Nimeni nu are dreptate, doar tu prin ceea ce atragi in viata gandurile tale devin realitate - opinia externa nu conteaza
S-ar putea ca niciunul, toți sau câțiva.
Nu există neapărat (dreptate/adevăr), ce spun eu reflectă adevărul din punctul meu de vedere. Existe păreri, nu și adevăruri.
Prima. Ce atâtea ifose şi văicăreli!
Dacă nu aţi fi avut viaţă, aţi fi zis: ce bine ar fi fost să avem! Să admirăm şi noi nişte flori, să auzim un tril de privighetoare, să citim o carte bună, să mâncăm o ciocolată, să îmbrăţişăm un semen de sex opus, să bem un vin de Bordeaux, să cumpărăm un iphone 12, să navigăm pe internet, să dăm de un site precum TPU... Ehe!
Eu cred ca o combinatie intre aceste opinii ar fi ideala. Sa vezi lucrurile in mod realist adica sa observi ce nu poti si ceea ce e in jurul tau, dar ca optimistul avand o atitudine pozitiva si fiind multumit cu ceea ce ai deci eu diferentiez realist de pesimist fiindca aceea nu e o gandire prea benefica. Iar nihilisti se gandesc prea mult la faptul ca viata e inutila in loc sa o faca ei utila si cu un scop, fiindca acel scop fiecare si-l creeaza.
AnotherGirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: