| LisaJulie a întrebat:

Care credeți ca a fost cea mai frumoasa perioada a istoriei și de ce?

8 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Cred că niciodată nu a fost frumoasa, ci doar cu bune și rele, mai mult cu rele, dar oamevii erau fericiți că vorbeau unii cu alții nu unii de alții ca acum.

| User0987654321 a răspuns:

Nu pot sa spun cea mai frumoasa perioada, ci, una mai deosebita de celelalte a fost cea in care a trait Isus. Atunci Dumnezeu a fost pe pamant, lucrurile s-au schimbat, raul nu mai era ca in alte timpuri, si era frumos. Aia a fost cea mai frumoasa perioada a pareri mele.

| ioana748 a răspuns:

Tinand cont ca istoria se repetă, nu cred ca a existat vreo perioadă frumoasa pe pamant.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru User0987654321):

Da era ok atunci.
Cel mai frumos era cu rastigneau ei oameni pe cruci si ii lasau sa moara la soare.
Exceptionala perioada

suntserios
| suntserios a răspuns:

As vrea sa zic, desi nu e prea corect ca nu face parte din istorie, dar prezentul. Niciodata oamenirea nu a trait mai bine ca in zilele astea.

| johnnny123 a răspuns (pentru User0987654321):

Claar, cred că era foarte mișto să trăiești în vremea lui Isus.

Te trezeai în fiecare dimineață din culcușul de paie împrăștiate pe pământ, căutai o coajă uscată de pâine și te întrebai "Oare cum voi muri? De molimă, de foamete, înjunghiat sau omorât cu pietre? Oricum, am trăit o viață lungă. Am deja 26 de ani"

| sabin89 a răspuns (pentru User0987654321):

"Dumnezeu a fost pe pamant"
Prin Dumnezeu se înțelege o Treime: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.
Toți trei au fost pe pământ?

| mODIN a răspuns:

Cred ca depinde mai mult unde locuiesti decat in ce perioada. In Siria era raiul pe pamant acum 1000 de ani, acum acolo e printre ultimele locuri in care ar vrea cineva sa traiasca.

Probabil putin inainte de pandemie era, la modul cel mai general, viata cea mai okay pentru umanitate per total. Doar in absolut cele mai subdezvoltate regiuni ale lumii se mai murea de foame, aproape toata populatia avea acces la curent, internet, apa curata etc.