Josef Mengele-medic, obsedat de genetica si anatomie a fost repatriza la Auschwitz(laga de exterminare) face experimente pe copii( a incerca sa le amputeze anumite parti din corp, a incercat sa lege 2 gemeni intre ei asemenea siamezilor, le scotea copiilor anumite organe sa vada cum se descurca, le injecta substante in ochi) a facut si pe adulti( ii baga in apa clocotita sa vada pana la ce temeratura rezista corpul uman, ii baga in camera de gazare, in cuptoare incinse, testa anumite substante pe ei cum ar fi anumiti acizi, testa anumite medicamente,) A plecat in Brazilia, in zona unde a facute experimente, toti copii au ochii albastri si parul blond(asa cum dorea Hitler)
Buna.Pentru mine, cu siguranta, este Ivan Cel Groaznic al Rusiei.El a torturat peste 1000 de oameni, si-a omarat propiul copil si totul pentru a afla multe informatii despre planul nobililor din Moscova.Numai cand aud despre el mi se face pielea de gaina, deoarece ma gandesc cu groaza la momentul in care si-a ucis propiul fiu in urma unei dispute minore...
Timpul,e sadic si neindurator. Daca mai cerem sa stam putin, suntem refuzati si ne omoara.Nu scapam de el, ne omoara cu zile pe toti.Si nimeni nu s-a gandit pana acum sa-l prinda.Eu i-as fi dat sentinta maxima, ca o merita.
Dupa mine cel mai sangeros criminal a fost Jack Spintecatorul deoarece a omorat mai multe femei si apoi macelarindu-le dar sunt de acord si cu raspunsul lui laurpk despre Josef Mengele
Eu sunt de acord cu laurpk despre Josef Mengele dar si Elizabeth Bathory(contesa care se credea un fel de vampir) acesti oameni trebuie torturati dupa propriile lor inventii satanice