Nu stiu de ce, dar cred ca cel mai mare mister al lumii nu sunt OZN-urile, ci noi, specia umana.Pana la descoperirea unor noi lumi, care cred ca nu va fi prea departe, noi suntem unici in univers, asta pana la proba contrarie.
Ei, nu, dar ştii cum se zice, femeia e un mister (unul dintre cele mai dulci).;))
- http://i.imgur.com/fWoI6jj.jpg
- http://i.imgur.com/8JftQwa.jpg :)))
Felul in care functioneaza realitatea aici, daca stai sa observi uneori parca suntem teleghidati, facem niste lucruri fara a fi constienti ca le facem, mergem dusi de valul idelilor colective
Nu stiu daca superlativul isi are rosul,insa pe lista de mistere,sau daca nu le putem numi mistere, cel putin le putem trece in lista lucrurilor interesante, as adauga: liniile Nazca, Capetele de pe insula Pastelui, stonehenge si restul constructiilor ce seamana mult cu a cesta (sunt mai multe stonehenge-uri), viata contelui de Saint Germain, Fulgerele Globulare, acele cranii de cristal, Pietrele miscatoare din valea mortii (Asta a fost elucidat), Manuscrisul voynich, Manuscrisul lui Dzyan (sunt mai multe manuscrise misterioase insa nu-mi vin in minte acum), Mai sunt toate asa zisele mistere din lumea criptozoologiei, Craniul copilului Soarelui, etc, etc.
Mister e ceva ce nu cunoastem ce nu ne putem explica.Acum cit de mare este, depinde cita importanta acordam acelui necunoscut.Dar toate sint mari pentru ca nu sintem capabili a le explica, deci mai degraba am putea spune nu care este cel mai mare ci caruia i se acorda mai multa atentie.Dar asta depinde e fiecare cel doare, ce il intereseaza..Asa la nivel academic orice mister este tratat cu aceiasi atentie de cei care le studiaza.
Eu aș spune că cel mai mare mister din lume (chiar și după OZN-uri) este misterul apariției speciei umane. există multe teorii dar nici una nu poate fi adusă până la final.De exemplu Dumnezeu? El de unde a apărut, că n-avea cum să existe din totdeauna.Sau teoria că a căzut un asteroid care a adus cu e un nou tip de specie care a suferit mutați și a ajuns până la urmă prima specie vie de pe glob care a evoluat în ce vedem noi acum.Dar asteroidul de unde a apărut? Și ea poate fii tot o mutație a altei specii, dar specia primordială de unde a apărut, așa cum am spus n-avea cum să fie din totdeauna.Deci acesta rămâne cel mai mare secret de pe pământ sau din spațiu.
Jonnyk întreabă: