarat ce este armonia.

NOname
| NOname a răspuns (pentru WhatheWow):

Au încotro?

Depinde, asta doar greutatea intrebarii o poate decide.

NOname

...sau priceperea filosofului.

Tu ce crezi ca e?

| Mn0 a răspuns (pentru ϟkatεVaηϟ):

1.fiinte rationale
2.100% exista
3.e bine sa-ti faci unu
4.nu exista timp

Sint intrebari la care priceperea filosofului paleste, indiferent de nivelul lui; ce poate reusi e doar sa raspunda cu o alta intrebare.

Nu stiu ce virsta ai dar oricum pari destul de inteligent, sunt de parere ca dragoste pentru fiecare om este diferitam cind iubesti orice in acel om si incerci sa il faci fericit in fiecare moment facind din orice banalitate o sarbatoare pentru cel de linga tine, cind vrei mareu sa il ai aproape si poti sa imi spui orice si sa discuuti banalitati pina rasare soarele, as putea sa spun multe insa nu cred ca este cazul sa mai scriu, deci imi spui formula?

NOname

...sau cu mii.

Poate te ajuta asta; daca vrei o sa-ti mai postez citeva articole. /http://www.pbs.org/newshour/updates/science/jan-june09/love_02-13.html

Daca sa te ei dupa savanti omul a provenit de la maimuta si mai nou am citit ca de la sobolani asa ca pentru minie nu este un mare argument, daca mai ai altele chiar te rog sa mi le arati

Nu exista o formula stabilita iar ceea ce-mi explici aici nu sint decit efecte ale acestor reactii chimice.

Da, cu mii!

Scuza-ma de indiscretie dar tu te-ai indragostit vreodata, ai simtit cum ti se face pielea ca de gaina cind il/o vezi, cind simtii fluturasi in stomac si adormi seara cu gindul la dinsa/dinsul? chiar imi este interesant